web analytics
11:11 Dubbele getallen
RH Negatief - Anunnaki - Elohim - Geloof

Enki’s zoektocht om de planeet te redden, terugkeer van de Sumerische God: hoop of gevaar voor de toekomst van de aarde?

Een podcast die ik morgen even ga beluisteren lijkt me zeer interessant!

In het jaar 2025 heeft de mensheid een ongekend niveau van technologische vooruitgang bereikt, met kolonies op Mars en de ontwikkeling van sneller dan het licht reizen. Aan deze vooruitgang zijn echter kosten verbonden, aangezien de hulpbronnen van de aarde snel uitgeput raken en het klimaat op instorten staat. Midden in deze crisis wordt een mysterieus signaal gedetecteerd dat uit de Kuipergordel komt. Na onderzoek ontdekt een team van wetenschappers een oud ruimtevaartuig dat diep in het ijs is begraven en de overblijfselen van een buitenaards wezen bevat. Terwijl het team probeert het wezen nieuw leven in te blazen, ontdekken ze dat het Enki is, een legendarische figuur uit de oude Sumerische mythologie. Enki onthult dat hij en zijn soort de aarde in het verre verleden hebben bezocht, de menselijke beschaving een vliegende start hebben gegeven en mensen hebben doordrenkt met geavanceerde kennis en technologie. Echter, Enki moest de aarde verlaten om een ​​missie te vervullen, en zijn terugkeer werd millennia lang uitgesteld. In de tussenliggende tijd hadden mensen misbruik gemaakt van de geschenken die hij hen had geschonken, wat leidde tot hun huidige crisis. Enki biedt nu aan om de mensheid nogmaals te helpen, maar op voorwaarde dat ze moeten bewijzen dat ze zijn hulp waardig zijn. Hij belast ze met een reeks proeven en daagt ze uit om hun vermogen om technologie op verantwoorde wijze te gebruiken aan te tonen en samen te werken om de problemen van de planeet op te lossen. Terwijl de wereld toekijkt, gaat de mensheid de uitdaging aan door samen te werken om het milieu te herstellen, duurzame energiebronnen te ontwikkelen en uit te breiden naar de kosmos. Onder leiding van Enki bereiken ze prestaties die voorheen onmogelijk werden geacht, en luiden ze een nieuw tijdperk van welvaart en eenheid in. Echter, er zijn mensen die Enki’s kennis en macht proberen te exploiteren voor hun eigen gewin, wat leidt tot een laatste confrontatie tussen degenen die Enki’s gaven voor het goede willen gebruiken en degenen die ze willen misbruiken. Uiteindelijk staat het lot van de mensheid op het spel, terwijl Enki en zijn volgelingen strijden tegen degenen die hun kennis willen gebruiken voor vernietiging.

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥