web analytics
11:11 Dubbele getallen
Politiek-Elite

SCHOKKENDE waarheid van Al Qaida en ISIS in Oekraïne komt naar buiten

Nu zijn er berichten dat Oekraïne strijders van ISIS en Al Qaida binnenhaalt om hen te helpen in de strijd tegen Rusland. Amerikaanse militaire functionarissen hebben gezegd dat het Oekraïense leger zo goed als gedecimeerd is. Wie betaalt deze strijders uit het Midden-Oosten? Waarom zijn ze nodig? En waarom komt het Westen niet naar de vredestafel als Rusland dinsdag nog zei dat ze nog steeds wachten? En nu heeft de NAVO binnen de Russische grenzen aangevallen, wat de gevolgen voor ons allemaal escaleert.

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥