web analytics
11:11 Dubbele getallen
Maatschappij & PsycheParanormaalPolitiek-Elite

Geestig e-bikes die vanzelf rijden?

Animated GIF

https://www.rtlnieuws.nl/tech/artikel/4444916/e-bike-begint-uit-zichzelf-te-rijden-en-molt-onze-studio

Apart wel…maar wie weet, aangezien geesten elektra kunnen bedienen naar het schijnt, kunnen ze zo ook wat streken uithalen…?

Hoe betrouwbaar is elektronica?

https://nos.nl/artikel/2114618-eerste-dode-door-zelfrijdende-auto.html

Hoeveel invloed heeft de omgeving op elektronica?
Of een zonnestorm?
https://www.visionair.nl/ideeen/wereld/een-vernietigende-zonnestorm-de-gevolgen/

https://www.rtvnoord.nl/nieuws/189616/Bus-zat-klem-vanwege-storing-in-elektronica

Te gevoelige apparatuur
In principe kan dus elk elektrisch of elektronisch apparaat als een stoorbron gaan optreden als door een interne fout een te grote hoeveelheid elektromagnetische straling wordt uitgezonden. Die stoorsignalen kunnen apparatuur – zelfs als die in perfecte conditie verkeren – storen.
Andersom kan apparatuur ook te gevoelig zijn voor normale elektromagnetische velden. het kan zijn dat bijvoorbeeld door een ontwerp- of assemblagefout de interne bedrading van het “gestoorde” apparaat voor “ontvangantenne” speelt. In de hier beschreven gevallen spreken we over een probleem met EMC.
https://www.esdsite.nl/emc/emc.html

https://nl.wikipedia.org/wiki/Elektromagnetische_straling
Het woord “elektromagnetisch” weerspiegelt het verschijnsel dat elektrische velden en magnetische velden, als ze in de tijd veranderen, altijd samen optreden. Een wisselend elektrisch veld gaat altijd gepaard met een wisselend magnetisch veld, en omgekeerd.

Elektromagnetische velden worden voor klassieke situaties, dus zonder kwantummechanica, exact beschreven door de Maxwell-vergelijkingen (1865). Die waren in strijd met het klassieke relativiteitsbeginsel van Galileo Galilei. Einstein toonde met zijn speciale relativiteitstheorie aan, dat de wetten van Maxwell juist waren en het beginsel van Galilei niet.

Lees ook eens:   Covid-vaccins hebben mogelijk bijgedragen aan de toename van het aantal sterfgevallen

Het bijzondere van elektromagnetische straling is dat er geen medium nodig is waarin de golven zich voortplanten. In tegenstelling tot geluid bijvoorbeeld, dat zich niet in een vacuüm kan voortplanten, kan licht zich prima door een verder totaal lege ruimte voortbewegen. Daarbij gedraagt licht zich als een transversale golf en vertoont dan ook polarisatie.

In de begindagen van radiocommunicatie, waarbij van elektromagnetische golven gebruik wordt gemaakt, werd aangenomen dat de elektromagnetische golven zich voortplantten via de zogenaamde ether en men sprak ook over ethergolven.

Het vermogen van straling (uitgedrukt in watt of joule/seconde) is gelijk aan het aantal fotonen per seconde (de intensiteit van de straling) maal de energie per foton (de soort straling).

En wat doet een CERN, of HAARP of chemtrails…welke invloed heeft dat?

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥