web analytics
11:11 Dubbele getallen
Astrologie en Nummerologie

Dit is de kwetsbaarheid van elke man in de dierenriem, die je zou moeten weten

482f39e23abf4e386719c5758aedd347 AnGel-WinGs.nlZoals veel vrouwen gekscherend zeggen, al is een man 80 jaar oud. Hij blijft een grote jongen, met zijn voor- en nadelen! De perfecte man, de juiste man BESTAAT NIET. Maar dit betekent niet dat het niet kan worden verbeterd.

Hier zijn onze tips om meer te weten te komen over de kwetsbaarheid van een man , waarvan u gebruik kunt maken als u de goede elementen naar de oppervlakte wilt brengen. Maar we waarschuwen u, bij sommigen zult u misschien slagen, bij anderen misschien niet.

RAM

Dit vurige teken is een macho-mannetje en hij is absoluut geïrriteerd als hem wordt verteld wat hij moet doen.
Als je van gedachten wilt veranderen, gooi het dan gewoon naar hem toe als zijn eigen idee. 

STIER

Hij houdt niet van enige vorm van verandering, tenzij je hem belooft dat wat je suggereert hem nog meer ontspannen en gelukkiger zal maken. Zoals … iets verplanten. Overtuig hem ervan dat hij in een grotere en mooiere … pot meer zal groeien.

TWEELING

Het probleem met deze man is hoe je kunt voorkomen dat hij constant verandert, omdat hij verandert en snel beweegt gelijk een vlinder. Als je het niet leuk vindt wat hij doet, dan heb je een probleem. Met harde stemmen en gehuil bereik je niets. Dus accepteer het.

KREEFT

Doe wat zijn moeder deed : toon hem je liefde en adviseer hem aardig en lief wat hij moet doen, wat hij moet dragen en waar hij heen moet. Als je niet zijn “moeder” wilt zijn, dan ben je bij de verkeerde man.

Lees ook:   Betekenis van retrograde planeten in de horoscoop

LEEUW

Deze man is geboren om geen bevelen op te volgen en hij “kauwt” zeker niet op ultimatums. Maar als je op zijn ijdelheid ‘stapt’ en twijfels begint te zaaien, dan zal je waarschijnlijk slagen. Dit is een trotse man.

MAAGD

Je hebt weinig manoeuvreerruimte bij deze man, dus je moet je kaarten goed spelen. Hij waardeert het dat je voor hem zorgt en hem op zijn fouten wijst om hem beter te maken. Maar hij zal hetzelfde met jou doen … Als je slecht reageert, bereid je dan voor op een slechtere reactie!

WEEGSCHAAL

Over het algemeen verandert deze man gemakkelijk, vooral als je het hem op een mooie, beleefde manier vertelt, vermijd dus je kritiek en ondeugden en overtuig  hem ervan dat hij eerlijk is en gelijk heeft. Anders wordt er iets anders gedaan, wanneer u niet vooraan staat en wanneer u er niet bent, en zal hij weer  precies hetzelfde doen als voorheen.

SCHORPIOEN

Je moet hem een ​​heel goede reden geven en geduld hebben om hem te overtuigen om van het ene in het andere te veranderen. Maar bedenk eens hoe lang het duurt voordat een rups een vlinder wordt. Geleidelijk en na een tijdje zal het veranderen en uiteindelijk zal het voor altijd zijn. De schorpioen is een mysterieus man die je moet leren kennen. 

BOOGSCHUTTER

Voor deze man is alles wat je misschien wilt veranderen, wilt kalmeren, of serieus worden en het veranderen van zijn wilde avontuurlijke waanzin,  enkel loslaten. Je hebt pech! Je gaat niets bereiken. Dus ofwel accepteer je het zoals het is, of je verlaat hem en ga verder.

Lees ook:   Astrologie uitleg door Karen Hamaker Zondag

STEENBOK

Als de verandering gaat over het najagen van zijn dromen en ambities en het bereiken van de top, dan zal hij geen enkel bezwaar maken. Maar als je hem vraagt ​​om te stoppen met zo hard te werken en  tijd te besparen om je relatieleven te redden, dan verlies je! Hij zal je dan behandelen als een vervelende vlieg die rond zijn oor zoemt.

WATERMAN

Hoewel “progressief” en zeer revolutionair, zult u in de praktijk merken dat hij vastzit in zin eigen vaste en revolutionaire ideeën en idealen, die zelfs tussen u in kunnen komen en uw relatie kunnen bederven. Wat je hem ook vertelt, het zal hem echt niet veranderen, tenzij hij denkt dat het hem niet langer dient. Als je te veel volhardt, zal hij degene zijn die je sprakeloos en in een oogwenk achterlaat zonder probleem.

VISSEN

Deze man is als “deeg” in uw handen. Hij kan een vloerkleed worden, om te doen met hem wat je wilt, als je van hem houdt. Heb nu niet de vereiste om daadwerkelijk te landen, hij houdt van dromen nml. Accepteer deze ”zwakte” of moedig hem aan om zijn verbeeldingskracht creatief te gebruiken, hem uit zijn dromen halen is hardvochtig nml. en zorg jij er dan voor dat een deel van hem geaard en in volledig contact blijft met de aarde.

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties. Support ons door je ad blocker uit te schakelen. Dan kun je ook de plaatjes e.d weer zien