web analytics
11:11 Dubbele getallen
Politiek-Elite

Onverbiddelijk op weg naar oorlog

Onverbiddelijk op weg naar oorlog

Door Timothy Bancroft-Hinchey

Wie had gedacht dat we in 2018 dichter bij de oorlog zouden zijn dan in 1958, zestig jaar geleden? De mechanismen observeren, dat zijn we.

In 1958 werd de wereld verdeeld in drie geopolitieke blokken, namelijk de Sovjetunie en haar invloedssfeer, landen bevrijd van de plaag van het fascisme en landen bevrijd van de plaag van de imperialistische tirannie, die eeuwenlang werd vastgehouden door Europese naties die zagen hun industrieën worden vet door de slavernij. Dit waren dezelfde landen die na honderden jaren van imperialistische overheersing, verschrikkelijke alfabetiseringscijfers achterlieten.

De drie blokken

Dit sociale blok verleende gratis diensten, infrastructuur voor gebouwen voor openbaar gebruik, gratis onderwijs, alfabetiseringsprogramma’s, gezondheidszorg, gegarandeerde banen, gratis huisvesting, gratis voorzieningen (gas, elektriciteit, water, communicatie), sociale mobiliteit op basis van verdienste, reismogelijkheden, vrijetijdsactiviteiten, gratis training in sport en cultuur, gratis basisvoedingsmiddelen.

Vechten tegen het sociale blok was het zogenaamde westerse of sociale terrorisme-blok, gebaseerd op de NAVO en de ex-kolonies van haar lidstaten, die in de regel werden bestuurd door fascisten, aan de macht gehouden door hun ex-koloniale meesters, van wie de mensheid rechten waren betreurenswaardig maar niettemin keken hun Europese of Amerikaanse bedemasters de andere kant op terwijl ze het sociale blok beschuldigden van hardhandig optreden, veroorzaakt door inmenging, terrorisme en sabotage van degenen die het model probeerden te vernietigen.

Ten derde hadden we de niet-gebonden landen, die een slagveld waren voor beide blokken, landen die in het algemeen de voorkeur gaven aan het sociale model, maar gehoorzaam buigen voor het lied van de sociaal-terroristische sirene afkomstig uit Washington en zijn krankzinnige chihuahuas.

Stabiliteit met sinistere onderstromen

De wereld was echter stabiel en naarmate de tijd vorderde, tevredenstelde het sociale blok zich met zijn invloedssfeer door elk jaar 250 miljard dollar aan ontwikkelingsprogramma’s uit te geven, terwijl het blok voor sociaal terrorisme de militaire uitgaven verhoogde en een reeks Fascistische staatsgrepen in Latijns-Amerika, samen met sabotage en terroristische aanslagen, moorden of pogingen om openbare figuren te vermoorden ter ondersteuning van de ‘verkeerde kant’, maar de hele tijd beweren de morele hoge grond.

Lees ook:   De Transgender LGTBQ Agenda geopenbaard

Het bekende omslagpunt veroorzaakt door deze sinistere onderstroom kwam in de geopolitieke catastrofe van 1989-1991 toen een succesvol subversieprogramma middenstanders naar het westerse model dwong, opgelegd tegen het heersende regime zonder algemene openbare raadpleging te midden van allerlei soorten van handdrukken, rugzakken en beloftes van de NAVO, dat het niet oostwaarts zou gaan, enzovoort.

De grote Russische fout en de nasleep van de geopolitieke catastrofe

Je zou denken dat na Napoleon, de Burgeroorlog en Hitler, Rusland elke beweging uit het Westen met een extreme achterdocht zou zien, maar zie, de Grote Russische Fout hief zijn hoofd op. De grote Russische fout vertrouwt mensen. Wat daarna gebeurde, was heel gemakkelijk te lezen en wat er daarna gebeurde, was gewoon de tweede fase van het project, fase één om het sociale blok te ontmantelen omdat gratis diensten de lobby’s van rijkdom beroven.

Fase twee van het project te midden van oorlogsmisdaden

Na de Balkanoorlogen waarbij Joegoslavië uiteengereten werd, grotendeels geassimileerd door de NAVO, die het hart van Servië eruit zag scheuren en “Kosovo” noemde (wiens vlag vandaag in Frankrijk aanwezig is in de beschuldigingen van de Eerste Wereldoorlog, toen het toen nog niet was en is nog steeds geen land, het is een integraal onderdeel van de Republiek Servië), dat walgelijke beschietingsraids op Iraakse granenvelden zag om de bevolking van voedsel te ontnemen (oorlogsmisdaden), de inzet van verarmd uranium in Irak (oorlog) misdaad) de grond verontreinigd achterlaten (oorlogsmisdaden), de moord op kinderen (oorlogsmisdaden), de moord op burgers (oorlogsmisdaden), het richten van civiele structuren met militaire hardware (oorlogsmisdaden), de illegale invasie van Irak buiten de auspiciën van de VNVR en daaropvolgende militaire actie tegen internationaal recht op basis van leugens (oorlogsmisdaad).Geen enkele van deze misdaden is voorspelbaar onderzocht.

Lees ook:   "39 seconden en dat is alles": de VS hebben de dreiging van "Zircons" aan de grenzen al berekend

Voor de NAVO zijn kleine kinderen “legitieme doelen”

Fase twee zag de implementatie van het gebruik van terroristen om beleid te voeren in Libië, waar de VN-Veiligheidsreglementen 1970 en 1973 (2011) werden overtreden in een spectaculaire missiepiek, waarbij militaire hardware illegaal werd gebruikt tegen de strijdkrachten en burgers van een soevereine natie, waar het elektriciteitsnet werd aangevallen door de NAVO, waar de watervoorziening het doelwit was van de NAVO, waar de pijpbouwfabriek om het aanbod te repareren werd gebombardeerd door de NAVO, waar de kleinkinderen van kolonel Gaddafy werden vermoord door de NAVO en beschreven als “legitieme doelen”.

Fase twee zag ook de uitholling van Soedan, waar het Zuiden (rijk aan middelen) zijn leiders miljarden van de overheidsfinanciën zag stelen, en de lancering van terroristische groeperingen in Syrië, groepen geholpen, opgeleid en gefinancierd door het Westen, die in plakjes sneden de borsten van nonnen vóór en na het verkrachten van hen, die kleine meisjes voor en na het verkrachten ervan onthoofdden, wat kinderen dwong te zien hoe hun ouders werden doodgemarteld. Als dit beleid niet demonisch is, weet ik niet wat het is. Het zag het blok Social Terrorist steunen een fascistische staatsgreep in Oekraïne, waar Russisch sprekende burgers werden afgeslacht voordat Russisch sprekende Oekraïners de wapens opnamen om zichzelf te verdedigen.

Demonische beleidslijnen leiden tot fase drie

Nu we ons voorbereiden op Fase Drie, hebben we de NAVO militaire oefeningen laten uitvoeren naast Oekraïense troepen in de Oostzee, hebben we de Amerikaanse militaire activiteit in Oekraïne verhoogd (Google up the Biden-link naar schaliegas en de Oekraïense energiemarkt, oke’s zo jammer dat ik de kat uit de zak? Ach, te laat …), we hebben berichten over een nakende Oekraïense valse chemische aanval in Donbas om de Russisch sprekende Oekraïners de schuld te geven, omdat we valse vlag chemische aanvallen in Syrië zagen als de schuld van al Assad (dom in gebieden die kruipen met zijn eigen troepen en waarin hij de oorlog won).

Lees ook:   Kunstmatige zoetstoffen gekoppeld aan ernstige gezondheidsproblemen, waaronder diabetes en obesitas

De Condor keert terug naar Brazilië

In Latijns-Amerika lijkt het spook van rechtse terreur opnieuw als een Condor die over Brazilië vliegt, waar de verkiezing van ex-kapitein Jair Bolsonaro tot een golf van angst heeft geleid bij intellectuelen en universiteitsprofessoren, die zich voorbereiden op het ontvluchten van het land voor angst voor hun leven, zoals mensen in elkaar geslagen worden door groepen misdadigers, waarbij ze verklaren dat “Bolsonaro de leiding heeft”, temidden van bedreigingen om oppositiepartijen te verbieden en de houthandelaren en veehouders verder te laten gaan op de Amazone. En vermoord de inheemse volkeren.

En de demonologie heeft zich nu tot Iran gewend, het slachtoffer van sancties en (wat een verrassing) terroristische aanslagen door groepen met buitenlandse steun binnen Iraans grondgebied. De sabels rammelen, hoog in de armen van degenen die zoveel hebben gedaan om de wereld te destabiliseren met behulp van terrorisme en tirannie als hun werktuigen.

Vandaag de dag staan ​​Rusland en de Volksrepubliek China vast, en voorzien ze in een enorme onwrikbare massa om de onverbiddelijke beweging van de demonische krachten naar het oosten en de confrontatie tegen te gaan. Hun eenheid in de CSTO zal onze Muur tegen Oorlog zijn.

Timothy Bancroft-Hinchey

Pravda.Ru

See more at https://www.pravdareport.com/opinion/columnists/06-11-2018/141939-moving_to_war-0/

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥