web analytics
11:11 Dubbele getallen
Astrologie en Nummerologie

2023 Numerologie – De strijdwagen en de kracht van het getal 7

Numerologie voor 2023 – De strijdwagen en de kracht van het getal 7

 

Om de numerologische voorspellingen voor 2023 te realiseren, moeten we het getal berekenen dat het jaar, het universele jaar, zal “regeren”. In dit geval wordt 2023 bepaald door het getal 7, dat resulteert uit de som 2+0+2+3.

In de numerologie roept nummer 7 mysterie, selectiviteit, taboes en controversiële kwesties op. Dat wil zeggen, het is een energiefrequentie die geheimen naar boven laat komen. Maar ook, de 7 is een aantal verplichtingen, of het nu gaat om carrière en persoonlijk leven, studies of gezondheidszorg.

 

Jaar waarin je jezelf beter leert kennen

Naast deze professionele verbetering vraagt ​​het Jaar van de energie van de Chariot geheimzinnigheid om zelfkennis. Het zal een periode zijn waarin meer mensen in deze zin kunnen ontwaken en zichzelf beter willen leren kennen.

Daarnaast kan 2023 gekenmerkt worden door zelfkritiek en veel selectiviteiten grenzend aan perfectionisme. Pas op dat u het niet overdrijft, maar vergeet deze nadere beschouwing van interne kwesties niet over het hoofd te zien. Daarom laten de numerologische voorspellingen voor 2023 zien dat het jaar wordt beheerst door het getal 7, dat vraagt ​​om concentratie op zichzelf en het zoeken naar zelfkennis. Als je begrijpt hoe belangrijk het is om naar je eigen wonden en littekens te kijken, zul je zien dat het mogelijk is om te groeien en volwassen te worden.

Dit engagement is zeer sterk, zowel persoonlijk als professioneel, en collectief.

 

2023 Numerologie – Een jaar voor bewuste spiritualiteit

Spiritualiteit en Bewustzijn

Het getal 7 is gerelateerd aan het heilige en geloof. Zeven is het aantal engelen dat volgens de traditie lofzangen voor God staat.

Daarom kan het een jaar zijn om de spirituele kant, intuïtie en bewuste evolutie te bestuderen of te verdiepen.

De betekenissen van het getal 7 benadrukken ook het belang van het vertrouwen op je eigen ziel, leven en essentie van zijn. En hoe meer deze kant wordt versterkt, hoe gemakkelijker je de uitdagingen aangaat die door de 7 worden opgelegd.

 

Nummer 7 vraagt ​​​​ieder van ons om het juiste ritme te vinden om te stromen. Denk aan een surfer: de surfer moet fysiek en geestelijk voorbereid zijn om te wachten op de beste golf.

Lees ook eens:  Ongeaspecteerde planeten in een horoscoop

Nummer 7 is gekoppeld aan het lichaam en gezondheid en vraagt ​​vooral om deze integratie tussen lichaam, geest en ziel.

Tegelijkertijd geeft het aan hoe belangrijk het is om de onderzoekende kant van de wetenschap te versterken, die meer aandacht kan gaan besteden aan de oorzaken van ziekten.

Verborgen geheimen en problemen komen tenslotte vaak naar boven in een Universal Year 7.

Word je meer bewust van woorden en intenties

Met nummer 7 als de trilling van het nieuwe jaar, wordt geadviseerd om extra voorzichtig te zijn bij het uitspreken van harde woorden of het vormen van dubieuze intenties. Beloof vooral niet wat je niet waar kunt maken. De vuistregel dit jaar zal zijn: Less is more.

Ongetwijfeld is de 7 controversieel. Daarom vraagt ​​Numerologie voor 2023 om extra voorzichtigheid met woorden, die voor misverstanden en verwarring kunnen zorgen. In dit geval is zwijgen goud.

Probeer op die manier alleen te manifesteren als je zeker weet waar je het over hebt – zo voorkom je slijtage. Tegelijkertijd kunnen conflicten belangrijk zijn om duidelijk te maken wat niet werkt en om gewoontes en houdingen te verbeteren. Als een dynamisch jaar zal niets in steen gebeiteld worden; alles kan snel veranderen.

Oorlogen en wereldwijde onrust

De numerologische analyse voor 2023 geeft aan dat er inderdaad een mogelijkheid is van oorlogen en internationale conflicten.

Omdat het archetype van het getal 7 in het tarotspel de strijdwagen is, een kaart van beweging, lopen we het risico internationale onrust te blijven zien die in voorgaande jaren is begonnen. We zien zelfs een toename van de sociale opstand in veel landen, vooral de landen die worden belegerd door tirannen en dictators.

Ook oorlogen om religieuze redenen kunnen in deze periode voorkomen. Daarom zal het dit jaar, met speciale betekenis, erg belangrijk zijn voor mensen om hun concepten en acties met betrekking tot vooroordelen met betrekking tot culturen, religies en etniciteiten te herzien.

 

Aan de positieve kant van het jaar was de laatste keer dat nummer 7 een jaar regent was in 2014. Dat jaar was er bijvoorbeeld de hervatting van de diplomatieke betrekkingen tussen de Verenigde Staten en Cuba.

Een ander positief punt in 2014 was de Nobelprijs voor de vrede, die werd gedeeld door de Pakistaanse Malala Yousafzai en de Indiase Kailash Satyarthi, voor hun strijd tegen de uitbuiting van kinderen en jongeren en voor ieders recht op onderwijs. Dat is dus een goed precedent.

Lees ook eens:  Betekenis huizen in een horoscoop

 

2023 Numerologie – Liefde, passie en andere relaties

Voor het getal 7 is de regel duidelijk: beter alleen dan in slecht gezelschap. Maar, net als zijn tarot-tegenhanger, de Chariot, is de 7 een zeer selectief archetype. Daarom suggereert de energieprognose voor 2023 dat mensen ervoor kunnen kiezen om met niemand samen te zijn en zich voor niemand open te stellen. Maar het is tegelijkertijd een jaar om jezelf te ontdoen van emotionele geesten. Maar helaas is dit innerlijke werk over het algemeen persoonlijk en eenzaam.

Er is een intrinsieke angst om lief te hebben en te lijden, lief te hebben en verraden te worden, lief te hebben en afgewezen te worden. Het zijn geesten die ons als koppel achtervolgen in ons leven. Hoe goed we ook zijn, deze angsten kunnen in 2023 aan de oppervlakte komen.

En daar komt opnieuw de behoefte aan zelfkennis. We zullen met meer kwaliteit liefhebben als we onze angsten, beperkingen en kwetsbaarheden erkennen. Financiën en geld

Als je je financiële situatie nog niet op orde hebt, zal 2023 proactiever om dat engagement vragen. Het Universal Year 7 vraagt ​​om professionaliteit en bekwaamheid, inclusief het beheren van uw eigen geld.

Universal Year 7 heeft alles in zich om aanpassingen en verbeteringen te bevorderen in wat niet werkte. Hiervoor kunnen echter controversiële maatregelen worden toegepast.

Bovendien kan nummer 7 blootleggen wat er mis was en wat onder het tapijt werd geveegd.

 

Persoonlijke en collectieve gezondheid

Numerologische voorspellingen voor 2023 suggereren kwetsbaarheid met betrekking tot gezondheid in het algemeen. 2023 wordt dus een jaar om meer aandacht te besteden aan gezondheidsproblemen – fysiek, mentaal en emotioneel. Die aandacht moet worden gegeneraliseerd en in een groter perspectief worden gebracht, zoals de gezondheid en het welzijn van onze Collectieve Mensheid en onze planeet.

 

Het is de moeite waard eraan te denken dat in 2014, dat ook werd geregeerd door nummer 7, een van de ergste uitbraken van ebola plaatsvond, met de sluiting van luchthavens en grenzen om de overdracht van de ziekte te voorkomen.

Dus in 2023 zullen we onder druk staan ​​om beter naar onze planetaire gezondheid en behoeften te kijken en onze relaties met onszelf (als passagiers van hetzelfde planetaire schip), dieren, de natuur en de harde effecten van bio-industrie op ons leven te evalueren.

 

2023 Voordelen en uitdagingen

2023 Meest uitdagende maanden

Dit worden de meest delicate maanden van 2023: maart, april, oktober en december volgens de numerologie. Dit zullen periodes zijn waarin uitdagende situaties in het algemeen, situaties van persoonlijke of collectieve angst, naar voren kunnen komen. Daarom kunnen ze veel vertrouwen en verbetering eisen om de crises op te lossen.

Lees ook eens:  Uitspraken van Edgar Cacye over astrologie

In maart en december is er een verhoogd risico op vliegtuigongelukken.

 

Januari, april en oktober zullen echter de meest delicate maanden zijn met betrekking tot het internationale conflict. Daarom is het de moeite waard om een ​​energetische instabiliteit in mei en juni te vermelden. Iets van een mondiaal niveau tussen 20 mei en 7 mei – De Eclipse-tijd (gegeven of genomen 10 dagen tussen die datums).

De persoonlijke notities:

In april is er ook kans op conflicten tussen mensen, dat wil zeggen meer ruzies, discussies en meningsverschillen. Het is een periode die vraagt ​​om meer diplomatie, geduld en veerkracht. Trouwens, het is belangrijk om te onthouden dat we in april en oktober zonsverduisteringen zullen hebben, en volgens de astrologie kunnen dit meer spannende periodes zijn.

 

Maanden van kansen in 2023

Mei (einde van de maand) en juli kunnen expansie-, groei- en lichtheidsperioden zijn. De toename van licht en de energieën van Solstice zullen fantastisch zijn om te profiteren van bijvoorbeeld culturele kansen, opzettelijk reizen om mensen te ontmoeten, meer intieme relaties te creëren en de banden van intimiteit te versterken.

Mei is een geweldige maand om kansen te benutten om nieuwe dingen te leren, zoals talen. Maar ook om een ​​meer culturele kant te oefenen met een dans- of theateropleiding. Waarop te letten in 2023.

 

Het is de moeite waard aandacht te schenken aan valse profeten, goeroes en alternatieve of spirituele genezers. Maar helaas kunnen deze mensen zich in 2023 vermenigvuldigen en hebben ze misschien niet het collectieve goed voor ogen, alleen het hunne.

Pas op dat u niet vertrouwt op iemand die niet te vertrouwen is.

Verhoog de beveiliging van uw cyberaanwezigheid via het wereldwijde net, want virtuele zwendelpraktijken en destructieve virussen op bijvoorbeeld elektronische apparaten kunnen in 2023 nog vaker voorkomen. Tot slot, wees kalm en voorzichtig. Organiseer schema’s en uw routine met speciale aandacht, gebruik de selectiviteit van het getal 7 om uw tijd beter te verdelen en besteed meer aandacht aan de gezonde delen van uw leven.

Bron

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥