web analytics

Zijn RH-negatieve bloedgroep-mensen afstammelingen van de goden?

Een RH-negatieve bloedgroep kan een afstammeling van de goden zijn. Volgens ufologist Melisa Kennedy zou dit mogelijk kunnen zijn.

Kennedy, de UFO-vrouw die sprak over RH-negatieve bloedgroepen tijdens de Aliens Revealed Live Online Summit, is zelf RH-negatief en het is haar levenslange missie geweest om dit mysterie te doorgronden.

Waarom is iets minder dan tien procent van de wereldbevolking RH-negatief? Hoe kwam deze bloedgroep in het menselijk lichaam terecht? Was het een buitenaardse interventie? Zijn resusfactor mensen afstammelingen van de goden ?

Er zijn zeker veel onbeantwoorde vragen, maar afstammelingen van de goden?

“Ik denk van wel”, vertelde Kennedy tijdens hun interview aan Aliens Revealed Live’s Dean Caporella.

‘Er zijn zeker enkele theorieën die zeggen dat het een mogelijkheid is waar de RH-negatieve bloedgroep vandaan komt. Dus als dat inderdaad het geval was, dan opent dat een heleboel andere scenario’s waar we echt naar kunnen kijken ”.

Wat is uw RH-negatieve bloedgroep?
De oorsprong van Rhesus Factor-negatieve bloedgroepen is een van de blijvende mysteries geworden, niet alleen in de ufologiegemeenschap, maar over de hele linie.

Het is gewoon een andere vraag die door de geschiedenis van het menselijke landschap heen ligt en die onbeantwoord lijkt en als mensen, omdat we van nature nieuwsgierig zijn, moeten we het weten.

Melisa Kennedy is RH-negatief. Ze is op het spoor geweest om dit mysterie op te lossen sinds ze voor het eerst hoorde dat ze tot de negatieve bloedgroep behoorde.

Kennedy heeft haar bloedgroep van haar vader geërfd, maar de negatieve factor houdt bij haar op. Haar dochter is RH Positive.

Lees ook:   Swastika: de 12.000 jaar oude geschiedenis van een van de krachtigste symbolen

“Wat ik via mijn onderzoek heb ontdekt, is dat het RH-negatieve gen vaak wordt geërfd van de kant van de vader, en dat is wat er met mij is gebeurd. Mijn vader is RH-negatief en daar heb ik het van geërfd ”.

“Dus mijn specifieke familie bloedlijn, de RH negatief stopte gewoon bij mij. Mijn dochter heeft geen RH-negatief ”.

RH Negatieve bloedgroep en de godentheorie

Er is geen definitief antwoord op de oorsprong van de RH-negatieve bloedgroep.

Veel theorieën zijn door experts naar buiten gebracht, maar het lijkt erop dat dit net zo duurzaam een ​​mysterie is als graancirkels.

Is het geïntroduceerd door buitenaardse wezens? Of meer ter zake, werd het door onze makers geïntroduceerd? Melisa Kennedy heeft tijdens ARL op deze vraag ingegaan.

‘Nou, is het opzettelijk gedaan? Was dit een mutatie die werd gedaan om een ​​voortdurende verbinding met de goden te hebben, zoals je al zei? Dat is een theorie die heel interessant is ”.

‘We hebben ook geconstateerd dat er onderzoek is geweest dat veel, veel eerder teruggaat tot de Annunaki. Dat is vier tot 500.000 jaar geleden. Nou, als je die theorie aanneemt, blaast dat gewoon alles uit het water dat we ooit in onze geschiedenis hebben geleerd ”.

‘Dus, weet je, nu wordt het een heel ander balspel. En dan zijn er andere theorieën die zeggen, nou, de RH-negatieve bloedgroep bestaat pas een paar duizend jaar. En als dat het geval is, waar komt het dan vandaan? ‘

“Op school is ons verteld en geleerd dat de mensheid zijn oorsprong heeft in Afrika. En ineens verschijnt deze RH-negatieve bloedlijn in Europa. Wel, is het of werd het toen net in Europa ontdekt? Dat staat ter discussie ”.

Lees ook:   De Elite die het niet meer is! Over buitenaardsen en onze adel

‘Ik denk toevallig dat het een combinatie van een paar dingen kan zijn. Ik denk zeker dat de Annunaki en de Nephillum, de goden waarnaar je wilt verwijzen, een rol hadden kunnen spelen bij het ontstaan ​​van de RH-negatieve bloedgroep. We weten dat de Annunaki naar de aarde zijn gekomen en dat ze naar goud hebben gedolven. Er zijn veel theorieën die zeggen dat we eigenlijk de slaven van de Annunaki zijn ”.

‘We weten ook dat sommige Annunaki aardse vrouwen hebben genomen. Dus dat zou een gemakkelijke manier kunnen zijn om de bloedlijn terug te vinden als je die route wilde gaan. Laten we bijvoorbeeld die kleine theorie nemen. Laten we zeggen dat de Anunnaki in feite de oorsprong van de bloedlijn door de tijd heen waren. En ik heb dit onderzocht omdat het zo fascinerend is als je naar een deel van de koninklijke familie kijkt. Laten we de Britse koninklijke familie nemen. Wist je dat ze allen RH-negatief zijn? ‘ (presidenten ook)

‘Is dat niet fascinerend? Er is ook een hele reeks Amerikaanse presidenten geweest die helemaal teruggaan naar Truman ”.

Zal het RH Negative Mystery ooit worden opgelost?
Is dit een mysterie dat kan worden opgelost? Eén ding is zeker, Melisa Kennedy zal niet stoppen met proberen de bron van de RH-negatieve bloedgroep te vinden.

Als het inderdaad een ander geschenk is dat onze buitenaardse voorouders ons hebben nagelaten, dan is dat logisch. Zoals graancirkels, megalithische structuren, technologie en meer, hoewel we geen officieel speelboek zijn achtergelaten, kunnen de aanwijzingen die aan ons worden gepresenteerd misschien zijn ontworpen om onze vastberadenheid als soort te testen in onze inspanningen om ze op te lossen.

Are RH Negative Blood Type People Descendants Of The Gods?

Lees de categorie RH negatief op deze website … er gaat een wereld voor je open

Lees ook:   Ze weten wat het WOW signaal was

Gerelateerde artikelen

Back to top button