web analytics
...
GeschiedenisRH Negatief - Anunnaki - Geloof

Geavanceerde oude beschavingen leefden in India..18000 jaar vóór de laatste ijstijd ervoor

Deze onderwaterontdekkingen veranderen letterlijk de geschiedenis zoals we die kennen, en oude verhalen over steden die worden overspoeld door water, ooit als een mythe beschouwd, worden nu realiteit. Met dit in gedachten hebben we duidelijk het bestaan ​​van een geavanceerde oude beschaving in India vastgesteld, die onder de zee was ondergedompeld.

Lees ook:   Bloedtype en ziekten

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Deze website gebruikt cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media te bieden en om het internet verkeer te analyseren. We moeten ook informatie delen over uw bezoek aan onze site met onze sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept