web analytics
11:11 Dubbele getallen
Maatschappij & PsychePolitiek-Elite

Nederlandse regering neemt 600 boerderijen onder dwang in beslag, bewerend dat stikstof vervuilend is

Voormalig vicepremier Johan Remkes is van plan te voldoen aan de stikstofbehoefte van de Europese Unie (EU), die het gebruik van stikstof en noemde het een ‘vervuiler’. Geplaatst door: Ethan Huff | NaturalNews.com(Natural News) Een nieuwe ronde van boerenprotesten zou binnenkort kunnen plaatsvinden in Nederland na een aankondiging dat maar liefst 600 boerderijen in het hele land in beslag kunnen worden genomen wegens het ‘vervuilen’ van het milieu met stikstof.

Voormalig vice-premier Johan Remkes zegt van plan te zijn het advies van de regeringsbemiddelaar op te volgen om te voldoen aan de stikstofbehoefte van de Europese Unie (EU), die het gebruik van stikstof wil uitfaseren en noemt het een “vervuiler”.

Als reactie hierop zegt Mark Van den Oever, leider van de Farmers Defence Force, dat hij en anderen de straat op zullen gaan in tegenstelling tot de nieuwe normen, die stikstof ten onrechte als iets schadelijks bestempelen, terwijl het eigenlijk gewoon een algemeen bemestingsmiddel is dat planten gebruiken om te groeien en bloeien. .
De Nederlandse regering stelt dat stikstof schadelijk is voor gevoelige milieugebieden in de buurt van zware stikstofuitstoters. Die boerderijen, zeggen ambtenaren, moeten worden verplaatst van de beschermde gebieden.

Van den Oever stelt dat deze bewering ‘helemaal fout’ is en dat stikstof tot voor kort nooit als een vervuilende stof werd beschouwd, toen het plotseling de schuld op zich nam voor ‘opwarming van de aarde’.
Als Remkes doorgaat met de EU-regeling, zegt Oever, zullen de boeren van het land ‘weer ouderwets gas geven, reken daar maar op’, verwijzend naar het wijdverbreide verkeer van tractoren in de hele Europese staat.

Lees ook:   Schreeuwende rotkinderen...

Zullen Nederlandse boeren de strijd tegen het ‘groene’ globalisme winnen?

Zowat alle zorgen van boeren in dit conflict zijn volledig genegeerd, klaagde de leider van de Farmers Defence Force. Hij vindt dat de globalistische regering van premier Mark Rutte “veel te veel oplegt aan bedrijven”.
Pogingen om boeren te dwingen hun boerderijen te ontwortelen en te verhuizen, als ze al een plek kunnen vinden om te verhuizen, is een “rode lijn”, voegde organisatiewoordvoerder S. van Keimpema eraan toe.

Remkes verdedigt ondertussen zijn voorstellen, al geeft hij toe dat er een prijskaartje aan hangt.
Hij zegt dat onder de zogenaamde ‘groene’ agenda van de EU, ‘Nederland op slot gaat omdat het wettelijk bijna onmogelijk wordt om vergunningen af ​​te geven. Niet voor huizen, niet voor boerderijen, niet voor wegen.”
“Ik schrijf dit met pijn in het hart, maar ik zie geen andere manier”, zei Remkes. “Ik verwacht niet dat de agrarische sector blij zal zijn met dit rapport.”

In juli zagen de Nederlandse boerenprotesten, zoals ze werden genoemd, tractoren samenkomen in grote steden in heel Nederland om de stem van boeren te laten horen. Velen van hen dumpten mest voor overheidsgebouwen en langs snelwegen uit protest tegen de antistikstofagenda.
Rutte had destijds aangekondigd dat Nederland in 2030 50 procent minder stikstofuitstoot zal zien door gedwongen bedrijfssluitingen en verhuizingen. Dit sluit aan bij het Natura 2000-programma van de EU, dat van alle EU-lidstaten vereist dat ze de industrie, inclusief de landbouw, verwijderen uit gebieden die van ecologisch belang worden geacht.

Sommige boerderijen zouden de uitstoot met wel 95 procent moeten verminderen om aan die norm te voldoen, wat hen in feite zou dwingen te sluiten. Maar liefst 30 procent van al het vee zal ook moeten gaan, waardoor het land van levensonderhoud wordt beroofd.
De Nederlandse politiek commentator Eva Vlaardingerbroek zegt dat haar land wordt gebruikt als proeftuin voor het ‘Great Reset’-concept van het World Economic Forum (WEF).

Lees ook:   Covid 19 deel 4

“Al dit beleid komt uit die instellingen en ze worden eerst in ons land geïmplementeerd, we zijn een soort proefland samen met Canada voor deze agenda”, zei ze.
Vlaardingerbroek voegde eraan toe dat de plannen voor landbeslag van haar regering eigenlijk meer te maken hebben met het opzetten van nieuwe huisvesting voor ‘migranten’ dan met het redden van het land van de zogenaamde ‘klimaatverandering’.
Het laatste nieuws over de kruistocht tegen stikstof is te vinden op GreenTyranny.news.

Bronnen voor dit artikel zijn onder meer:
​​Breitbart.com
NaturalNews.com
Nworeport.me

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥