web analytics
11:11 Dubbele getallen

Archeologen ontdekken eeuwenoude SUPER-wapens en chemische oorlogsvoering die miljoenen hebben gedood

Als je denkt aan chemische of biologische oorlogsvoering, dan denk je waarschijnlijk aan moderne slagvelden en jerrycans met giftige gassen die uit bommenwerpers worden gedropt. Het gebruik van chloor, fosfeen en mosterdgassen tijdens de Eerste Wereldoorlog was een schok voor veel mensen over de hele wereld, dus in 1925 werd het gebruik van chemische wapens op het slagveld officieel verboden met de goedkeuring van het protocol van Genève. Maar chemische oorlogsvoering is niets nieuws. Het is al duizenden jaren aan de gang. Welkom terug bij Crunch. Laten we eens kijken naar enkele van de oudste voorbeelden van chemische en biologische oorlogsvoering.

Lees ook:   Een nieuw lichaam omdat het kan?
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button