web analytics
11:11 Dubbele getallen
Politiek-EliteRH Negatief - Anunnaki - Elohim - Geloof

Antarctische mythen – Gevangen gevallen engelen? | Enoch? | Nephilim? – Mythe of realiteit?

Antarctica, ooit een tropisch paradijs, is nu bedekt met een enorme ijskap die 98% van het oppervlak beslaat. Sinds de herontdekking in 1911 werd deze zuidelijkste landmassa wereldwijd een onderwerp van intriges, waarbij de supermachten van de wereld een ongekend verlangen toonden om dit verlaten land te behouden.

Een jaar nadat China de regio in 2005 gedetailleerd in kaart had gebracht, kondigden NASA-wetenschappers aan dat hun satellieten een enorme elektromagnetische anomalie hadden ontdekt, begraven onder de bevroren ijslaag. De ‘zwaartekrachtanomalie’, zoals deze wordt genoemd, wordt bewaard onder het Wilkes Land-Antarctische gebied en strekt zich ongeveer 240 kilometer onder het ijs uit, en heeft een diepte van ongeveer 848 meter (2800 voet).

De beste wetenschappelijke hypothese die tot nu toe naar voren is gebracht, is dat een kolossaal object, hoogstwaarschijnlijk een meteoriet die twee keer zo groot is als degene die de dinosauriërs miljoenen jaren geleden had weggevaagd, midden in een inslag van 480 kilometer breed zit. krater. Meer details in de video.

De elite wil graag dat het ijs smelt.
Want onder dat ijs zit zulke geweldige en geavanceerde informatie.
De gevallen engelen waren de zeer geavanceerde  Anunnaki die naar de aarde kwamen lang geleden.

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥