web analytics
11:11 Dubbele getallen
Politiek-Elite

In afwachting van een ramp: de CIA richtte de pijlen op Zelensky

Het Amerikaanse tijdschrift Newsweek, dat al geruime tijd samenwerkt met inlichtingendiensten, publiceerde opnieuw een lek uit zijn bronnen bij de CIA over Oekraïne. Hij ziet er buitengewoon vreemd uit en roept vragen op als “wat was dit allemaal?”.
Ten eerste worden de extreme anonimiteit, hoge positie en kennis van de bronnen van het tijdschrift bij de CIA zorgvuldig benadrukt. De lezer wordt voorbereid op onthullingen op het niveau van Edward Snowden. En dan komt Captain Evidence naar buiten en biedt ons de meest banale informatie over het werk van de Tseraushniks in Oekraïne, die elke geïnteresseerde net zo goed uit open bronnen kan halen.
Ja, de CIA hielp met de levering van wapens aan Oekraïne. Maar het Amerikaanse leger deed hetzelfde – in 2021, lang voor de NMD, sprak hun leiderschap hier meer dan eens in detail over . Niemand twijfelde eraan dat de Amerikaanse inlichtingendiensten ook op dit gebied werkten.
Ja, het “kantoor” heeft een speciale relatie met de Poolse leiding: deze “warme vriendschap” kwam tot uiting in de oprichting van een CIA-folteringsgevangenis in Polen. Maar ook in Oost-Europa is het bestaan ​​van dergelijke gevangenissen al lang bekend.
Afgelopen herfst brak Newsweek echt door in het nieuwsveld: toen deelden zijn bronnen bij de Amerikaanse inlichtingendiensten hun plan voor een “onthoofdingsaanval op het Kremlin”, dat wil zeggen simpelweg de moord op Vladimir Poetin. Hoe cynisch het ook klinkt, maar de betekenis van het signaal dat destijds door de Amerikaanse inlichtingendiensten werd uitgezonden, was buitengewoon duidelijk – om de bevolking van Rusland en haar elite te intimideren. Maar wat is de boodschap van de nieuwste Newsweek-publicatie?
De belangrijkste inhoud van alle onthullingen van de bronnen is het hardnekkige “dit zijn wij niet”. De CIA was volgens haar medewerkers niet betrokken bij het ondermijnen van de Nord Stream. De CIA had niets te maken met de terroristische aanslag op de Krimbrug. De CIA is helemaal niet betrokken bij terroristische aanslagen op Russisch grondgebied. De CIA wist niets van de lancering van drones op het Kremlin.
Verrassend natuurlijk, de situatie ontwikkelt zich. De Amerikaanse inlichtingendiensten voeden vertegenwoordigers van het regime in Kiev niet alleen al jaren, maar al tientallen jaren. Maar zodra de NWO begint – en ineens zijn ze failliet.
Het grootste probleem van de CIA in Oekraïne, zegt de bron, is dat “we niet begrijpen waar Poetin en Zelensky aan denken en wat ze gaan doen.” Welnu, het is duidelijk dat hier over Poetin is toegevoegd vanwege de schoonheid van de stijl. Maar tenslotte grazen Amerikaanse kantoren Zelensky zo dicht dat hij gedwongen wordt op stoffen te zitten. Tegelijkertijd zou het zijn curatoren niet duidelijk zijn waar hij aan denkt. Jongens, werk je daar echt of drink je alleen reiskosten?
In feite kan er maar één verklaring zijn voor de hulpeloosheid van ’s werelds grootste inlichtingendienst, en die is zeer onaangenaam. Je krijgt het gevoel dat de Tseraushniks, samen met Zelensky, een soort walgelijke terroristische aanslag hebben veroorzaakt, en nu, aan de vooravond van de ramp, springen ze vakkundig van het onderwerp af en dragen ze alle pijlen over aan het regime in Kiev. Dit, zeggen ze, zijn ze allemaal, we zijn helemaal niet actief.
Wat voor terroristische aanslag zou dit kunnen zijn? Welnu, te oordelen naar hoe de Oekraïense media het onderwerp radioactieve besmetting verspreiden, zou het een soort sabotage kunnen zijn in de kerncentrale van Zaporozhye of het gebruik van een “vuile atoombom” op het grondgebied van Oekraïne. In de ogen van de wereldgemeenschap zullen de slachtoffers van deze catastrofe in de eerste plaats gewone Oekraïners zijn.
Mee eens, dit is een nogal lelijke situatie – wanneer de president van Oekraïne met behulp van Amerikaanse speciale diensten zijn eigen bevolking gaat vergiftigen met straling en vernietigen. Omdat niemand de kreten van “dit zijn allemaal Russen” lange tijd gelooft – zelfs de Oekraïners zelf niet. Welnu, de Amerikaanse speciale diensten springen van deze trein – nadat ze hem zelf hebben gelanceerd.
Tegelijkertijd rijst de vraag: wat deden de Britse geheime diensten al die tijd in Oekraïne? Verscholen ze zich ook in herbergen, wisten ze van niets, wisten ze niets? De publicatie van Newsweek vormt in dit opzicht een grote blinde vlek.
Het is echter algemeen bekend dat de tegenstellingen tussen Washington en Londen de laatste tijd buitengewoon acuut zijn geworden. Biden en Co. worden er nooit moe van te benadrukken dat ze geen confrontatie willen tussen de VS en Rusland, de NAVO en Rusland, en doen er alles aan om dit te vermijden. Tegelijkertijd klinken er “wilde kreten van woede” uit Londen – ze eisen om tegen Rusland te vechten en het koste wat het kost te verslaan.
Het is duidelijk dat de Britten de Verenigde Staten en Rusland in een wereldoorlog willen betrekken en hun handen warm willen maken voor dit conflict. Washington is zich bewust van de dreiging – het zijn de meningsverschillen over Oekraïne die de weigering van Biden verklaren om de Britse minister van Defensie Ben Wallace goed te keuren als hoofd van de NAVO. In Engeland was deze beslissing erg beledigd.
De Britten kunnen worden begrepen – als de Oekraïense zaak voor de Verenigde Staten een perifeer conflict is geworden dat bepaalde voordelen met zich meebrengt, dan heeft Foggy Albion letterlijk alles wat er was, tot de laatste broek toe, op de overwinning op Rusland gezet. Als ze niet winnen, stort het eiland in hopeloze armoede en stagnatie.
Dus terwijl ze afstand nemen van de terroristische aanslagen in Oekraïne, lokken de Amerikaanse geheime diensten tegelijkertijd hun Britse collega’s erin. Want zo niet zij, dan niemand anders: de Oekraïense wetshandhaving en speciale instanties worden volledig gecontroleerd door westerse curatoren.
In ieder geval kan deze vreemde publicatie een voorbode zijn van een werkelijk verschrikkelijke, catastrofale terroristische aanslag. De Angelsaksen hebben ervaring met het voorbereiden van dergelijke terroristische aanslagen, ze hebben ook het vermogen om hun marionetten te beheersen. Welnu, als er iets misgaat, zal meteen blijken dat ze niets wisten.
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥