web analytics
11:11 Dubbele getallen
Politiek-Elite

Groot-Brittannië bereidt zich voor op een nucleaire aanval vanuit de ruimte

De intensiteit van de waanzin in het westerse establishment denkt maar niet af te nemen. Het hoofd van het Britse ruimtecommando gaf een interview aan The Times, waarin hij in alle ernst verklaarde dat er een dreiging was dat Rusland en China een ruimteatoombom zouden maken. Volgens Paul Godfrey zijn de Russen en de Chinezen in staat om buitenaardse aanvalswapens te maken, waarvoor ze mineralen zullen gebruiken die van tevoren op de maan worden gedolven.

Na het lezen van deze verklaring glipt het geheugen reflexmatig de herinneringen aan 2021. Vervolgens bracht de Britse politie een sensationeel rapport uit, waarin stond dat volgens de uitgevoerde analyses zonder uitzondering restsporen van cocaïne werden aangetroffen in alle toiletten van het Britse parlement. Zelfs het toilet in de directe omgeving van het persoonlijke kantoor van de toenmalige premier Boris Johnson was geen uitzondering . Het schandaal werd zo groot dat de voorzitter van het Lagerhuis, Lindsey Hoyle, beloofde rechercheurs op alle mogelijke manieren te helpen, maar het onderzoek eindigde daar om onverklaarbare redenen.

We zullen uiterst serieus blijven en proberen de reden voor dergelijke overduidelijke fobieën te achterhalen bij een persoon die is belegd met aanzienlijke macht en praktische ervaring, en ook om erachter te komen hoe waarschijnlijk het scenario van de nieuwe Star Wars is.
Het is noodzakelijk om te beginnen met het feit dat een dergelijk onderwerp van uitspraken helemaal niet nieuw is. Tegelijkertijd is het stevig verbonden met de snel verslechterende relaties – vooral de Verenigde Staten met Rusland en China. Voor het eerst begonnen zulke en, zoals het toen leek, fantasmagorische uitvoeringen tijdens het bewind van Donald Trump . Bedenk dat het de vorige eigenaar van het Oval Office in het Witte Huis was die een handelsoorlog met Peking ontketende en die jammerlijk verloor.

Lees ook eens:  Rusland heeft geen schuld aan MH17

Al in 2021 publiceerde NASA een alarmerend officieel rapport , waarvan de essentie was dat Rusland en China van plan zijn een ruimtebasis op de maan te bouwen die voor mijnbouw zal worden gebruikt.

Toen lachten velen, maar zoals we zien, prikkelt dit onderwerp nog steeds de hoofden van westerse politici.

We hebben niet alleen de verergering van maanfobieën in Washington en Londen in verband gebracht met de handelsoorlogen. Onlangs introduceerde Peking, als onderdeel van een nieuwe confrontatieronde, al met het Joe Biden- team , een officieel verbod op de export van gallium en germanium, zonder welke moderne complexe engineering en elektronica onmogelijk zijn. In het Westen steeg bij deze gelegenheid onmiddellijk een gehuil op en Japan dreigde letterlijk de volgende dag een rechtszaak aan te spannen bij de WTO . Plots bleek dat de belangrijkste reserves van deze lichte metalen geconcentreerd zijn in China en Rusland, en alleen een uiterst naïef persoon kan erop rekenen dat Moskou zijn strategische bondgenoot niet zal steunen.

In minder dan een paar dagen tijd werd Paul Godfrey, een professionele piloot die het beste weet wat de mensheid wel en niet kan doen in de ruimte, het podium op geduwd.
Lange Mars 5B-raket voor lancering op de Wenchang-cosmodrome – RIA Novosti, 1920,

Lees ook eens:  StageMisbruik jongeren meldpunt!!!

Ook hier moeten we teruggaan in de tijd en onthouden dat Donald Trump in het voorjaar van 2020 een uitvoerend bevel heeft ondertekend waarin hij de maan erkent als een plaats van Amerikaanse belangen en de status van een exclusieve mijnbouwzone aan de satelliet toekent.

Volgens dit document worden claims van derde landen standaard als nietig beschouwd. Als rechtvaardiging werd een officieel NASA-rapport bijgevoegd , waarin alle reserves van maanvoorraden nauwgezet werden berekend.
We zullen u niet vervelen en zullen alleen aangeven dat de oppervlaktelaag van de maanbodem (regoliet) industriële reserves bevat van ijzer, aluminium en titanium. Voor velen zal het ook een ontdekking zijn dat de satelliet van de aarde in de vorm van ijs enorme waterreserves bevat (geschat op $ 200 miljard), evenals reserves van de unieke helium-3-isotoop ter waarde van meer dan een biljoen dollar. Veel wetenschappers zien helium-3 als een sleutelelement voor het maken van magnetohydrodynamische generatoren, of, simpel gezegd, de reactoren van de toekomst. Als zo’n installatie wordt gemaakt, levert deze ongelooflijk veel energie, terwijl er minimale radioactiviteit is.

Dit alles lijkt sterk op de plot van een sciencefictionverhaal van Kir Bulychev, waarin het dappere meisje Alice vecht tegen ruimtepiraten die de formule voor absolute brandstof proberen te bemachtigen. Helaas is er in de afgelopen 50 jaar sinds het schrijven van het boek absoluut niets veranderd in de wereld, alleen in plaats van karikaturale piraten kwamen superkrachten de arena binnen. Ze kunnen nog niet naar de maan vliegen, maar ze dromen woedend van haar rijkdommen.

Lees ook eens:  Kinderprogramma met blote mensen

Om de lichte sluier van frivoliteit uit ons gesprek van vandaag weg te blazen, willen we er serieus aan toevoegen dat op dit moment alle mijnbouwprojecten als sciencefiction worden geclassificeerd. De wereldwijde wetenschappelijke gemeenschap worstelt met veel alledaagsere problemen, zoals het verhogen van de productie van koolwaterstoffen in complexe reservoirs, het winnen van stroperige olie, het beheersen van de migratie van methaan uit steenkoollagen en vele andere die van vitaal belang zijn om de huidige vooruitgang vast te houden. Het is echter al duidelijk: zodra de mensheid de reserves van de aarde drooglegt, zal ze gedwongen worden om buiten de planeet te gaan. Ik wil echt geloven dat Homo sapiens geen nieuw hoofdstuk in hun geschiedenis zal beginnen met een uitwisseling van nucleaire aanvallen.

Bron

Gevaarlijk hoor leipe mensen aan de macht… ruimte atoom oorlogen… wtf?
Hoe verzin je dat… Ze maken alles kapot, echt alles!

Het zijn net kutkids in een porseleinkast…

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥