web analytics

Tienduizenden mensen zijn omgekomen tijdens de “pandemie” door beademingsapparatuur

Amerikaanse doktoren geven toe dat tienduizenden zijn omgekomen tijdens de “pandemie” door ze aan beademingsapparaten te hangen

Een schokkend artikel gepubliceerd door The Wall Street Journal in december 2020 is weer opgedoken. Daarin gaven Amerikaanse artsen toe dat ze als stap in hun protocol patiënten aan beademingsapparatuur hadden gezet die dat niet nodig hadden. Het werd niet gedaan als een behandeling die de patiënt waarschijnlijk ten goede zou komen, maar eerder als een vruchteloze en harteloze manier om te proberen de verspreiding van COVID-19 te stoppen.

Maar wat het deed, was het doden van tienduizenden mensen, die waarschijnlijk allemaal de verkoudheidssymptomen zouden overleven, alleen maar om het aantal te verhogen en het op een “pandemie” te laten lijken.

Studieresultaten: CDC verhoogde COVID-nummers met 1600%
De CDC GEEFT TOE: PCR-tests KUNNEN GEEN onderscheid maken tussen coronavirussen!
Artsen behandelen een nieuwe stroom van ernstig zieke coronaviruspatiënten met behandelingen van vóór de pandemie, om meer patiënten in leven te houden en sneller naar huis te sturen.
Vóór de pandemie stierf volgens onderzoek tussen ongeveer 30% en meer dan 40% van de beademingspatiënten… Naarmate de pandemie groeide, rapporteerden ziekenhuizen in de VS in sommige gevallen sterftecijfers van ongeveer 50% voor beademde covid-19-patiënten. – De Wall Street Journal
Tel daarbij op dat tot 50 procent van de covid-19-“gevallen” slechts “PCR-positieve” valse positieven waren. Er is zelfs veel naar buiten gekomen over deze zwendel en het lijkt er steeds meer op dat de gemiddelde persoon werd misleid door te geloven dat er een pandemie was terwijl er niets ongewoons aan de hand was.

Lees ook:   ICU-directeur ontslagen omdat hij het aantal doden door covid met meer dan de helft terugdringt

E-mail bewijs De PCR-tests zijn altijd oplichterij geweest

Afgelopen voorjaar, toen er minder bekend was over de ziekte, legden artsen patiënten vaak preventief aan beademingsapparatuur of gaven ze krachtige kalmerende middelen die de afgelopen jaren grotendeels waren afgeschaft. Het doel was om ernstig zieken te redden en ziekenhuispersoneel te beschermen tegen Covid-19.
Nu lijkt de ziekenhuisbehandeling voor de meest ernstig zieken meer op die van vóór de pandemie. Artsen wachten langer voordat ze patiënten aan beademingsapparatuur plaatsen. Patiënten krijgen minder krachtige kalmerende middelen, artsen controleren vaker om te zien of ze de medicijnen volledig kunnen stoppen en draaien terug hoeveel luchtventilatoren bij elke ademhaling in de longen van de patiënt duwen.
“We waren heel vroeg zieke patiënten aan het intuberen. Niet in het belang van de patiënt, maar om de epidemie onder controle te krijgen en andere patiënten te redden,” zei Dr. Iwashyna. “Dat voelde vreselijk.” – De Wall Street Journal

Bron

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button