web analytics
11:11 Dubbele getallen
Corona & VirussenPolitiek-Elite

Eén op elke 500 kinderen die Covid vaccin krijgen, wordt hierdoor in het ziekenhuis opgenomen

 Eén op de 500 kinderen onder de vijf jaar die de experimentele Pfizer Covid-prik kregen, werd in het ziekenhuis opgenomen met een ernstig vaccinletsel, en één op de 200 had symptomen aanhoudend voor maanden later is een nieuwe studie gevonden. De studie gepubliceerd in  JAMA 

inclusief 7.806 kinderen van vijf jaar of jonger die gemiddeld 91,4 dagen werden gevolgd na hun eerste Pfizer-injectie. Het was een retrospectieve cohortstudie die werd uitgevoerd als een geverifieerde online enquête (responspercentage 41,1%) in het voorjaar van 2022, waarbij ouders of verzorgers betrokken waren die kinderen registreerden voor SARS-CoV-2-vaccinatie in ambulante zorginstellingen in Duitsland. Het vergeleek de bijwerkingen met die van dezelfde kinderen met andere vaccinaties om te controleren op overrapportage.

Het concludeerde dat de symptomen die werden gemeld na vaccinatie met Pfizer “algemeen vergelijkbaar” waren met die van andere vaccins. Laten we zien.

  • Eventuele symptomen: 62% hoger
  • Musculoskeletale (spieren en botten) symptomen: 155% hoger
  • Dermatologische (huid)symptomen: 118% hoger
  • Otolaryngologische symptomen (oren, neus en keel): 537% hoger
  • Cardiovasculair (hart etc.): 36% hoger
  • Gastro-intestinaal (maag enz.): 54% hoger

Bij 0,5% van de kinderen (40 van 7.806) waren de symptomen “momenteel aanhoudend en dus van onbekende significantie”. Dit is in een onderzoek met een follow-upperiode van 2-4 maanden. Dat betekent dat 0,5% van de kinderen een nadelig effect had dat weken of maanden aanhield. In twee gevallen (0,03%), werd bevestigd dat de symptomen langer dan 90 dagen aanhielden.
Tien kinderen werden opgenomen in het ziekenhuis met gerapporteerde ernstige bijwerkingen (SAE’s), vergeleken met nul met de andere vaccins. Dit gerapporteerd als 0,1%, aangezien het uit 7.806 is. De studie stelt echter ook dat er geen ziekenhuisopnames werden gemeld voor kinderen die de lage dosering van 3 μg kregen. Omdat het ons ook vertelt dat 6.033 kinderen ten minste één dosis van meer dan 3 μg (of onbekende dosering) kregen, ligt het percentage in het relevante cohort dichter bij 0,2%, of ongeveer één op 500.
Vier van de ziekenhuisopnames waren voor cardiovasculair letsel; één kind werd om deze reden na beide doses in het ziekenhuis opgenomen. Vier waren pulmonaal (long) gerelateerd. Symptomen van de gehospitaliseerde kinderen duurden gemiddeld 12,2 dagen en maximaal 60 dagen. Geen van hen rapporteerde een diagnose van myocarditis. Gelukkig werden er geen sterfgevallen gemeld in deze relatief kleine steekproef.

Lees ook:   Heilige SH*T! Biden doet WAT in Oekraïne?

Het sterftecijfer bij jongeren onder de 20 is 0,0003%. Het cijfer voor onder de vijf jaar zal nog lager zijn. Maar zelfs als we onrealistisch aannemen dat dit het sterftecijfer voor kinderen onder de vijf jaar is en de vaccins het tot nul terugbrengen, betekent dit nog steeds dat er  minstens 500 kinderen in het ziekenhuis moeten worden opgenomen voor elk leven dat de vaccins redden . In werkelijkheid zal de verhouding veel slechter zijn dan dit.

Toch heeft de EU zojuist toestemming gegeven voor de injectie voor deze leeftijdsgroep, en de VS voegen deze toe aan hun vaccinatieschema voor kinderen. Krankzinnigheid.

Bron

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥