web analytics
11:11 Dubbele getallen
Maatschappij & PsychePolitiek-Elite

De corrupte wereld momenteel

Erwin Brandt blogt over hoe lastig het is om een nieuwe baan te vinden als journalist en dat hij noodgedwongen zijn huis moet verkopen om geen schulden te maken.

Erwin schrijft: “We hebben dus met enorm veel hartzeer ons huis verkocht per 1-7-2017, zodat onze kinderen met hun zorgelijke blikken het schooljaar nog enigszins normaal kunnen afmaken. Hoe we het gaan betalen tot eind juni is nog maar zeer de vraag. Omdat we met ons huidige inkomen ook niets kunnen terugkopen of zelfs maar huren, zijn we genoodzaakt om een woonurgentieverklaring aan te vragen. Anders staan we met onze twee studerende kinderen vanaf juli 2017 op straat.”

en

“Hoe diep moet je vallen als er geen enkel vangnet is voor het voldongen feit dat er niet genoeg betaald werk is voor iedereen. Als je je blauw solliciteert, maar helaas tot de grijze duiven behoort en ook nog eens met een administratieve achtergrond. Als je ontdekt dat schrijven je goed af gaat, maar er eigenlijk lang niet voor iedereen droog brood van te maken valt. Dan word je gedwongen om alles over tafel te gooien en met de billen bloot te gaan.”

Lees verder via de website:

Niets is nog zeker.

Het gaat zo goed toch met die VVD?
Bedankt mensen voor het stemmen.

Hoewel er fraude is geweest, zulke rare verkiezingen hebben we nog nooit gezien nml. Maar ja niemand klaagt en ieder vindt het wel best oid.
nou prima so be it…wat chemtrails snuiven en we gaan er weer voor toch?

Lees ook:   Meneer eet over de datum

Heden ik – morgen Gij

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties. Support ons door je ad blocker uit te schakelen. Dan kun je ook de plaatjes e.d weer zien