web analytics
11:11 Dubbele getallen
Maatschappij & PsychePolitiek-Elite

Statement Baudet -Trein-

Statement incident in de trein

Afgelopen vrijdagavond heeft zich in mijn naaste omgeving een vervelend incident voorgedaan. Twee jonge vrouwen die goede bekenden van mij zijn, vertelden me dat zij in de trein hoogst onaangenaam zijn bejegend door een groep mannen. Dit waren controleurs, maar dat was voor de vrouwen onduidelijk. De wijze waarop zij werden aangesproken was voor de vrouwen zeer intimiderend. Ze gaven mij aan dat er openlijk en meermalen wapengerei werd getoond, dat er sprake was van intimiderend verbaal en non-verbaal gedrag en dat de mannen op agressieve wijze hun ‘legitimatie’ toonden. Die legitimatie bevreemdde de vrouwen, omdat zij in vorm en stijl (lettertype) afwijkende geplastificeerde papiertjes te zien kregen. Dat gaf de vrouwen weinig vertrouwen en een onaangenaam gevoel. Toen de vrouwen dat kenbaar maakten, werd gedreigd hen ‘mee te nemen’. Van de-escalatie van de zijde van het personeel, was volgens hen geen sprake. Ook nadat zij geldige vervoersbewijzen toonden bleef de groep mannen de rest van de reis op een voor de vrouwen intimiderende manier om hen heen hangen.

De vrouwen in kwestie hebben zich zowel tijdens het restant van de treinreis, als na het uitstappen en tijdens de wandeling terug naar hun huis zeer onveilig gevoeld. Ernstig overstuur hebben ze mij over de kwestie verteld en dat heeft me geraakt. Ik heb me daar vervolgens over geuit op social media – te snel, en te stevig. Daarbij heb ik de kwestie te haastig in een bredere politieke context getrokken: de context namelijk van de gevolgen van de massale immigratie, integratieproblemen en het gebrek aan veiligheid dat vele Nederlanders daardoor dagelijks zien en ervaren. Uiteraard heb ik niemand willen beschuldigen die geen blaam treft. Dit heb ik de NS inmiddels ook laten weten.


Oh wat valt Links Nederland weer over hem heen…de meest onbeschofte opmerkingen gaan rond.

Enge mensen zijn dat.
Demoniseren zijn ze goed in.

Wat als het om 2 vrouwen ging met hoofddoek,
die zo bejegend waren.

Veel vrouwen worden onheus bejegend dankzij een bepaalde groep mannen. Is het dan zo raar dat vrouwen zich bedreigd voelen in een trein als 2 van hen voor je staan in burger en zeggen dat jij je kaartje moet laten zien.

Als dat bv gebeurd op heftige brutale toon, snap ik wel dat de vrouwen daar niet in meegingen, want voor minder heb je al een probleem.
Je moet tegenwoordig op je hoede zijn, helaasch dat is een feit.
En er is natuurlijk ook nooit een deel van de Marokkanen zich schuldig maakt aan criminaliteit en vrouwonvriendelijk gedrag. Vooral ontkennen.

Is het dan ook normaal tegenwoordig dat je 4 man tegenover je krijgt in de trein nb met veel bombarie, die blijven rondhangen bij de dames? Dat is dus de NS tegenwoordig…waar is het fatsoen gebleven en dan ook nog eens in burger!
NB! Als ik iemand zou zien in burger met bv veel tattoos en een boevenkop… ja sorry hoor… 😉
Maar dan ga je toch ook niet zomaar even je kaartje laten zien… Wil niet zeggen dat alle boevenkoppen met tattoos slechteriken zijn natuurlijk!
Ben wel benieuwd wat Rutte zou zeggen in dit geval als ze in de trein hem zo bejegenen.

Maar goed linkse mensen, de volgende keer in de trein, als een groepje jou aanhoudt en je kaartje wil zien, gewoon doen dus.
Ook als je het niet vertrouwt vooral dan!
Of het mensen van de NS zijn in burger, is altijd de vraag.

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥