web analytics
11:11 Dubbele getallen
Astrologie en Nummerologie

Horoscoop deze week

24 september – 3o, 2018
De week begint met een volle maan in Ram en maakt een paar moeilijke hoeken naar de ontnuchterende Saturnus en Chiron, het hemellichaam dat is geassocieerd met de gewonde genezer. Vanwege dit vereist het een zorgvuldige behandeling.

Volle manen in het algemeen kunnen gevoelens verhogen, wat kan leiden tot grotere onvoorspelbaarheid. En omdat Ram een ​​meer openhartig en impulsief teken is, is de kans groter dat je iets doet waar je later misschien spijt van zult krijgen. Verlaten van beslissingen voor een paar dagen kan helpen om dingen te regelen en het besluitvormingsproces veel gemakkelijker te maken.

Hoe zal je liefdesleven de komende 12 maanden veranderen? Ontdek het nu!

Dinsdag richt de zon zich op de voorzichtige Saturnus in Steenbok, wat zou kunnen samenvallen met een gebrek aan vertrouwen in iemands oordeel. Hen de kans geven om uit te leggen zou een betere zet zijn, en iets dat ze delen, kan nuttig voor u zijn.

Sociale evenementen en gemeenschapsprojecten schitteren vanaf donderdag. En machtigen Pluto draait zich direct op zondag, waardoor het mogelijk wordt dat er veranderingen plaatsvinden die je wenst te zien.

Aries Weekly Horoscope
Hoe frustrerend een situatie ook lijkt, kalm blijven en weigeren om te reageren is misschien de betere manier om verder te gaan. Met een volle maan in je teken op maandag en een aantal scherpe aspecten, kan deze maanfase je nogal gespannen en kwetsbaar laten voelen. De dingen kunnen op donderdag een stuk aangenamer en relaxter zijn, dus het houden van belangrijke gesprekken op dit moment kan wellicht meer van pas komen. Je sociale leven sprankelt ook met nieuwe mogelijkheden. Lees je hele Ram wekelijkse horoscoop .

Taurus Weekly Horoscope
Gemoedsrust kan deze week op een prijs komen. De volle maan in je spirituele sector suggereert dat je misschien iets moet loslaten om het te behouden. Deze krachtige maanfase kan je een beetje gefrustreerd laten voelen, vooral als je op zoek bent naar mogelijkheden om vooruit te komen. Dit kan gewoon de verkeerde tijd zijn. Het nu laten vallen betekent niet voor altijd. Het positieve aspect van de zon met feisty Mars op donderdag suggereert dat iemand in autoriteit erg onder de indruk van je zou kunnen zijn. Lees je hele Taurus wekelijkse horoscoop .

Lees ook:   VOLLE MAAN op 9 maart 2020 - Geloof en hoop tegen angst

Gemini Weekly Horoscope
Op maandag zou uw sociale leven ontsierd kunnen worden door spanningen en kleine argumenten die een gebeurtenis verzuren of u en een vriend op gespannen voet zetten. Dit kan te maken hebben met de volle maan in je sociale sector en de moeilijke aspecten die het veroorzaakt. In plaats van argumenten te verlengen, is het wellicht verstandiger om een ​​stap terug te doen. Als je je werk wilt laten zien, kan het levendige aspect van donderdag tussen de zon en de vurige Mars een uitstekend moment zijn om een ​​begin te maken. En de voorwaartse beweging van radicaal Pluto vanaf zondag zou je kunnen helpen een knagende kwestie los te laten. Lees je hele Tweeling-weekhoroscoop .

Cancer Weekly Horoscope
Je zou aan het begin van de week met belangrijke zaken en verantwoordelijkheden te maken kunnen krijgen. Maar met een volle maan in Ram in een prominente sector van uw grafiek, reageert iemand misschien niet zoals verwacht. In feite kan hun aanpak nogal onvolwassen lijken. Niettemin is dit niet het moment om je vrede in te gaan en te zeggen, omdat het de zaken erger kan maken. Als je de voorwaartse beweging van Pluto in je relatiesector op zondag krachtiger maakt, kunnen er positieve veranderingen optreden. Lees meer over het lezen van uw hele wekelijkse Kankerhoroscoop .

Leo Weekly Horoscope
Maandag ziet de volle maan in je reissector en nieuwe gelegenheid er nogal gespannen uit. Met voorzichtige Saturnus en gewonde genezer Chiron die betrokken was bij de mix, kon de dag emoties zien opkomen en een neiging om argumentatief te zijn. De focus op uw communicatiesector kan nuttig zijn, ongeacht waar u over moet praten. Met de zon en doordachte Mercurius in deze zone is dit een uitstekende tijd voor onderhandeling en discussie. Donderdag kan vooral positief zijn voor netwerken en positieve sociale evenementen. Het is een goed moment om nieuwe verbindingen te leggen. Lees je hele wekelijkse horoscoop van Leo .

Lees ook:   Waarom je altijd emotioneel niet beschikbare mensen date

Virgo- weekhoroscoop
Maandag kan een moeilijke dag worden met een krachtige volle maan in een zeer gevoelige sector van uw diagram die verband houdt met zakelijke, financiële en diepe emotionele banden. Het is het beste om geen snelle beslissingen te nemen of nu al te overreageren. Neem in plaats daarvan een meer afstandelijke benadering aan en u kunt veel gedoe vermijden. Donderdag kan vooral positief zijn met het aanbod van een contract of extra geld. Kopen en verkopen kan op dit moment ook lucratief zijn. Lees je hele Maagd-wekelijkse horoscoop .

Libra Weekly Horoscope
Relaties kunnen maandag speciale zorg nodig hebben. Een volle maan in uw relatiezone kan samenvallen met een aantal zeer frustrerende omstandigheden. Er kan wat drama zijn, en het kan een groot deel van uw tact vergen om niet overdreven te reageren. Wat de uitgaven betreft, kunnen lieflijke Venus en vriendelijke Jupiter in je geldzone je inspireren om door te brengen. Als je dat doet, zul je er grondig van genieten. Lees je hele Weegschaal-weekhoroscoop .

Scorpio Weekly Horoscope
Voel je je een beetje overweldigd door plannen? Dit kan te wijten zijn aan de volle maan in je sector van werk en levensstijl die je schema op maandag verstoort. Probeer niemand uit te halen omdat het hoogstwaarschijnlijk niet de moeite waard is. Met de zon en levendige Mercurius in een meer afgelegen zone, zou je het productiever kunnen vinden om het tegenovergestelde te doen en tijd te maken voor een periode van stille reflectie en meditatie. Luscious Venus en joviale Jupiter staan ​​in je teken, dus een deel van jou is in de stemming om te feesten. Veel plezier, Schorpioen! Lees je hele weekhoroscoop van Scorpio .

Boogschutter- weekhoroscoop
Financiële beperkingen kunnen betekenen dat een plan van u niet door kan gaan. De mate waarin dit van invloed zou kunnen zijn op maandag, zou kunnen inzinken op het moment van de volle maan in je vrije tijdzone. Omdat het in de richting van ontnuchterend Saturnus in je geldsector gaat, zou je een enorm gevoel van frustratie en machteloosheid kunnen voelen als je niet kunt doen wat je wilt. Tijd nemen voor wat zelfzorg en een kans om diep te ontspannen kan genezend en verjongend zijn. Lees je hele wekelijkse horoscoop van de Boogschutter .

Lees ook:   Oorlog Oekraïne Rusland Astrologie - Tarot

Capricorn Weekhoroscoop
Als je hoopte voor een rustige week, de volle maan in uw sector huis en gezin op maandag suggereert u misschien niet een te krijgen. Misschien heb je enige frustratie over een familielid dat in een kinderlijke en manipulatieve stemming lijkt te verkeren. Wacht op je tijd en laat dit je wassen als je kunt. Donderdag kan een aanbod of gelegenheid brengen die je zeker niet wilt missen. Lees je hele wekelijkse horoscoop van Steenbok .

Aquarius Wekelijkse Horoscoop
Wat u zegt en de manier waarop u het zegt, kan de komende dagen belangrijk zijn, vooral op maandag, wanneer een volle maan in uw communicatiezone een uitbarsting kan veroorzaken. Als je het met iets of iemand hebt gehad, ben je waarschijnlijk niet in de stemming om je tegen te houden (maar het is misschien het beste als je dat deed)! Met een heerlijke focus op uw reissector bent u misschien klaar voor een vakantie of een kans om een ​​paar dagen weg te zijn. Deze lichtere energie kan je zien reiken naar nieuwe mogelijkheden en genieten van de kans om nieuw terrein te verkennen. Lees je hele Aquarius wekelijkse horoscoop .

Vissen Weekhoroscoop Doe het
gemakkelijk met de uitgaven, vooral rond de tijd van de volle maan in je geldzone op maandag. De verleiding zou kunnen zijn om toe te geven aan impulsieve behoeften en iets te kopen dat een gat in je budget blaast. Als je aan het winkelen bent, stel jezelf wat bestedingslimieten in. Met mooie Venus en vrolijke Jupiter in uw sector van verre horizonten, zou een vakantie- of reismogelijkheid u ontspannen en verfrist kunnen laten voelen. Lees je hele Vissense wekelijkse horoscoop . – Door Helen Adams & The Editorial Horoscopen

https://www.horoscope.com/article/your-weekly-horoscope-tread-carefully-and-try-not-to-lose-your-sht/

Onhoudt de link volgende week weer een horoscoop en erna enzo 🙂

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties. Support ons door je ad blocker uit te schakelen. Dan kun je ook de plaatjes e.d weer zien