web analytics
...
Mediums / ToekomstMysterieParanormaal

Nostradamus voorspelt ASTEROÏDEN, FAMINE en ZOMBIES voor een zeer grimmig 2021

 

De Franse filosoof Michel de Nostradamus voorspelt hongersnood, verwoestende asteroïden en zelfs een zombie-apocalyps in de komende 12 maanden.

(Ik kwam dit tegen en dacht zombie achtige apocalyps dat klopt wel met die lockdowns!
Je mag zga niets…Mensen leven als zombies nml. Maar welke effecten gaan die vaccins hebben?)

Nostradamus, die stierf in 1566, verwierf moderne faam met zijn griezelig nauwkeurige staat van dienst voor het voorspellen van toekomstige gebeurtenissen zoals de Apollo 11-maanlanding, de moord op JFK, 9/11 en de Tweede Wereldoorlog.

Onder zijn angstaanjagende profetieën voor 2021, liet de 16e-eeuwse astroloog doorschemeren dat Russische (? Nu dat zullen wel Amerikaanse zijn geweest) wetenschappers een biologisch wapen zouden maken dat een virus zal creëren dat mensen in zombies verandert. (Is het biologische wapen juist niet het vaccin?)

“Weinig jonge mensen: halfdood om te beginnen. Dood door wrok, zal hij de anderen doen schitteren, en op een verheven plaats zal een groot kwaad gebeuren’, schreef hij.

“Droevige concepten zullen iedereen schaden, Tijdelijk waardig, de Mis zal slagen. Vaders en moeders dood van oneindig verdriet, rouwende vrouwen, het verderfelijke monster: de Grote die niet meer zal zijn, de hele wereld zal eindigen.”

Alsof dat nog niet erg genoeg was, profeteerde Nostradamus ook dat een hongersnood van bijbelse proporties chaos zou veroorzaken over de hele aarde.

“Na grote problemen voor de mensheid, wordt een grotere voorbereid, De Grote Verhuizer vernieuwt de eeuwen: Regen, bloed, melk, hongersnood, staal en pest, Is het vuur van de hemel te zien, een lange vonk loopt”, zei hij.

Lees ook:   Tekenen van vervloekingen

Het wordt nog erger.

Nostradamus beweerde ook dat de aarde zou worden verpletterd door zonnestormen en een enorme komeet om het jaar rond Kerstmis af te ronden en schreef: “In de lucht zie je vuur en een lang spoor van vonken.”

Maar je moet waarschijnlijk niet wakker liggen van de grimmige voorspellingen van Nostradamus.

De geschriften van de filosoof zijn alom bekritiseerd omdat ze ongelooflijk vaag en vaak verkeerd waren, ook in 2012, toen de wereld niet echt eindigde.

(Gezellig vooruitzicht!? Maar goed hopelijk gebeurd er niets en was hij abuis, of we interpreteren zijn verhaaltjes verkeerd)

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Deze website gebruikt cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media te bieden en om het internet verkeer te analyseren. We moeten ook informatie delen over uw bezoek aan onze site met onze sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept