...
RH Negatief - Anunnaki - Geloof

Fallen Ones: The Watchers, Grigori, Nephilim en Igigi uitgelegd

The Watchers, Grigori, Nephilim en Igigi zijn tegenwoordig veelgebruikte termen op sociale-mediaplatforms, maar ze worden zelden begrepen en net zo vaak verduisterd.

De meeste aanhangers van Abrahamitische religies brengen dit onderwerp niet eens ter sprake, omdat het de neiging heeft om de flagrante inconsistenties en tegenstrijdigheden in hun religieuze teksten aan het licht te brengen. Als we kijken naar de specifieke termen “Watchers, Grigori en Nephilim”, zijn er in feite een aantal perspectieven in moderne joods-christelijke islamitische sekten – er is de eenvoudige versie … en de aanzienlijk gecompliceerde.

 

Lees ook:   The Anunnaki Made Humans Reptilian Alien Hybrids Proof RH Negative Blood Type

Gerelateerde artikelen

Back to top button