web analytics
11:11 Dubbele getallen
Politiek-EliteAtlantisBuitenaardsChemtrails / Geo-engineering / HAARP / CERNConspiracyGeschiedenisU.F.O

Amerika schuldig aan 911 om oorlog te kunnen beginnen tegen de wereld / Mars

https://www.ninefornews.nl/grote-krant-amerika-blies-world-trade-center-op-om-oorlog-tegen-terrorisme-te-beginnen/

Zover was ik al inmiddels maar goed…voor de mensen die het nog niet beseffen!
Amerika zorgt voor oorlogen over de hele wereld.
Niemand anders.

(NEW YORK) Forgotten Nobility:

Staat die fakkel voor steek de wereld maar in de fik?

Laten we hopen dat die idioten geen oorlog krijgen met de Russen…want dan is het einde zoek…
Er woont vast veel Marsiaans nageslacht in Amerika…
mensen die ooit van Mars kwamen en agressief en oorlogszuchtig zijn.

https://arcturi.com/AncientAliens/HumansAndMars.html

De planeten hebben niet voor niets allen een betekenis, qua karakter eigenschappen van mensen, in de astrologie…waarom zou dat zo zijn?
Omdat de mensen die van die planeten kwamen…nog voor onze geschiedenis, zo waren. Hun mensheid, of wat het ook waren hadden zo’n karakter.
Alles zoals nu, was er al eens, heel lang geleden!
De technologie was nog geavanceerder zelfs.
Mensen hebben zichzelf kapot gemaakt, mn Atlantis.
Edgar Cayce verteld hier ook over.
We incarneren in allerlei levens, en het is de bedoeling dat wij niet nogmaals de aarde vernietigen, net als toen!
Het verhaal over Mars, is niet verwonderlijk als men kijkt naar bepaalde bevolkingsgroepen die niet bekend zijn met de rest van de aarde.
Inboorlingen, zien blanken vaak ook als een soort Godheid!
Dus als er mensen naar de aarde kwamen van Mars, zou men ze inderdaad gezien kunnen hebben als Goden!
Welke technologie hadden deze zg Goden…voor de aardbewoners? Brachten zij wonderen?
Wie was Jezus in dit verhaal, liep hij echt over de zee of had hij een soort skateboard die net als in “Back to the future” boven de grond kon zweven.
Kwamen zij als Engelen van God…of waren het mensen-wezens, die konden vliegen in een ”ufo” bv…
Wij noemen het ufo, maar het is een voertuig…vliegtuig, whatever.
Interessant om over na te denken.
De Nazca lijnen in Peru zouden idem een landingsbaan kunnen voorstellen voor mensen van andere planeten.

We hebben er andere woorden voor, wat het ingewikkeld maakt op één of andere manier.
Maar als je buitenaards, nu gewoon mensen noemt..of wezens van…die en die planeet?
En een ufo is gewoon een vliegend voorwerp als in een soort scooter voor hun bv..alleen zij vliegen er wel heel erg ver mee!
🙂
En misschien zijn sommige ufo’s wel gewoon drones van ze..?
Verkenningstoestellen.

Lees ook:   Voor organen oogsten gooit men Jezus in de strijd

-Leven op aarde zou oorspronkelijk van Mars komen:
https://www.extremetech.com/extreme/165184-life-on-earth-originally-came-from-mars-new-study-suggests

(Oude Martian beschaving werd weggevaagd door nucleaire bom 
  • Wetenschapper zijn theorie zegt dat het oude leven op Mars werd afgeslacht
  • Dr Brandenburg 
  • Hij zegt dat er sprake is van twee nucleaire explosies op Mars
  • Deze blijkbaar weggevaagd twee rassen- de CYDONIANS en utopisten
  • Detectie van uranium en thorium op het oppervlak is bewijs voor de afgelopen explosies, beweert dat hij
  • En hij waarschuwt dat we op hun hoede voor een soortgelijke aanval op de Aarde zou moeten zijn )


https://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-2843871/Ancient-Martian-civilisation-wiped-nuclear-bomb-wielding-aliens-attack-Earth-claims-physicist.html

Mars Anomaly, this is definitely a structure:

Mara Anomalies M Bye Mars Observations 2015:

36 types dextraterrestres 36 types alien extraterrestre et bonus:

https://in5d.com/a-guide-to-earths-extraterrestrial-races/

”Satan had regeerde over Mars. Hoewel zijn thuisplaneet was Rachab, Lucifer had heerschappij over verschillende planeten, misschien zelfs onze hele zonnestelsel in een keer. We weten dat de Wachters bewonen Venus nu en een aantal van de onbekende of onaangekondigde planeten in onze sterrenbeelden. Lucifer specifieke omvang van de regel is niet bekend. En hoe hij heeft betrekking op het Watchers is relatief onbekend. Heeft hij krijgen heerschappij over hen toen ze vielen? Heeft hij regeren en heersen over de hemel zoals hij ooit deed? Of had hij gewoon een deel van wat hij ooit had behouden?”

https://www.sherryshriner.com/sherry/planet-mars.htm

”chemtrails

     En wat zijn deze chemtrails worden over de aarde uitgespuwd? Ik heb het niet contrails, het pad van een straalvliegtuig of vliegtuig als het door de lucht vliegt. Ik heb het over de dikke lagen van paden wordt gelegd door de lucht, meestal in een of andere vorm van grid-patronen die blijven hangen voor uren. Het zijn deze chemtrails die bekend zijn voor het maken mensen ziek. Er is ook een toename van bepaalde ziekten, zoals fibromyglaya en anderen, omdat de snelle opkomst van zware chemtrail spuiten in de lucht de afgelopen tien jaar. Kleine witte vliegtuigen zijn vaak gezien als de spewers van deze chemicaliën. Vliegvelden zijn ook waargenomen. In de codes, ontdekte ik dat de witte vlakken werden geassocieerd met de United States Navy en gefinancierd door de Oval Office. Dat zou de NWO agenda te koppelen aan chemtrails omdat niemand in de afgelopen 30 jaar krijgt in de Oval Office die niet meegaat met de agenda, en niet alle informatie is ook ter beschikking van de president maakte. Veel van wat de NSA (National Security Agency) voert, heeft niet eens door de president of het Congres dankzij een goocheltruc in de wetgeving die hen onverklaarbare maakt om te worden goedgekeurd.Ze gewoon vallen door de mazen van verantwoording, en iedereen kijkt de andere kant. Alles wat in het geheim gefinancierd door de Oval Office zou gewoon gaan door de NSA.

       Dus wat is het doel van de chemtrails? Er zijn meerdere. De spuitbussen wordt gespoten maken de lucht meer bevorderlijk voor hologrammen. Door middel van HAARP ze hologrammen van de engelen kunnen maken en Jezus verschijnen in de hemel en de mensen zouden denken dat het echt was.Hoe goed is het? Vraag het maar aan al diegenen die zijn gevallen voor de Maagd Maria charade al die jaren. Dat was gewoon de praktijk.

      En natuurlijk de NWO agenda wil gewoon om je te doden. Ze noemen het de bevolking controle. Het is echt bekend als moord. Barium, aluminium en andere verontreinigende stoffen en giftige stoffen die zijn geanalyseerd in de chemtrails die we inademen zijn het afbreken van het immuunsysteem van mensen wereldwijd. Griep epidemieën uitbreken, en ze schuld op iets anders, wanneer het echt de lucht die je inademt van de chemtrails. Ze zijn niets minder dan bio-aanvallen uit de lucht. Lees wat de Bijbel openbaart over Chemtrails bij mijn hiddencodes.com website en die verantwoordelijk zijn voor hen.

      Beschrijvende termen in verband met Chemtrails uit de Bijbel bevatten gif, giftige stof, drugs, dood, gif, verontreiniging, verdamping, ingewanden (darmen, de spijsvertering), astma, hemel, dagelijks, verlamde, storing, dimensionaal, butaan, arseen, hoogte, dor, slecht, ernstige, acute, ernstige, kwaad, kwaad, afschuwelijk, en ziek.

        Het is niet alleen van invloed zijn mensen, maar onze dieren en het land ook. Ons vlees wordt besmet, en onze bodem wordt steeds verzadigd met chemicaliën. Hoe lang zal het duren voordat we niet langer ons eigen voedsel kunnen groeien? Misschien is dat de reden waarom onze regering heeft geprobeerd om kunstmatig fruit en groenten te creëren, en waarom ze kwam naar buiten met genetisch gemanipuleerde voedingsmiddelen om te beginnen. Zij weten meer dan ze onthullen aan het publiek. Zijn ze alle betrokkenen? Is het één grote samenzwering om de mensheid te doden? Nee, alleen de elite in de NWO agenda echt weten wat er gaande is. De “mindere, onverlichte ‘mensen weten alleen wat ze struikelen op, of wat ze wordt verteld, en nooit verteld de hele waarheid. Dit geldt ook voor de overheid filialen, agentschappen, wetenschappers, ambtenaren van de gezondheidsdienst, iedereen en iedereen die geen kaartje dragen lid van de Luciferiaanse loyalist NWO.

      De overheid is in compartimenten voor een reden. De overheid als geheel uitbesteedt diensten aan de verschillende leden van het lichaam, maar de arm nooit weet wat het been doet en vice versa. Ze houden alles in stukken, zodat niemand weet wat de puzzel is. Maar zij kunnen God niet voor de gek.En Hij openbaart hun afschuwelijke duistere agenda en plannen, hun sinistere plannen van de moord, honger, honger en ziekte die ze plegen over de mensheid in combinatie met wat de aliens op Mars aan het doen zijn voor ons. Dit is immers de thuisbasis van Mabus, die de NWO zal leiden tot een wereldwijde regering van waaruit hij kan regeren.

        Een groot deel van de technologie beschouwd als “zwarte” is buitenaardse technologie gegeven aan onze NWO leiders te gebruiken om de uitvoering van hun Luciferian agenda, samen met de wereldwijde controle en tracking. Als ze je niet kan doden, zullen ze altijd weten waar je bent. De GPS (Global Positioning Satellite) systeem is slechts een begin en conditionering om je wennen aan het idee van wordt bijgehouden. Als een telefoongesprek kunnen worden getraceerd, waarna de telefoon, de volgende stap is de persoon zelf. Chips, chips, overal chips. En uiteindelijk, in ieder mens zal een chip nodig zijn.”Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, zet deze uit om de leukste plaatjes en video's te kunnen bekijken