...

29 november 2021

 

Anunnaki en het ontstaan van de mensheid

Als je niet weet waar je vandaan komt is het heel lastig te weten wie je bent, wat je te doen hebt, waarom je doet wat je doet en waarom je leven gaat zoals het gaat. De aarde bestaat al zo’n 5 miljard jaar, maar hoe zit het met ontstaan van de diverse beschavingen die deze aarde bewoond hebben? De Sumerische kleitabletten vertellen hierover een bijzonder verhaal.

(Ik geloof niet in alles wat hij verteld, maar grotendeels wel)

Reptilianen geloof ik niet in.
Dat de mens uit Afrika van oorsprong zo donker waren idem niet.
Anunnaki waren overigens niet zo donker van huidskleur.
Dat wij onderdrukt worden is niet door de Anunnaki maar door wat hun bloedlijnen de rh negatieven na eeuwen inteelt (want ja dat is het in feite wel) de mensheid aandoen maar dat was niet en nooit de bedoeling.
Het leiden van de mensheid moest met beleid en wijsheid gebeuren en niet een lijdensweg!

Deel & let's open the minds!

Lees ook:   Arbeiders in Victoriaans Engeland, 1901

Gerelateerde berichten