web analytics
11:11 Dubbele getallen
SpiritueelParanormaal

Orbs wat zijn het?

∆ Angels...Are Orbs Angels?,,,But most often, angel orbs which are seen in the physical, or manifest in a photograph, are very high vibrational beings like the Angels, Ascended Masters, and advanced Spirit Guides of Love and Light.:

Wat zijn lichtbollen

Lichtbollen zijn ronde lichtverschijnselen en worden ook wel orbs genoemd. Ze worden door paranormale mensen met het blote oog waargenomen.

Ook zijn er veel mensen die ronde lichtverschijnselen op foto’s krijgen. Een deel hiervan kan verklaard worden als stofdeeltjes, waterdruppels (regen/spetters), sneeuw, rookdeeltjes, insecten en vele andere mogelijkheden. Omdat deze lichtbollen zo mooi van vorm zijn, worden deze opties nogal eens over het hoofd gezien en wordt er direct aan iets paranormaals gedacht. Iemand die paranormaal is en lichtbollen in de lucht met het blote oog ziet, ziet geen stofdeeltjes, waterdruppels, rookdeeltjes, etcetera, maar echte lichtbollen!
Voor mensen die foto’s maken van lichtbollen is het onderscheid niet gemakkelijk te maken. Lichtbollen op foto’s kunnen zowel een stoffelijke verklaring hebben als een paranormale. Lichtbollen komen zowel voor op foto’s die gemaakt zijn met een analoog fototoestel (met een filmpje erin) als op foto’s die gemaakt zijn met een digitale fotocamera. Wat wel opvallend is, is dat er meer foto’s met lichtbollen erop verschijnen die door een digitaal toestel zijn gemaakt. Dit komt omdat digitale camera’s gevoeliger zijn voor energieën die (meestal) niet met het blote oog gezien kunnen worden.

Some orbs contain life forms. The orb is then like the aura of a human energy field – it contains the life form. An orb can also be an interdimensional travel vehicle. Here are some images inside orbs in photos taken by Kelly Kamas.:

Lichtbollen geven een redelijk zwak licht af dat buiten het spectrum ligt van paars-blauw-groen-geel-oranje-rood. Een paranormaal iemand die lichtbollen kan zien, kan dit zwakke licht, dat buiten het spectrum ligt, waarnemen. Digitale fototoestellen zijn dus niet zo precies dat ze alleen het voor de meeste mensen zichtbare licht vastleggen.
Ook verschijnen er meer foto’s met lichtbollen erop als er een flitser is gebruikt bij het fotograferen. Enerzijds licht de flits de stofdeeltjes, rookdeeltjes, etc, op, en anderzijds licht een flits ook eventueel de lichtbollen op.
Ook op krachtplaatsen en leycentra worden er meer lichtbollen op de foto gezet, wat komt door de aanwezigheid van energie.

Lees ook:   BOODSCHAP VAN MONTAGUE KEEN

✨Blue Orb in Las Vegas Nevada✨ When you are “tuned in” to orbs, you are connecting to your own spirit. You are experiencing your expanded self. In your space alone, you sense the unseen presence that guides you and provides for you, and is within you. This presence is telepathic and connected — a certain knowing that whatever is, is perfect in the moment.:

Tijdens een bezoek met enkele mensen aan een locatie, waar er enkele grafheuvels hebben gelegen, werden er verschillende foto’s genomen met een digitale camera met een schermpje waarop de foto’s werden getoond. Toen de flitser werd gebruikt zagen enkelen van de aanwezigen bollen oplichten die een doorsnede hadden van ongeveer 30/40 centimeter. Op de foto waren deze bollen ook aanwezig exact op de plek waar ze gezien waren. Tenzij er stofdeeltjes bestaan van 30 centimeter grootte, waren dit echte lichtbollen op de foto’s. Er werden een tiental foto’s genomen waarbij de bollen gezien werden en op de foto ook zichtbaar waren.

Mystical world of spirit orb photography:

Lichtbollen hoeven niet altijd perfect rond te zijn, ze kunnen verschillende vormen hebben. Ze komen zowel met daglicht als in het donker voor. Wind heeft geen invloed op de bollen.

Behalve lichtbollen worden er ook een soort van mistwolken op de foto gezet, terwijl de adem werd ingehouden, er niet gerookt werd, het niet mistig was en alle andere stoffelijke verklaringen uitgesloten waren.

blue angel orb:

Verklaringen voor lichtbollen

(Lichtbollen die niet stoffelijk te verklaren zijn.)

Lichtbollen zijn energieën die een ronde vorm aannemen. Wat die energieën zijn kan verschillen van bol tot bol.
Veel lichtbollen zijn simpelweg energieën die daar aanwezig zijn. Foto’s die genomen worden van heftige situaties (bv crisis) of in situaties waar heftige of sterke emoties aanwezig zijn vertonen vaak lichtbollen. Ook worden lichtbollen gebruikt om energieën te vervoeren van de kosmos naar de aarde en omgekeerd. Daarnaast kunnen lichtbollen met energieën nog talloze andere redenen hebben om aanwezig te zijn. De bolvorm van een lichtbol is een universele vorm die voor allerlei energieën gebruikt kan worden.

Lees ook:   In een tempel in Thailand bevinden zich 2 feeën

Feb.2012::Orbs have many different types of interior designs. Typically we see mandala patterns, bumps, knobs, tracks and concentric circles. Occasionally we see faces. We can see a very clear picture of the numerous concentric circles in each orb. The lower one has upwards of 9 rings. What do they mean? Are they similar to the rings on a tree that tell us their age? Could it possibly have a connection to the number of spiritual dimensions that exist?:

Ook geesten en spoken die geen gedaantevorm hebben aangenomen, vertonen zich vaak in de vorm van een bol. Dat is voor hun gemakkelijker en kost hun minder moeite dan het aannemen van een gedaantevorm.

Ook worden er lichtbollen gezien bij het ontstaan van graancirkels. Hier functioneren ze als het penseel van een schilder of de hamer van een timmerman. Het lijken dan instrumenten te zijn om op afstand een graancirkel te maken. Wel hebben deze lichtbollen een andere structuur en textuur dan andere lichtbollen.

Naast deze bestaan er wellicht andere verklaringen, maar tot op heden hebben we daar geen aanwijzingen voor gehad.

Understanding Orbs  -  Do you ever get those big ORBS or balls of white light in your PHOTOGRAPHS?  Here is a great description of what they are    -     https://wakeup-world.com/2013/05/13/understanding-orbs/:
Geen verklaring!
Lichtbollen worden ook wel eens vergeleken met bolbliksems (vuurbollen/vuurballen). Deze zouden ontstaan bij onweer, bliksemontladingen. Deze vuurbollen zijn voor iedereen gewoon normaal zichtbaar, en bij aanraken verbrand je jezelf. Dit is niet paranormaal, maar een gewoon natuurkundig verschijnsel. Vuurbollen kunnen kilometers over het landschap afleggen. Lichtbollen zijn totaal anders dan deze bolbliksems en hebben als enige overeenkomst het uitstralen van licht in ronde vorm.

https://www.leylijnen.com/lichtbollen.htm

Meaning Of Colors Of Orbs | ... of the article, as a psychic, I often know "who" a spirit orb is, even

wiccateachings: Orbs are balls of light that many people will see or have seen at some point in their lives. What they are is argued about quite frequently, some say they are balls of energy, others say they are visiting spirits, and some say they are omens or warnings.Orbs have been studied for a long time by many from scientists to psychics. This is a chart on the color meanings of the Orbs. https://www.facebook.com/pages/Wicca-Teachings/127815357367419:

pink orb, #orbs, Joanne Harper, 2012:

When you are “tuned in” to orbs, you are connecting to your own spirit. You are experiencing your expanded self. In your space alone, you sense the unseen presence that guides you and provides for you, and is within you. This presence is telepathic and connected — a certain knowing that whatever is, is perfect in the moment.:

https://www.dharmacohen.com/orbs/

Mijn oude orbfoto’s

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, zet deze uit om de leukste plaatjes en video's te kunnen bekijken