web analytics
11:11 Dubbele getallen
Gezondheid & Uiterlijk

Kankercellen vernietigen met muziekfrequenties

Als u iemand bent die al meer dan 50 jaar liefdadigheidsfondsen heeft bijgedragen om ” te helpen een remedie tegen kanker te vinden “, moet ik u helaas mededelen dat u waarschijnlijk bent opgelicht door voor de gek gehouden te worden om geld bij te dragen aan Big Pharma en onderzoek naar geneesmiddelen tegen kanker , waar een medicijn tegen kanker als “succesvol” wordt beschouwd als het het leven van een kankerpatiënt tot 5 jaar kan verlengen.

Er zijn geen farmaceutische producten die kanker daadwerkelijk genezen , omdat de behandeling van kanker een te winstgevende industrie is voor Big Pharma om genezing toe te staan. Zien:

De kankerindustrie is te welvarend om genezing mogelijk te maken

Maar het feit is dat er wereldwijd letterlijk honderden behandelingen voor kanker zijn, hoewel de FDA ze bijna allemaal in de VS heeft verboden toen ze te effectief werden en de winst van medicijnen verstoorden.

Een geweldige documentaire om te bekijken als dit een nieuw onderwerp voor je is, is Cancer: The Forbidden Cures – The Original Big Pharma Playbook Long Before COVID .

Dit is op ons Bitchute-kanaal .

Voor een overzicht van “niet-goedgekeurde” maar effectieve behandelingen tegen kanker die we in 2014 publiceerden, zie:

Niet-goedgekeurde maar effectieve behandelingen tegen kanker

Een andere persoon die met lopend onderzoek hier in 2023 succes heeft gehad bij het genezen van kanker, is Anthony G. Holland, die gepromoveerd is in de muziekkunsten, een gerenommeerd componist is die heeft gedirigeerd in Carnegie Hall, en professor in muziek en regisseur is geweest van Music Technology aan het Skidmore College gedurende meer dan 3 decennia. ( Bio hier .)

Dr. Holland kreeg enige aandacht voor zijn werk met een presentatie in 2013 in een TED Talk, getiteld ” Shattering cancer with resonant frequencys “, die meer dan 2 miljoen views heeft en opmerkelijk genoeg nog steeds op YouTube staat:

Lees ook eens:  Afvallen door hypnose

 

Zijn onderzoek was te zien in de SurgicalSolutions-publicatie van Thomas Jefferson University in 2009:

Nieuwe hoek voor kankeronderzoek vanuit een verrassende bron

Meer recentelijk heeft hij een publicatie geschreven met de titel ” Remming van proliferatie van acute lymfatische leukemie (ALL) door frequentiespecifieke oscillerende gepulseerde elektrische velden (OPEF) uitgezonden door een ingesloten gasplasma-antenne “, die momenteel als pre-print wordt gepubliceerd .

Als het onderzoek van Dr. Holland grip begint te krijgen en meer kankerpatiënten genezen, verwacht dan dat zijn werk door de FDA wordt stopgezet, zoals ze in het verleden in dit land hebben gedaan met eerdere kankerbehandelingen, waarvan er vele uiteindelijk de grens overstaken naar Mexico om hun klinieken opzetten.

De verloren kunst van energetische genezing

PEMF-therapie

PEMF-therapie. Afbeelding van YouTube.

In de moderne tijd is de brede categorie van “energetische genezing” niet erg bekend in de westerse cultuur, die een medisch systeem heeft opgebouwd dat afhankelijk is van op chemicaliën gebaseerde farmaceutische producten.

In veel culturen bestaan ​​er echter al duizenden jaren verschillende vormen van energetische genezing.

In de traditionele Chinese geneeskunde (TCG) is de wetenschap van acupunctuur bijvoorbeeld al duizenden jaren bekend en wordt deze toegepast, en het is ook een vorm van energiegeneeskunde die tegenwoordig in westerse landen, zoals de VS, bekend en beoefend wordt.

Men kan zelfs stellen dat de grootste energiegenezer aller tijden, Jezus Christus, meer dan 2000 jaar geleden de zuiverste vorm van energiegenezing beoefende. En zijn genezingspercentage was 100% – veel beter dan het moderne, op farmaceutica gebaseerde medische systeem, of zelfs andere energiegenezingsmodaliteiten. (Zie:  De ware bron van energetische genezing  voor meer info.)

Over het algemeen kan energetische genezing zeer effectief zijn zonder alle toxische bijwerkingen van farmaceutische medicijnen.

Lees ook eens:  Artritis is een gevolg, geen oorzaak

Muziektherapie is een vorm van energetische genezing die steeds vaker met groot succes wordt toegepast. Hier is een artikel dat we in 2014 hebben gepubliceerd:

Ouderenzorg: muziek verslaat drugs in de strijd tegen dementie

Helaas zijn alle YouTube-video’s in dat artikel sindsdien van YouTube verwijderd, waarschijnlijk vanwege auteursrechtkwesties, omdat het verhaal van muziekgenezende senioren werd verfilmd. ( Meer info hier , en waar je het kunt bekijken.)

Hier is de trailer:

 

Hier is een van de videoclips die in de film zijn opgenomen. Het is slechts 7 en een halve minuut lang en zal je enorm zegenen!

 

Hier is nog een artikel dat we in 2019 hebben gepubliceerd over de effecten van muziek op de hersenen van premature baby’s:

Wetenschappelijk bewijs bevestigt dat muziek de hersenen van premature baby’s helpt

Een andere vorm van energetische genezing die we in het verleden hebben behandeld, is Pulsed Electromagnetic Healing :

Gepulste elektromagnetische genezing steeds populairder in de VS omdat het mensen geneest

bioveld stemvorken

Biofield Tuning met behulp van stemvorken. Afbeeldingsbron .

In 2019 publiceerden we een 2-delige serie over “Biofield Tuning” die stemvorken gebruikt:

Biofield Tuning: hoe geluidstherapie de verborgen oorzaken van ziekte kan ontsluiten

Biofield Tuning: Genezing met Vibrational Sound Therapy

Degenen onder ons die in de westerse cultuur leven, zijn geprogrammeerd om te geloven dat het leven niet kan bestaan ​​zonder farmaceutische medicijnen.

Maar het feit is dat oude geneeswijzen die duizenden jaren oud zijn vaker wel dan niet vertrouwden op energiegenezing, met veel effectievere resultaten dan farmaceutische producten, en weinig tot geen bijwerkingen.

Het giftige farmaceutische model van “gezondheid” bestaat pas sinds het laatste deel van de 19e eeuw, te beginnen met het begin van de vaccinindustrie, en is een zeer recent (en winstgevend) model van ziektebeheersing in de menselijke geschiedenis, maar een belabberd systeem in eigenlijk iedereen genezen, wat terugkerende klanten zou elimineren en een vreselijk bedrijfsmodel is.

Lees ook eens:  COVID-19-maskers maken je ziek, dus de MASK NAZIS zijn "all-in" om ze te handhaven in Californische winkels

De globalisten kennen heel goed de kracht achter gerichte energie, aangezien er nu sterk bewijs is dat ze “energiewapens” ontwikkelen voor massamoord en vernietiging. Zien:

Klokkenluider beweert dat Antarctica IceCube Laboratory energiewapens heeft die aardbevingen kunnen veroorzaken

Maar gerichte energie kan ook worden gebruikt voor genezing, zoals het al duizenden jaren wordt beoefend, en dat is iets dat tegenwoordig zwaar wordt gecensureerd.

Bron

Dit is hele oude kennis…
Ik wist als 13 jarige iets vreemds, hoe ik het wist geen idee, het was een innerlijk weten of iets dat uit een vorig leven komt…

Het ging over dat alles een sleutel had tot elkaar, waarop mensen konden genezen, dus in dit geval muziek…
Hoe te gebruiken!?

Je hebt chakra’s die hebben idem een trilling, je hebt numerologie, ook dat is uit te rekenen, dan astrologie en muzieknoten en kleuren, kruiden, homeopathie,… etc, alles heeft trillingen en ergens is er uitleg over hoe dit te ontdekken bij de mens.
Zo kan de mens genezen als hij ziek is, of in harmonie leven en gezond blijven.

Ik denk dat dit kennis is uit Atlantis of uit het Oude Egypte.
Meen dat Edgar Cayce ook wel eens zoiets gelijks heeft gezegd.
Dus dit kan, maar er zijn nog meer dingen die erbij horen en ergens moet je het getal van de mens p.p uitrekenen en dan kun je die persoon genezen met kruiden en geluid en chakra behandelingen en kleuren…

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥