web analytics
11:11 Dubbele getallen
Gezondheid & UiterlijkMaatschappij & PsychePolitiek-Elite

Officiële statistieken van landen tonen aan dat lockdown geen effect heeft

(NL ondertitels namens StichtingVaccinvrij.nl)

Ivor Cummins vergelijkt een groot aantal onweerlegbare, officiële statistieken uit vele landen. Zij tonen aan dat de Wuhan-griep (bekend gemaakt als Covid-19) net zo seizoensgebonden is als elke andere griep en dat noch lockdowns noch maskers enig verschil maken, anders dan het vernietigen van de menselijke samenleving en geluk.

Het is zelfs zo dat de WHO zelf officiëel lockdowns NIET aanbeval, vanwege de zeer lage kwaliteit van het bewijsmateriaal, tot oktober 2019. Maar toen hebben ze hun beleid op gewijzigd, mogelijk onder druk van China volgens Cummins.

Lees ook eens:   Geschatte kosten voor de belastingbetaler voor een gezin van vier is $ 257.480

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥