web analytics
11:11 Dubbele getallen
Politiek-EliteMaatschappij & Psyche

Toevallig, heel gezin transgender

https://fenixx.org/2019/01/17/groot-brittannies-eerste-transgender-gezin-onthult-dat-zoon-5-ook-van-geslacht-verandert/

Groot Brittannië’s eerste transgender gezin verteld dat zoon, 5 jaar oud , ook van geslacht verandert
Twee lesbiënnes, waarvan er eentje de geestelijke aandoening heeft dat ze in de waan verkeert dat ze een man is, die een zoon opvoeden.
Dat gaat dus niet goed. Daarom horen huwelijken voorbehouden te zijn aan man en vrouw en hoort er een vader te zijn in het gezin.

Illuminati Card Game -Gay Activists

Greg veranderde van geslacht op de leeftijd van 16 jaar. Hij heeft zijn borsten laten verwijderen, maar moet nog een herplaatsingsoperatie van zijn genitaliën ondergaan en zegt dat hij geen haast heeft om dit te doen omdat de huidige procedures slechts een slagingspercentage van 60 procent hebben.

Greg is dus gewoon een wijf zonder borsten, maar wel met een baard. “We hebben Jayden er niet toe aangezet hoor”(_Een kind van 5 verzint dat niet…die snapt niet eens wat een geslacht is!) , zegt Greg, maar ze hebben wel jongens én meisjeskleding voor hem aangeschaft. Hij zal ook wel geen pistolen en geweren, en hamers en bijlen gekregen hebben als speelgoed, maar barbiepoppen en roze tutu’s.

We kunnen de maatschappij niet redden, maar we kunnen Jayden helpen om gelukkig te zijn met wie ”ze” is. We moedigen het niet aan. In feite kopen we jongens- en meisjeskleding om haar de optie te geven en we hebben regelmatig gesprekken met haar, waarbij we benadrukken dat als ze weer een jongen wil worden, we toch van haar zullen houden.

We moedigen het niet aan maar kopen wel meisjeskleding voor een 3-4-5 jarige. Vanaf welke leeftijd Greg dat is gaan doen wordt niet gemeld.

Dat teruggaan wordt lastig als hij hormoonbehandelingen krijgt, waar hij steriel van wordt en je zijn penis er af laat hakken en de terugnaaikans 60% is.

Het is niet iets wat ik voor mezelf zou hebben gekozen en zeker niet iets wat ik voor mijn kind zou kiezen, maar ze is nu veel gelukkiger.

 

 

Je hebt niks gekozen, je hebt alleen je borsten laten verwijderen.

Het echtpaar – dat niet getrouwd is, maar dezelfde achternaam deelt – zegt eerst dat ze dachten dat de interesse van hun zoon om een ​​meisje te zijn ‘slechts een fase was die voorbij zou gaan’, maar dat ze Jayden vanaf zijn vierde jaar moesten toestaan om een ​​meisje te blijven omwille van haar (zijn)mentale welzijn.
(Een kind van 5 en mentale welzijn…? Een kind moet een kind kunnen zijn… en vooral nooit niet bezig zijn met seksualiteit! Absurd gewoon en dit komt puur van de (onstabiele) ”volwassenen” af)

Ja vast. En jullie hadden er geen invloed op. Wat voor boekjes behalve deze hebben jullie hem nog meer gegeven?

Het boekje is er een uit een serie van allemaal boeken om kinderen te transgenderen: https://www.welcomingschools.org/pages/looking-at-gender-identity-with-childrens-books/

Ik schrok er van dat er zoveel waren. Boekverbrandingen helpen, zo heeft de geschiedenis laten zien, voor een paar jaar dan toch.

Greg, 27, is niet de natuurlijke vader van Jayden, 5, zoon van Jody, 21, want dat kan Greg niet zijn. Jody was al heel jong een tienermoedertje. Dit is een disfunctionele familie.

 

 

Illuminati Exposed (This is the resistance)

 

 

Jayden bleek als peuter tevreden te zijn met haar lot. Geboren met gedeeltelijke doofheid was ze echter niet in staat om haar gevoelens over te brengen en pas na een operatie, 11 maanden geleden, om haar gehoor te corrigeren, kon ze haar ouders vertellen dat ze een meisje wilde zijn. (hahaha een peuter…? Volgens mij denken de meeste kinderen zo, weten zij veel, ze spelen met een buurkind dat een jongen of meisje is en dan willen zij ook zo zijn…als ouder zijnde leg je dan uit dat dit niet kan! Maar omdat het tegenwoordig wel kan en sommige ouders het wel interessant vinden laten ze hun eigen kind ombouwen…dat is ziek en gevaarlijk!)

Jody is een heteroseksuele vrouw en zit nu opgescheept met een lesbische halfman freak met penisnijd. (LOL) Jody heeft een andere man nodig, een echte die geen voorbinddildo nodig heeft, en dan wordt Jayden ook vast weer een gewone gezonde jongen.

Voor Jody, een heteroseksuele student aan de universiteit, heeft de overgang een diepgaand effect gehad op haar als biologische moeder van Jayden. Om te beginnen negeerde ze de verzoeken van haar kind, in de hoop dat het slechts een fase was, alvorens uiteindelijk toe te geven. Ze zei: ‘Ik was naïef. Ik dacht niet dat een kind transgender kon zijn en het is tot nu toe, na een gesprek met andere ouders in onze situatie, dat we beseffen dat het vaker voorkomt dan iedereen denkt.

 

Het ene moment had ik een zoon en het volgende moment een dochter. Het heeft me waarschijnlijk zes maanden gekost om te accepteren dat het was wat Jayden echt wilde. Het was voor mij echter een rouwproces. Ik mis het hebben van een zoon en als baby leek Jayden zo veel op een jongen.

Een hele rits cultureel marxistisch geïndoctrineerden heeft zich over het geval gebogen, van sociale werkers tot het schoolhoofd die dacht een LGBT expert in te moeten schakelen, maar niemand had het lef om Greg recht in haar gezicht te zeggen dat Jayden een jongen is en dat Greg op moet houden haar eigen penisnijd op de zoon van een meisje dat hij voor gek houdt dat hij een man is te projecteren. Het is namelijk Greg die in het verhaal steeds verdedigt dat Jaydon ‘overgaat’, terwijl zij haar eigen overgang niet afmaakt.

Jayden moet niet behandeld worden, maar ‘Greg’.

Een van de meest controversiële kwesties die centraal staan in het transgenderdebat is het steeds toenemende aantal kinderen dat hormoongeneesmiddelen krijgt toegediend die onomkeerbare gevolgen kunnen hebben.

Het is onderdeel van het genocidale plan voor de blanken …

https://fenixx.org/2019/01/17/groot-brittannies-eerste-transgender-gezin-onthult-dat-zoon-5-ook-van-geslacht-verandert/

e10e16537f4851d4b6662c021691fab9 AnGel-WinGs.nl

En dit gaat alleen nog maar erger worden in de wereld.
En normaler en de vraag is…is dit wel zo normaal?
Moeten wij dit alles normaal gaan vinden en wie bepaald dat?

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥