web analytics
11:11 Dubbele getallen
Astrologie en Nummerologie

Welke boom hoort bij jou

Druïden leefden tussen de bossen, ze geloofden dat het karakter van elke persoon vergelijkbaar is met een bepaalde boom. In tegenstelling tot onze horoscoop, waarin er slechts 12 tekens van de dierenriem zijn, zijn er 22 bomen in de oude horoscoop van de Druïden. Het getal 22 is niet voor niets gekozen – het draagt ​​het sacrament en de kracht. Pravda vertelde de lezers in detail over elk van hen. Ru tarotlezer-numeroloog Veronica Dark.

Welke boom hoort bij jou

De appelboom
(22.12-01.01, 06.25-04.07) is sentimenteel en amoureus, maar wanneer ze hun partner ontmoeten, zal hun romance beiden plezier brengen. Volgens de horoscoop van de Druïden zijn appelbomen erg goedgelovig en gemakkelijk te misleiden.

Rust en eentonigheid brengen melancholie in de appelboom, soms vinden ze het leuk om avonturen voor zichzelf te creëren.

Spar (02.01-11.01, 25.06-04.07) is prachtig. Ze is niet altijd gemakkelijk in de omgang vanwege hun enigszins grillige karakter. Spar voelt zich geweldig alleen, maar staat altijd klaar om naar een geliefde te luisteren. Spar spreekt zelden zijn standpunt uit. Het zijn stille, maar vrolijke mensen. In relaties met spar is het moeilijkst vanwege hun grillige karakter.

In de meeste situaties kunnen sparren hun hoofd koel houden, dankzij hun voorzichtigheid en ijver slagen sparren vaak.

Iep (12/01-24/02, 15/07-25/07) zorgt niet veel voor zichzelf. Iepenmensen zijn vaak erg lui. Ze onderscheiden zich niet door een goede gezondheid, hoewel ze er sterk uitzien. Iepen zijn niet bang voor moeilijkheden en mislukkingen. Als de Iep zijn zielsverwant vindt, zal iedereen in de buurt jaloers zijn op het welzijn van zijn familie!

Iepen bereiken alles wat ze nodig hebben! Hun leven verloopt op rolletjes!

Cipres (25.02-03.02, 26.07-04.08) kan zich aanpassen aan alle omstandigheden. Cipressen zijn minimalisten, ze eisen niet veel van het leven en genieten van gewone dingen. Hun leven verloopt meestal op rolletjes. Trouw in vriendschap en relaties. Ze stellen materieel succes niet op de eerste plaats, het belangrijkste voor hen is innerlijke harmonie.

Lees ook:   Tarot toekomst oorlog Rusland

Populier (04.02-08.02, 05.08-13.08) is erg kieskeurig over de sfeer om hem heen, of hij nu thuis of op het werk is. Voor de populier zijn de mensen om hem heen enorm belangrijk, er wordt een comfortzone om hem heen gecreëerd, waarbuiten de populier lijdt.

In relaties zijn populieren erg gevoelig, elk klein ding kan ze van streek maken.

Ceder (09.02 -18.02, 14.08-23.08) houdt van comfort, maar kan ook zonder. Ceder is een optimist, hij is niet bang voor moeilijkheden, integendeel, ze brengen hem plezier. Vaak komen mensenceders “droog uit het water”. In de regel zijn dergelijke mensen toegewijd aan hun werk.

Ondanks zijn onverschrokkenheid en moed is de ceder zacht van liefde, voor hem is dit gevoel iets meer.

Pijnboom (19.02-28/29.02; 24.08-02.09) houdt het leven in handen. Hij gaat altijd naar zijn doel, vermijdt moeilijkheden onderweg niet, maar overwint ze met opgeheven hoofd. Pijnbomen zijn een beetje egoïstisch. Pijnboommensen kunnen zwakte geven in een relatie. In de liefde kunnen ze hun hoofd verliezen zonder na te denken over de gevolgen.

Wilg (01.03-10.03; 03.09-12.09), ondanks alle uiterlijke tederheid, is vastberaden. Ze weten precies wat ze willen! Wilgen zijn erg moeilijk aan te passen aan nieuwe omstandigheden! Ze zijn koppig en sluiten zelden compromissen tijdens ruzies. In de liefde zijn Wilgen romantisch, ze houden niet van saaie en eentonige relaties!

Lindebomen ( 11.03-20.03 , 13.09-22.09) houdt van comfort in huis, zal het overal brengen waar ze moet wonen. Lindebomen zal altijd naar haar gesprekspartner luisteren. Ze zijn altijd behulpzaam en een plezier om mee te praten. In een relatie met hen kan het moeilijk zijn, mensen-lindebomen zijn vaak jaloers op een partner zonder duidelijke reden.

Lees ook:   Synastry de zon in de huizen van de ander

Hazelaar (22.03-31.03, 24.09-03.10) is het meest dubbelzinnige teken. Hun gedrag hangt direct af van het humeur. Het belangrijkste kenmerk van hazelaar is dat het onvoorspelbaar is. In de liefde kan de hazelaar zich ook op verschillende manieren manifesteren, het kan zowel de beste partner ter wereld zijn als verschrikkelijk.

Lijsterbes (01.04-10.04, 04.10-13.10) heeft een sterk karakter. Lijsterbes-mensen houden van iedereen om hen heen, ze hebben mensen in de buurt hard nodig. In de liefde is Lijsterbes vol toewijding en vereist precies dezelfde hoeveelheid. En in vriendschap en in liefde is Lijsterbes oprecht!

Esdoorn (11.04-20.04; 14.10-23.10) bevindt zich altijd in het midden van de dingen, niet onderscheiden door bijzondere moed, esdoorn is vol energie.
Hij is altijd op zoek naar nieuwe mensen, en daardoor naar emoties van deze mensen.

In een relatie met een esdoorn is het soms moeilijk, het belangrijkste is dat hij zijn wederhelft vindt.

Walnoot (21.04-30.04, 24.10-02.11) een timide persoon verschuilt zich achter een zeer sterke schaal. Een walnoot is een liefhebber van lijden, in de regel trekt het ook zijn naasten erin mee.

Jasmijn (01.05-14.05, 03.11.11.11) is zowel sociaal als geheimzinnig. Jasmijn trekt mensen aan met haar charisma, en zijn humeur is op het eerste gezicht altijd in orde, omdat een jasmijnpersoon nooit zal vertellen wat er in zijn ziel is.

In de liefde doet Jasmijn veel onbezonnen daden die niet alleen hem, maar ook zijn partner schaden.

Kastanjeboom (15.05-24.05, 12.11-21.11) vindt zelden een gemeenschappelijke taal bij mensen. Het gedrag van de Kastanjeboom mensen en zijn acties zijn vaak onbegrijpelijk voor de mensen om hem heen. Kastanjeboom heeft liefde nodig, maar is tegelijkertijd bang teleurgesteld te worden in gevoelens.

Lees ook:   Derde wereldoorlog?

Es (25.05 – 03.05; 22.11-01.12) krijgt altijd zijn zin. Op weg naar zijn doel, zonder voor problemen weg te lopen, gaat hij vooruit. Es heeft een zeer sterk karakter en vrijheidslievend.

Grab (04.06-13.06; 02.12-11.12) onderscheidt zich niet bepaald door het vermogen om beslissingen te nemen, omdat hij waanzinnig bang is voor fouten. In de liefde zijn deze mensen heel eerlijk. Het zijn goede levensgezellen. Maar als hij moet kiezen tussen liefde en plicht, zal hij voor het laatste kiezen.

Vijg (14.06-23.06; 12.12-20.12) is bang voor moeilijkheden, als er een mogelijkheid is om het niet ingewikkeld te maken, zal hij dat niet doen. Vijgen – te emotioneel, wat niet altijd een goed effect heeft op zijn emotionele achtergrond. Het huwelijk met vijgen verloopt soepel, zonder uitbarstingen, bovendien zijn vijgen niet het meest romantische wezen ter wereld.

Eik (lente-equinox – 21.03) heeft een uitstekende immuniteit, maar is vaak moeilijk te verdragen. Eiken zijn conservatief, ze houden niet van veranderingen, voor hen is familievrede en stabiliteit het meest waardevolle.

Berk (zomerzonnewende – 24 juni) is niet erg sociaal, maar tegelijkertijd erg prettig in communicatie. Berkenmensen hebben niet veel nodig van de wereld. Hun comfortzone is een geliefde en een interessant boek.

Oliijf (herfst-equinox – 23.09) is heel redelijk en eerlijk. Olijf hecht veel waarde aan persoonlijke ruimte, zowel die van haar als die van haar partner. Olijf-mensen geven vreugde en positief aan andere mensen, gewoon door in de buurt te zijn.

Beuk (winterzonnewende – 21/22.12) is erg voorzichtig, weet altijd zijn enthousiasme en hoofd te koelen. Beukenman is een materialist, financieel welzijn is belangrijker voor hem, en de rest later. In het huwelijk is Book een zeer liefdevolle en betrouwbare partner.

Bron

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, zet deze uit om de leukste plaatjes en video's te kunnen bekijken