web analytics

Het vreemde telefoontje van een 3000 jaar oude alien genaamd Shimikus Etua, die vermomd als mens leeft

90e0163f0452b3d36230dfcefe1dfc01 AnGel-WinGs.nlEr zijn verschillende verhalen geweest over buitenaardse wezens die op het internet surfen, maar dit raadselachtige verhaal over een buitenaards wezen zal je zeker verbazen. Een ongelooflijk verslag van een buitenaards wezen dat op aarde leefde, werd in een artikel gepubliceerd. Volgens de alien zelf leefde hij in een menselijk lichaam en was hij volgens de kalender van de aarde 3000 jaar oud .

Humanoïde Alien (Shimikus Etua)

Het begon allemaal toen een journalist een telefoontje kreeg van een vrouwelijke kennis die hem vertelde dat ze tijdens haar vakantie op de Filipijnen een buitenaards wezen had ontmoet. Dit raadselachtige verhaal trok de aandacht van de journalist, dus vroeg hij zijn vriend om een ​​fysieke ontmoeting met die alien te regelen. Na te zijn benaderd, was het buitenaardse wezen klaar om de journalist persoonlijk te ontmoeten.

Toen de journalist de alien ontmoette, was hij vermomd met zijn uiterlijk omdat het op mensen leek en zijn stem geen verschil maakte met een menselijke stem. Zijn stem straalde zelfverzekerdheid en kalmte uit. Tijdens de ontmoeting onthulde het buitenaardse wezen dat zijn naam Shimikus Etua is en dat hij in het lichaam van een gewoon mens genaamd Eugene Randall verblijft . Shimikus verklaarde dat Eugene bereidwillig zijn lichaam aan hem overhandigde. (Mediamiek? Bezetenheid?)

317ee5a0a4ac982ff51999226f7b5a0d AnGel-WinGs.nl

Sterrenbeeld Ursa Minor (Shimikus Etua)

Toen hem werd gevraagd waar hij was geboren, vertelde Shimikus de journalist dat hij op de planeet Aarde was aangekomen vanuit een planetair systeem dat zich niet ver van de Poolster bevond , die te zien is in het sterrenbeeld Ursa Mino. Volgens Shimikus werd hij geboren aan boord van een enorm moederschip dat naar de aarde reisde. Hij beweerde ook dat hij iets meer dan 3000 jaar oud was, gemeten in aardse jaren.

Lees ook:   Ancient Aliens: King Solomon's Flying Machines

Hij antwoordde ja toen de journalist aan Shimikus vroeg of leden van zijn soort in God of het Opperwezen geloven. Na een periode van agressiviteit, beweert Shimikus, was zijn ras in staat om vele andere beschavingen te vernietigen totdat een plaatselijke priester een positieve houding begon te prediken en de buitenaardse wezens leerde om medelevend te zijn. Sindsdien is zijn buitenaardse ras begonnen te evolueren.

Deze wezens van andere planeten maken zich zorgen over het menselijk ras omdat mensen hebben besloten zichzelf te vernietigen. Toen Shimikus werd gevraagd naar de relatie tussen buitenaardse wezens en mensen, antwoordde hij dat buitenaardse wezens vergelijkbaar waren met wilde mensen en primitieve stammen. Op dit moment zijn er ook andere leden van zijn soort die, net als hij, in de lichamen van gewone mensen leven.

Atoombom

Shimikus Etua beweert dat er meer dan achtduizend van zijn familieleden op deze planeet leven . Bovendien maken Shimikus en de andere leden van zijn soort zich grote zorgen over het feit dat de mensheid is begonnen kernenergie te gebruiken en te creëren . Dit komt door het feit dat bekend is dat kernenergie aanzienlijke schade aanricht aan alles in de buurt, inclusief de ruimte.

860a1194c29c1c1628c2743dc8d3d6fc AnGel-WinGs.nl

Daarnaast onthulde hij dat hij en andere buitenaardse wezens van zijn ras zonder problemen seksuele ontmoetingen met mensen kunnen hebben. Hij verklaarde dat zijn ras ook succesvol kan zijn in het bedenken en baren van kinderen. Shimikus Etua heeft al heel wat kinderen voortgebracht bij mensen.

Net als zijn ras, herbergt onze wereld een verscheidenheid aan andere uitheemse soorten, van wie velen vijandig staan ​​​​tegenover de mens en de ontvoerde slachtoffers voor hun eigen doeleinden gebruiken, zoals ontvoeringsexperimenten. Shimikus zei dat het motief van zijn soort is om buitenaardse wezens te bestrijden en uit te roeien die schadelijk zijn voor de mens.

Lees ook:   Hoe verwijder je negatieve energie in huis met citroen

Bron

Gerelateerde artikelen

Back to top button