web analytics

Het verhaal van Enki E.A – Enlil . buitenaardse oorsprong van het leven

Anunnaki gods

Anunnaki gods

Koning Anu van Nibiru was van Nibiru naar de Aarde gevlogen om de geschillen tussen zijn zonen, Ea (Enki= Lucifer) en Enlil (Jahweh), en de afgezette Alalu te regelen.

Anu versloeg Alalu in een worstelwedstrijd in E-din (Basara, Irak). Maar Alalu had de penis van Anu afgehakt.

 

Toen Anu terug kwam op Nibiru, vertelde hij zijn militaire raad zijn plannen om het goud van de aarde te bemachtigen. Hij bestelde continue vrachtraketten van en naar de aarde. Hij gaf opdracht om raketten heen en weer te vliegen tussen stations op Mars, de maan van de aarde, andere planeten en satellieten tussen Nibiru en de zon. De koning stuurde zijn dochter Ninma met vrouwelijke gezondheidsfunctionarissen naar de aarde.

” Stop ,” zei de koning, ” onderweg, op Mars. Als Anzu leeft, geef hem dan mannen om daar een basis te beginnen . ‘

Op Mars vond Ninmah Alalu en Anzu dood. Ze herleefde Anzu. Om Alalu te gedenken die het goud ontdekte dat Nibiru, Ninma en Anzu kon redden: “Het beeld van Alalu op de grote rotsberg [Cyndonia] met balken die zij hebben gesneden. Ze lieten hem een ​​adelaarshelm dragen; zijn gezicht maakten ze onbedekt. ​​” [Sitchin, Z., The Lost Book of Enki : 104].

Voordat ze van Mars naar de Aarde vertrokken, gaf Ninmah Anzu twintig astronauten mee vanuit haar bedrijf en beval hem om het eerste tussenstation voor de goudvrachtwagens te bouwen.

Op zijn ”schrijver” dicteerde Enki  de achtergrond van zijn relaties met zijn halfbroers en -zussen, “Enki en Enlil en Ninmah … Nakomelingen van Anu.

De drie leiders waren van verschillende moeders. Enki was de eerstgeboren zoon; een bijvrouw van Anu, was zijn moeder.

 

Ninmah & Enki in Lab

Ninmah & Enki in Lab

 

Enlil van Antu, de echtgenote van Anu, werd geboren als de wettelijke erfgenaam die hij ook  is geworden.

Ninmah is geboren bij een andere bijvrouw, zij waren elkaars halfbroers en zus.
Ninmah was mooi, vol wijsheid, en intelligent.

Ea, zoals Enki toen werd genoemd, werd door Anu gekozen om zich met Ninmah te verbinden, daarmee zouden hun nakomelingen als het een zoon was,  de wettelijke opvolger worden. Halfbroer en zus mochten met elkaar  trouwen.

Ninmah  EN  Enlil, haar ene halfbroer en onstuimig knappe commandant, zij was verliefd op hem en door hem werd Ninmah verleid. Een zoon werd geboren, Ninja baarde Ninurta-een kind van haar halfbroer.

Anu was boos; als straf verbood hij Ninmah ooit te mogen trouwen!

Ea (Enki) zijn aanstaande bruid Ninmah werd  door Anu’s besluit verlaten.

Een prinses genaamd Damkina [dochter van Alalu] was de vrouw die hij in de plaats daarvan nam; een zoon, een erfgenaam van hen werd geboren, zijn naam was Marduk. ”

Ancient Mesopotamian religion - The god Marduk and his dragon MušḫuÅ¡Å¡u, from a Babylonian cylinder seal. The 'dragon' is depicted similarly to Quetzalcoatl in some scenes 

Marduk

[Sitchin, Z., The Lost Book of Enki : 112-113]

We keren terug van onze genealogische route naar Ninmah’s reis naar de aarde ze was aangekomen op Mars. Prinses Ninmah en haar assistent, Sud, brachten haar gezelschap van vrouwelijke gezondheidswerkers van Nibiru op hun vlucht naar Mars (waar ze Anzu verliet om een ​​goudoverdrachtsstation te beginnen) en vervolgens naar de aarde te reizen, naar Eridu, bij de Perzische Golf.

Een channeling:

Ik ben Ninmah. Ik kom door deze vrouw, Janet, die ook de moderne incarnatie van mij is. Ja een soort van. Niet echt. We bewonen samen, delen dit dna maar op dit moment kan ze, als ze geconfigureerd is, maar een klein deel van me bevatten. Dus we doen ons best. We willen dit levend houden, goed functioneren, in goede gezondheid, totdat ze getransformeerd kan worden. Ze gebruikt slechts een minuscule hoeveelheid van haar DNA, programmering en geest. Hmm, dit blijkt moeilijker te zijn dan ik dacht. Haar gedachten zijn door elkaar gegooid, vol met programmeerwerk, verdedigingen, vreemd taalgebruik en metaforen, grenzen, bijna bedraad. Ademen. Kom tot rust. Probeer het opnieuw. Hopelijk wordt dit proces soepeler. OK, nog een keer.

-Mijn verhaal. Ik werd naar Ki gestuurd, eh nee, de aarde zoals jullie deze planeet noemen, vele honderdduizenden jaren geleden, als onderdeel van een grote missie om onze planeet Niniru  te redden. Ik herinner me dat mijn vader me naar zijn kamers liet komen. Wauw, dit is moeilijk. Woorden! Hoe woorden te gebruiken om uit te leggen? OK, hou het simpel.

Oh vader. Hoe ik van hem hou. Toch zie ik vader zelden omdat hij de Grote Anu is, heerser van Nibiru, de koning.

Ik was zijn eerstgeboren dochter, de eerste van een lange rij kinderen die vader met veel concubines had gemaakt. Ik had meer rang dan veel van mijn broers en zussen vanwege mijn geboortevolgorde. Mijn moeder was een van de bijvrouwen van mijn vader, niet zijn eerste vrouw, maar haar jongere zus. Haar oudste zus was de eerste vrouw van de vader, de koningin, de wettige echtgenote. Haar kinderen hadden de hoogste rang. Dus ondanks mijn rangorde, was ik niet zo belangrijk als de anderen. Vooral mannelijke kinderen waren dat. Vooral mijn twee broers, Enlil en Ea (Enki), waren de belangrijkste van allemaal. Ea was de eerstgeboren man. Enlil was de eerste zoon geboren uit de wettige koningin, Antu, de vrouw van Anu. Het probleem. Wie had een hogere rangorde? Daarin ligt een grote bron van ontsteltenis die ons allemaal jarenlang zou achtervolgen. En ik, lag als de eerstgeboren dochter in het midden? Waarom? In onze cultuur trouwt de oudste dochter van de koning met de erfgenaam van de troon, de eerstgeboren zoon van de koning. Het was duidelijk dat ik Anu’s oudste dochter was. Maar wie was de wettige eerstgeboren zoon? Enlil of Ea (Enki)? Ik denk dat je een idee hebt van ons probleem.

Mannen en vrouwen zouden in onze samenleving gelijken moeten zijn, maar omdat er een groot tekort aan mannen was, gleed geleidelijk aan in de loop van de tijd, de vrouw uit gelijkheid en werden ze gedelegeerd naar een lagere sociale status. Toegegeven, vrouwen waren belangrijk omdat ze van vitaal belang waren voor het voortbestaan ​​van onze soort. Maar na vele duizenden jaren van onbalans in aantal, weerspiegelde onze samenleving die onbalans en gleden we weg van een partnerschapsmaatschappij naar een patriarchen gemeenschap vol hiërarchie. Ja, we zijn op vele manieren uitgegleden, maar we leefden tenminste nog, al was het maar nauwelijks. Velen van ons werden onvruchtbaar. Een vrouw die zich kon voortplanten werd zeer vereerd, bijna aanbeden. Vruchtbare vrouwen werden aangemoedigd om zoveel mogelijk kinderen te baren als ze konden verdragen. Voortdurend zwanger, dan had een vrouw geen tijd of energie om voor haar rechten te vechten. Ze vocht voor het leven, voor zichzelf, haar kinderen en de planeet. Nibiru had meer zielen nodig, meer lichamen om te werken en manieren te vinden om onze wereld te redden. Alles leek verloren. Hopeloos. Om een ​​vreemde reden waren er meer mannen onvruchtbaar dan vrouwen. Ik denk omdat ze het zwakkere geslacht zijn. Dientengevolge werd een man die veel vrouwen kon bevruchten aangemoedigd om dit zoveel mogelijk te doen. Een man die kon fokken werd waardevoller, krachtiger en kreeg een enorme sociale status. We liepen een groot gevaar van het uitsterven. Alle eerdere relatieprotocollen waren opgeschort, totdat we een wereld konden creëren waarin het leven gegarandeerd doorging.

In zijn privékamers vroeg vader me om mee te doen aan een expeditie naar de aarde en om het verpleeg korps aan te voeren. Ik stond versteld. “Oh vader. Hoeveel ik ook van je houd. Waarom roep je me alleen op, als je me nodig hebt om problemen op te lossen? Waarom kunnen we niet samen zitten, zoals eerder en genieten van elkaars gezelschap? ”

Maar ik kon het vader nauwelijks kwalijk nemen. Ik heb tenslotte alles verpest. Als eerstgeboren dochter had ik, hoewel ik had gedaan wat ik deed, nog steeds het recht om op Niburu te blijven als ik wilde en te genieten van alle comfort die ik daar had. Maar misschien, als ik het aanbod van mijn vader opnam, kon ik mezelf in de ogen van mijn vader verlossen. En ook, ik kon mijn plichten niet aan mijn mensen onttrekken. Sterven hier of daar, hoe dan ook, wij werden geconfronteerd met de dood. De aarde is onze enige hoop. Dierbare broeder Ea was daar aangekomen en had gezegd dat er goud was. Misschien zou zijn plan werken. Ik zocht mijn Vader’s gezicht, keek hem diep in zijn ogen voordat ik antwoordde. Ja, er was nog iets in de ogen van mijn vader. Ondanks zijn pogingen om afstandelijk en koud te blijven, voelde ik zijn liefde voor me net onder zijn teleurstelling blijven hangen. Ik denk dat dit zijn manier was om contact met me op te nemen, om me een nieuwe kans te geven.

Decoding Religion Zoroastrianism

Religion Zoroastrianism

“Ja, ik zal gaan
” Goed. Het is klaar . ‘Hij glimlachte. Ik boog, draaide me om en ging weg. Ik voelde me trots, blij dat ik mijn mensen kon dienen, ook al zou ik misschien sterven, zoals de anderen die voor mij waren gegaan.

De dag van de afscheidsceremonie kwam en er was  feest, pracht en praal. Mijn knieën beefden toen ik aan de lange reis naar de troon begon op de top van de ziggarat waar vader wachtte. Honderdduizenden mensen uit de verre hoeken van onze wereld kwamen deze historische gebeurtenis bijwonen. Ze bedekten de velden met hun massa tot er geen enkel grassprietje zichtbaar was. Gevleugelde astronauten, lange mannen en vrouwen met havik maskers verstopten hun onzichtbare ogen, met hun gezicht naar voren gericht, langs weerszijden van het gigantische rode tapijt dat het midden van de piramide bekleedde en markeerde waar ik  moest lopen. Hoewel ik hun aantal niet kon tellen, kon ik de blik van de bewakers voelen, ook al zouden ze langs me heen kijken. Ze vreesden voor mij. Ik had niet de luxe om mij  zorgen te maken. Ik durfde niet te wankelen met zoveel ogen op mij gericht.

Ik zette mijn eerste stap. Mijn oog volgde een zweetdruppeltje dat van mijn voorhoofd op de grond viel. Een oorverdovend gejoel kwam van de menigte. Ik inhaleerde, deed nog een stap. Mijn hart bonsde zo hard dat het mijn lichaam pijnigde. De klim werd gemakkelijker naarmate adrenaline mijn aderen vulde. Nog nooit had ik zo’n geluid gehoord.

Cyrus 2, dit le grand est le roi fondateur de l'empire Perse, il marque alors un tournant dans l'histoire du monde antique.

 

Vader doemde voor mij op, een werkelijk magnifieke man, koninklijk in al zijn gouden pracht. Blauwe, aqua, groene, roze en paarse juwelen  op een gouden kroon, het middelpunt stak naar beneden en accentueerde zijn neus. Wazige wenkbrauwen kaderen heldere, aqua-blauwe, kristallijne ogen. Ik zweer dat hij door me heen kon kijken. Een enorme manen van massief zilveren lokken stroomden over brede schouders en creëerden een interessant contrast tegen donkerpaarse gewaden. Een gigantische steenarend versierde een grote staf in de linkerhand van de vader. Ik was vergeten hoe groot mijn Vader was. Ik stelde me voor dat de arend, ondanks levenloos, de geur van mijn angst kon ruiken.

Achaemenid Achenakes. Note the lion and ram motifs, both symbols of ancient Iran

Een Eagleman bracht een slagzwaard tevoorschijn en plaatste het in de rechterhand van de Vader. Ik boog voor hem. Toen het zwaard op mijn schouder stond, veranderde het op magische wijze in een lichtstraal. Vaders stem klonk luidruchtig, versterkt door ongeziene krachten, zodat alle verzamelde massa’s hier konden komen: ” Ik ben trots op mijn dochter. Ze gaat deze wereld redden. Ik weet dat ze zal slagen in haar missie. ‘

Cyrus the Great کورش هخامنشی آرمین دارا، 1389 Armin Dara 2009 بر پایه پژوهش امید عطایی فرد

Cyrus the Great

Ondanks al mijn pogingen om mijn emoties onder controle te houden, rolde de tranen over mijn wangen. Toen ik opstond van mijn voeten om me om te draaien om hen  te gaan verlaten, ving ik Vader’s ogen nog een laatste keer op. Ook hij kon zichzelf niet bedwingen. Tranen sierden ook zijn gezicht. Ik voelde me opgelucht. Deze dag was echt vreugdevoller dan welke dag dan ook die ik ooit heb geleefd – nog vreugdevoller dan de dag, waarop ik mijn zoon ter wereld bracht. Op dat moment wist ik dat zijn woorden profetie waren. We zouden inderdaad slagen in onze missie.

We gaan naar Ki [Aarde] . De reis is lang, dus we zullen nog een tijdje op dit ruimteschip zijn. Slechts 50 mensen aan boord, maar het voelt als meer. Ik ben dankbaar voor mijn vertrekken die veel groter zijn dan de meeste en weg van de anderen. Ik heb een zekere mate van privacy. Royalty heeft zijn privileges. Goed, ik ben het moe dat ik altijd zo genadig moet zijn. Ik heb ruimte nodig om na te denken. Ik voel veel intense emoties. Er is zoveel gebeurd. Ik ben in de war, bang, blij, verdrietig. Gemengd is de beste manier om het te beschrijven. Alleen, eindelijk kan ik reflecteren, zoek dit uit.

Ik had vader nog nooit zo boos gezien. Ik, ondertrouwd met Ea, de eerstgeboren zoon van vader en mijn halfbroer, onze nakomelingen zouden de legale opvolgers van de troon zijn.

Ik heb het gemaakt.

Waarom viel ik dan voor mijn halfbroer Enlil? Toegegeven, Enlil is een onstuimige commandant en erg verleidelijk.

Genie with a poppy flower. Relief from the Palace of king Sargon II at Dur…

Enlil, mijn halfbroer, is de wettige erfgenaam, de eerstgeboren zoon van Antu, de halfzus van onze vader en zijn echtgenote. Anu verleende zijn eerstgeboren zoon, Ea(Enki), zoon van een bijvrouw, recht op opvolging door de zonen die uit mij waren geboren, Ninmah, de oudste dochter van Anu. Als echtgenote van Ea zou ik door mijn zonen heersen – het dichtste dat ik kon krijgen om Nibiru te regeren, omdat ik een vrouw ben.

 

Maar niet meer. Ik heb niet alleen de liefde bedreven met Enlil, maar ik heb hem een ​​zoon gegeven die we samen Ninurta hebben genoemd. Vader,was ernstig vertoornd, en verbood me ooit nog te mogen trouwen! Waarom deed ik dat? Ik hou echt van Ea en verlang ernaar mijn lot te vervullen. En toch heb ik hem verraden, mijn vader en mijn volk. Ik begrijp mezelf soms niet. Ik ben zo boos op mijzelf. Wee mij. Ik ben voor altijd beschaamd. Ik dacht dat alles verloren was. Maar toen volgde een interessante ommekeer. Mijn fout veranderde in een vermomde zegen.

Lees ook:   Nephilim, Reuzen lang geleden Fysiek bewijs

Ons huis, “Nibiru is een grote planeet, roodachtig in uitstraling met een langwerpige baan rond de zon. Nibiru is een tijd lang in de kou gehuld, want een deel van het circuit door de zon is sterk verwarmd. Een dikke atmosfeer gevoed door vulkaanuitbarstingen ondersteunt alle vormen van leven. In de koude periode omarmt de atmosfeer onze wereld als een deken en behoudt het de innerlijke hitte. In de hete periode beschermt het Nibiru tegen de brandende stralen van de zon, veroorzaakt het regens die onze meren en stromen doen ontstaan. Op onze weelderige planeet bloeiden de vegetatie en het leven op. Het leven is geëvolueerd, ons aantal is gegroeid. Rivaliteit, aantasting, botsingen deden zich voor. Stokken werden wapens. Clans verzamelden zich in stammen totdat twee grote naties tegenover elkaar stonden. Noord tegen zuid, een oorlog, lang en fel overspoeld onze wereld. Broers tegen broers, vaders tegen zonen. En handwapens werden raketten.

 

 

 

Relief Sculpture of Ahura Mazda at Persepolis

 

“Wapenstilstand werd verklaard en vredeswerk werd uitgevoerd. De vredesraden verklaarden dat er één troon op Nibiru was, samengesteld uit één koning uit het noorden, An en een koningin, Antu, uit het zuiden An’s echtgenote en regeerde gelijk een koningin. Noord en zuid door het huwelijk waren verenigd. Wetten en gebruiken werden veranderd om de wereld te verenigen. De vrouwen waren veel minder in de meerderheid dan de mannen door de oorlogen. Een decreet werd gemaakt. Mannen zouden meer dan één vrouw hebben om te paren. Maar bij de wet één vrouw, de eerste vrouw moest gekozen worden als de officiële echtgenoot. Volgens de wet was de eerstgeboren zoon de opvolger van zijn vader. Er ontstond al snel verwarring. Als de eerstgeboren zoon niet door de Eerste Vrouw werd geboren en daarna een zoon werd geboren door de Eerste Vrouw, bij wet de wettige erfgenaam, wie dan de opvolger zal zijn? De oudste zoon of degene die is geboren door de Eerste Vrouw?

“Tijdens het bewind van Anshargal, werd Kishargal, zijn halfzus, als eerste vrouw verklaard. Een bijvrouw droeg de eerstgeboren zoon. Toen Kirshargal een zoon baarde, was hij bij wet wettig erfgenaam, maar niet de eerstgeborene. Kirshargal, boos, drong erop aan dat het dubbele zaad niet teniet zou worden gedaan. Hoewel ze van verschillende moeders waren, waren de koning en zij nakomelingen van dezelfde vader. De raad keurde de Wet van het zaad goed. De volgende koning door de wet van het zaad slaagde op de troon. An.Shar was zijn naam. De vijfde op de troon was hij. Daarna kozen koningen halfzusjes als Eerste vrouw.

Tijdens het bewind van Anshar verminderden de velden hun opbrengsten. Fruit en granen verloren hun overvloed. Van circuit tot circuit werd de hitte sterker toen het in de buurt van de zon kwam. Geleerde savants, die van de kennis, werden opgeroepen voor de rechtbank. Ze vonden dat er een bres in de atmosfeer plaatsvond. Vulkanen, scheppers van de atmosfeer werden slapend. De atmosfeer werd dunner, het beschermende schild sterk verminderd. Tijdens het bewind van Anshar en Ishar kwamen veldpestilentiën naar voren. Geen inspanning of daad zou hen kunnen overwinnen. De zesde dynastie begon toen hun zoon, En.Shar, opsteeg naar de troon. Om remedies voor Nibiru’s ellende te ontdekken, bestudeerde hij het hemelse circuit van Nibiru. Terwijl de baan van onze planeet, ons door het innerlijke zonnestelsel leidde, lanceerde hij strijdwagens om hemellichamen te bestuderen voor oplossingen. Van circuit tot circuit liep Nibiru’s sfeer meer door. In de raad van geleerden werden genezingen besproken, manieren om de wonden van de planeet te verbinden werden dringend overwogen. In pogingen om het schild van de planeet te herstellen, viel alles wat werd gelanceerd terug op de grond. Er is besloten om de vulkanen kunstmatig te stimuleren. Maar hoe, ze wisten het niet. De bres werd steeds groter. De regen viel niet, de wind brulde. De borst van moeders was  uitgedroogd. Ninshar, eerste vrouw en halfzus baarde geen zoon. Du.Uru, de zoon van de concubine, steeg op naar de troon. De velden vergaten hun overvloed. De vruchtbaarheid van de mensen nam af. In het paleis was de vruchtbaarheid volledig afwezig. Een kind dat bij de paleispoort werd geplaatst, werd geadopteerd. Lahma, wat betekent dat droogte zijn voornaam was. Uiteindelijk steeg hij op naar de troon.

2l - Lama, Inanna, & Ereshkigal in the Under World - Netherworld, 3 female alien giants, a time in our long forgotten past, when the gods came down from Heaven - planet Nibiru, colonized the Earth, walked & talked with earthlings, & then had sex with the sons & daughters of men

“De raad van geleerden heeft twee suggesties gedaan om de breuken te helen. Eén ervan was om een ​​metaal te gebruiken dat goud wordt genoemd, de enige stof dat tot fijn poeder kan worden vermalen en in de lucht kan worden opgehangen om een ​​nieuw schild voor de atmosfeer te creëren en de bres te genezen. Hoewel zeldzaam op Nibiru goud werd gevonden, omdat er veel te koop was binnen de Hammered-band. Hemelvloten zouden worden gelanceerd. Goud werd naar Nibiru gebracht. Het tweede voorstel was om Weapons of Terror te laten maken. Deze wapens, ontworpen om de grond te schudden, splitsten de bergen uiteen, zouden de vulkanen aanvallen om hen wakker te maken, hun oprisping te verhogen.  Lahma kon niet kiezen. Vier shars gingen voorbij. Savants kwamen van het hof, counselors snelden in en uit. De koning schonk geen aandacht aan hun woorden.

“Een prins van het paleis, Alalu, was de eerste die de wapens opnam. Hij bracht de andere vorsten in beroering. Ze renden naar de poort van het paleis. Met hun aantal kwamen ze door de barricade naar de troonzaal. De koning ontsnapte naar de toren. Alalu achtervolgde. In die strijd viel Lahma tot zijn dood.

“Lahma is niet meer ,” schreeuwde Alalu, vrolijk in zijn stem. Hij snelde naar de troonzaal, ging zitten. Hij verklaarde zichzelf koning, zonder recht of raad. De eenheid was verloren. Sommigen verheugden zich over de dood van Lahma terwijl anderen bedroefd waren door de daad van Alalu. Alalu riep de ”Seven Who” Judge  bijeen. Alalu legde zijn pleidooi. Hoewel hij noch de wettige erfgenaam noch de eerstgeborene was, beweerde Alalu dat hij van koninklijk zaad was.

“Van de prinsen, een jonge prins, kwam Anu naar voren. Voor de raad daagde hij Alalu’s recht op de troon uit. Na het horen van beide argumenten stemde de raad in met Vader, omdat hij duidelijk liet zien dat hij de betere claim had op de rechtstreekse afstamming van Niburu’s eerste heersers, koning An en koningin Antu. In feite wordt Vader Anu genoemd naar zijn naamgenoot, An.

Alalu, erg ongemakkelijk met het vooruitzicht om zijn troon te verliezen, strekte zijn arm uit naar prins Anu en zei: ‘ Hoewel we door verschillende afstammelingen allemaal afstammen van één voorouder. Laten we in vrede leven en samen Nibiru de overvloed teruggeven. ‘ Alalu stelde voor om koning te blijven en aan Anu om zijn opvolger te zijn. Als compromis zou Anu’s zoon, mijn geliefde Ea(Enki), en de dochter van Alalu, Damkina, trouwen. Hun zonen, niet de mijne, zouden het recht van opvolging hebben. Vader, altijd de vredestichter, stemde ermee in Alalu’s schenker, zijn opvolger, te zijn. Deze verbintenis, terwijl ik vrede verzekerde, garandeerde dat ik nooit mijn geliefde broeder kon trouwen.

“Dus Alalu bleef op de troon bleef. Opnieuw werden wijzen, geleerden en bevelhebbers geraadpleegd. Hemelse boten werden geconstrueerd om goud te zoeken in de Hammered-band. In de Hammered-band werden de boten verpletterd. Geen een werd geretourneerd. Vervolgens werd Weapons of Terror gelanceerd vanuit door de lucht gedragen strijdwagens, bombardeerde vulkanen in een poging ze te activeren. Bergen wiegelden, valleien trilden. Met grote schittering brulde het gebulder. Het volk was blij. Ze verwachtten grote overvloed.

“In het paleis bleef Anu de schenker van Alalu. Voor negen shars, de omwentelingen van onze planeet rond Solaris, boog Anu voor Alalu’s voeten, en zette de drinkbeker in zijn hand. Al die tijd behandelde Alalu Vader als een dienaar.

Nog steeds geen opluchting. Elke shar, elke keer als onze planeet de zon naderde werd de hitte werd moeilijker en moeilijker te verdragen. Toen Nibiru naar de buitenste randen van ons zonnestelsel kwam, het verste punt in onze baan – was de kou steeds moeilijker om te verdragen. Oplossingen om de planeet te genezen werden nog steeds niet gevonden. Gewassen ontbraken, regen werd ingehouden, stormen waren extreem, de lente kwam nooit. Kinderen werden niet geboren. Het volk hield niet langer op om hun koning te vereren. Alalu slaagde er niet in om verlichting te brengen. Terwijl hij comfortabel op de troon bleef zitten, werden zijn onderdanen steeds ellendiger. Al negen jaar bleef Alalu koning ..

“In de negende shar kon Anu niet meer verdragen, daagde Alalu uit. Naakt vochten ze in een man-tegen-man gevecht. Volgens de gewoonten van ons volk, was de winnaar, de nieuwe koning. Iedereen kon zien, worstelden ze op het publieke plein. Alalu boog zijn knie toen op de grond, viel op zijn borst. Anu, zegevierend, bleef staan. Anu werd naar het paleis geëscorteerd.

2,040 B.C. stele, top panel: mixed-breed giant King Ur-Nammu stands before giant alien god Nannar; middle panel: Ningal, Ur-Nammu, & Ninsun / Ninsun, Ur-Nammu, & Nannar; bottom panels: giant god, very large king, & much smaller earthling workers doing their assigned tasks benefiting the gods

2,040 B.C. stele, top panel: mixed-breed giant King Ur-Nammu stands before giant alien god Nannar; middle panel: Ningal, Ur-Nammu, & Ninsun / Ninsun, Ur-Nammu, & Nannar; bottom panels: giant god, very large king, & much smaller earthling workers doing their assigned tasks benefiting the gods

“Alalu verslagen, bang om te sterven zoals Lahma voor hem, sloop weg door de drukte. Buiten het medeweten van ons, sloop Alalu naar de plaats waar de hemelse wagens werden opgeslagen. Hij koos een raketwerptuig en kroop erin door het luik. Bij het inschakelen van de richtinggevende lanceerlichten vulde een blauwachtige aura de kamer. Vuurstenen bewogen, hun muzikale gebrul. Raketten brulden, roodachtige schittering verbrak alle schaduwen. Alalu, vrij van Nibiru’s zwaartekracht, koos koers richting de met sneeuw getooide Ki, een verboden regio waar niemand eerder is geweest. Een geheime plaats uit het begin van de tijd. ‘

Dank aan Endubscar voor de citaten uit het boek van Enki hierboven.

museum-of-artifacts: “ Giant Griffin, Persian, circa 516-465 BC ”

 “ Giant Griffin, Persian, circa 516-465 BC ”

Een klop op mijn deur verbrak mijn trance. “Uwe Hoogheid, alstublieft, open uw deur ” ‘Daar wachtte mijn favoriete nicht Sud geduldig terwijl ik met tegenzin de opening voor de deur induwde. ” Kom in Dear One ,” antwoordde ik en nam wat afstand terwijl de deur opzij schoof. ” Het spijt me dat ik u stoor, mijn lieve vrouw” “verontschuldigde ze zich, ogen die niet bang waren om de mijne te ontmoeten. ‘Je vader heeft me geïnstrueerd om je deze te geven als we goed op weg waren.’ Ik keek naar de ME’s [computerprogramma’s] in haar hand. “Dit zijn de uitzendingen van Ea en de anderen die al op Ki zijn. Anu wenst dat je ze bestudeert, zodat je voorbereid bent op wat er gaat komen. ” ” Bedankt ,” zei ik, terwijl ik Sud afsloot.

Verbaasd nodigde ik haar niet uit om te blijven, ze ging mopperend de deur uit. ‘ Je hoeft de volgende keer niet te sluiten, liefje. Als ik privacy wil, sluit ik de deur en gaat het rode lampje branden. ‘Ze lachte gedwee, draaide zich om en vertrok. Ik vind het normaal om met Sud te praten, maar deze keer was ik niet in de stemming om sociaal te zijn. Sud, mijn nicht, was maar iets jonger dan ik. Ze is een van mijn beste vriendinnen. We zijn samen grootgebracht in het familiepaleis, hebben dezelfde nannies en tutors gedeeld. En hoewel we op vele manieren competitief waren, zoals alle kinderen, was zij de enige die mij fysiek en intellectueel kon bijhouden. We waren goed op elkaar afgestemd, dus we kwamen vanzelf naar elkaar toe, omdat we ons gemakkelijk met de anderen verveelden. De enige anderen die misschien nog dichter bij mij waren, waren mijn broers, Enlil en Ea. Dichtbij. Ja, te dichtbij. Enlil kwam veel te dicht bij me en nu is Ea voor mij verloren, misschien voor altijd.

Statue of Great king Cyrus in Shiraz City. Iran

Ik heb de ME bovenaan in de computer gestoken. Er verscheen een lijst op het scherm en ik koos het log van Ea. Ik werd achtervolgd door wat er tussen ons gebeurd was, emotioneel verward. Ik geef toe, ik schaamde me dat ik betrapt was, dat ik zwanger werd van Enlil. Maar als ik terugkijk, zou ik niets veranderen. Ik ben dol op Ninurta, mijn zoon. Hij is de liefde van mijn leven. Hij is een ongelooflijk kind, nu meer man dan jongen.

Ik was altijd dol op mijn grote broer, Ea. Ik hou echt van hem. Zijn schittering overtreft alle anderen. Hij is echt de intelligentste man van onze hele wereld. Zijn genialiteit schrikt ons allemaal wat af. Als iemand ons kan redden, is het Ea. Waarom, hij misschien zelfs slimmer dan vader Anu zelf.

Ea’s gezicht verscheen op het persoonlijke scherm voor mij. “Ninmah, ik ben blij dat je deze opname hebt geselecteerd. Ik wist dat je dat zou doen. Ik mis je, mis onze gesprekken. Ik ben opgewonden dat je hier op Ki komt. We kunnen je hulp echt gebruiken. Dit is een gevaarlijke nieuwe wereld met veel onbekende gevaren. We hebben de medische vaardigheden van jou en de andere artsen nodig. Je verpleegsters, meesters van de helende kunsten, zijn de beste Nibiru-aanbiedingen. “Ea wist dat ik zeer bekwaam was in het helen van kunst, magie en alchemie. We kenden elkaar goed, zochten elkaar op. We zijn ook de beste vrienden en vinden het leuk om over alle problemen te debatteren. Wij vormen een goed probleemoplossend team. Ea is misschien een genie, maar ik ben geen dummy. We zijn goed op elkaar afgestemd en zouden van ons huwelijk hebben genoten. Maar hoe slim hij ook is, tot op zekere hoogte, tot op zekere hoogte, kan ik misschien meer weten. “Je zult je misschien niet realiseren dat er veel is dat niet aan onze mensen is onthuld omdat we hen niet wilden alarmeren, “vervolgde Ea. “Maar als hoofd van deze missie zijn er veel kritische dingen die je moet weten. Zoals je al weet, maakte Alalu zijn opmars naar de zevende planeet en gebruikte een penetratiebundel om vast te stellen of Ki goud bevatte. Met behulp van testers ontdekte hij dat er veel goud onder het land en in het water was. Nu verklaart Alalu zichzelf Nibiru’s redder. Als het waar is, heeft hij goud gevonden, er is hoop voor ons.

Lees ook:   Nieuw evangelie gevonden dat naar vrouw van Jezus verwijst

Sumerian God Enki | others in the Sumerian pantheon of extreme interest: Enlil and Enki ...

“Wat we niet hebben onthuld, is dat Alalu een pad door de Hammered band met de Weapons of Terror heeft geblazen! De oude, lang verboden wapens van ravage zijn nu direct gericht op Nibiru! Alalu eist dat de raad hem tot koning verklaart, hij beveelt dat bevelhebbers hem hun leider maken, hij dringt erop aan dat wijzen hem respect geven, alle Nibiru’s mensen moeten buigen voor Alalu of we zullen van de hemel worden geveegd wanneer we door het zonnestelsel gaan.

“De wijzen waren ontzet. In de raad was veel consternatie. Het koningschap veranderen is een ernstige zaak. Anu was koning, niet alleen door afkomst, maar door eerlijk ruzie had hij de troon bereikt. Veel vragen werden gesteld. Waar zou Alalu kunnen zijn? Kon Alalu worden vertrouwd? Hij had de troon verspeeld door een enkel gevecht. Nu vecht hij. Alalu stond bekend om zijn calamiteiten. De oudste wijze, sprak de meester van Alalu. ‘Misschien luisterde Alalu naar de leringen van het Begin en de Hemelse Slag en reisde verder dan de Hammered-armband. Misschien vond hij Tiamat en haar goud wel. ‘

“Enlil sprak. ‘Hoe krijgen we het bewijs dat Alalu het gevonden goud heeft gevonden? Is er voldoende goud om onze atmosfeer te beschermen? Hoe kan het door de verraderlijke Hammered-armband worden gebracht? ‘

“Er werd een bericht doorgestuurd naar Alalu. Hij besloot ons zijn geheimen prijs te geven en zijn bevindingen over te brengen door de kristallen uit de tester in de luidspreker te steken. Alalu eiste streng: “Nu ik je bewijs heb geleverd, verklaar me koning. Buig voor mijn bevelen. ”

sumerian civilization | Sumerians and the Anunnaki Cuneiform Granger « UFO-Contact News

“In de vergadering van de vorsten stond ik te spreken. ‘Van mijn geboorte is mijn vader Anu de koning. Door het huwelijk is mijn vader Alalu. Ik was ondertrouwd om de twee clans in harmonie te brengen. Laat mij degene zijn die dit conflict beëindigt. Ik zal door de band reizen met water, niet met vuur. Ik test het goud, stuur het terug naar Nibiru. Laat Alalu koning zijn op Ki en wacht op het oordeel van de wijzen. Als het nodig is om Nibiru te redden, laat er dan een tweede worsteling zijn om de heerser van Niribu te bepalen. ‘

“De raadgevers, wijzen en commandanten hebben mijn woorden gewogen met het vinden van wijsheid in hen, kwamen overeen dat mijn suggestie de verstandigste was. Anu stemde toe: ‘Laat het zo zijn! Laat mijn zoon, Ea, naar Ki reizen, het goud testen en aan ons rapporteren. En ik ben het eens, om een tweede keer te worstelen. Laat de winnaar de koning van Nibiru zijn! ‘ Het besluit werd overgebracht aan Alalu. Hij was het ermee eens dat ik, zijn zoon door het huwelijk, naar Ki kwam. Het goud dat uit het water wordt gewonnen, wordt voor testen teruggestuurd naar Nibiru. Een tweede worsteling zou het koningschap bepalen. ” Het zij zo,” verklaarde Anu toen hij de raadsvergadering sloot. ‘Enlil stond op om bezwaar te maken. Maar iedereen ging weg. Anu’s woorden waren onveranderbaar.

“Op de plaats van de strijdwagens riep ik bevelhebbers en wijzen bijeen. Een volledig circuit van Nibiru passeerde toen we nadachten over de gevaren van onze missie. Er was veel te overwegen. Hoe zouden we het goud eruit halen en het naar huis brengen? Als we water zouden gebruiken om door de Hammered Band te blazen, waar zou dit dan kunnen worden aangevuld? Waar op de wagen zou het worden opgeslagen?

“De grootste hemelwagen werd geselecteerd en geschikt gemaakt voor de missie. Berekeningen en voorbereidingen voltooid, vijftig helden gingen mee ze waren persoonlijk geselecteerd, de dag kwam om te vertrekken. Massa’s verzamelden zich om ons vaarwel te zeggen. Met arendshelmen en viskostuums (ruimtevaartpakken dus) kusten we onze dierbaren vaarwel en gingen de strijdwagen één voor één in. Ik zwaaide met mijn hand om afscheid te nemen. Ik knielde voor vader neer. Hij zegende me, “Mijn zoon, een verre en gevaarlijke reis die je onderneemt voor ons. Laat je succesvol zijn en verban rampspoed van onze wereld. Ga veilig. Terugkomen!”

“Ninul, lieve Moeder, benaderde me als volgende. Tranen in haar ogen, smeekte ze: “Waarom hebben mijn dierbare zoon die mij door Anu is gegeven zo’n rusteloos hart? Ga, doorkruis je gevaarlijke wegen en kom veilig bij ons terug. ” Ik trok haar naar me toe en omhelsde haar zachtjes.

“Zonder woorden, beste Damkina stond voor mij. Met grote tederheid kuste ik mijn lieve echtgenoot. Sprakeloos, ik omhelsde haar.

Volgende waren Enlils-armen opgesloten met de mijne, verklaarden: “Wees gezegend, wees succesvol.” Mijn hart was zwaar, ik ging de strijdwagen in. “Laten we gaan”, beval ik aan Anzu, mijn commandant.

“Beste zuster, mijn geliefde, mijn vriend, als je inderdaad naar dit dagboek luistert, weet dan dat terwijl mijn huwelijk met Damkina een gemakkelijke was om onze mensen te verenigen, dat ik net zo veel van mijn echtgenoot houd als wanneer ik haar zelf had uitgekozen . In veel opzichten is ze erg fragiel. Pas op haar. Ik hoop, nee, ik WEET, je hart is zo groot als de mijne. Je zult groeien om van haar te houden zoals ik doe. ”

Van Eridu vloog commandant Enlil, Ninmah naar zijn huis in Libanon, zodat ze zaden kon planten die ze had meegebracht. Ze zei dat de zaden zouden uitgroeien tot planten die een vrucht dragen waaruit ze een “euforisch elixer” zouden maken

Enlil beloofde Ninmah dat hij hun zoon  zou laten sturen – Ninurta – naar de aarde vanuit Nibiru.

Enlil beloofde ook een gezondheidswetenschappelijk centrum te bouwen in Mesopotamië voor gezondheidsambtenaren van Ninmah. Ondanks deze beloften en intense hofmakerij, slaagde Enlil er niet in om Ninmah te verleiden.

Enlil lokte Ninmah in zijn vliegtuig en vloog haar naar zijn huis “door het Cedar Woud” [Libanon] , als een perfecte plek om haar zaden te planten. “Eenmaal binnen omhelsde Enlil haar, met vurigheid kuste hij Ninma,” Oh mijn zuster, mijn geliefde , ‘Enlil fluisterde haar toe. Bij haar lendenen greep hij haar. “Maar” in haar baarmoeder plantte hij niet zijn zaad” [Sitchin, Z., The Lost Book of Enki : 108] .

Ninmah, I'll bring Ninurta to Earth said Enlil | ENKI SPEAKS

-Ninmah en haar 50 vrouwelijke medische officieren landden op Mars, waar ze Alalu’s bloedverwant, Anzu nieuw leven inblazen en liet hem met 20 mannen de goudverwerkings- en -vervoersbasis daar vestigen. Toen vlogen zij en haar artsen naar de Aarde. Ze kwamen aan land op het hoofdkantoor van Enlil in Irak.

Enlil, de vroegere minnaar van Ninmah, geobsedeerd door het verslaan van Enki, maakte haar opnieuw  gek. Hij en Enki wilden allebei mannelijke baby’s met haar, hun halfzus en de enige  halfzus op aarde. De wet van Nibiran was van mening dat je alleen met zoons die Ninmah met hen kon verwekken, hun koninklijke lijnen zouden worden opgebouwd.

Enlil zei dat hij hun zoon Ninurta naar de aarde zou brengen. De commandant beloofde haar een centrum in Sumerië voor haar artsen. Hij pochte van zijn plannen om expeditie nederzettingen op te stellen in lijnen over Irak die binnenkomende raketten zouden laten zien waar te landen.

Enlil vloog Ninmah naar zijn plaats in Libanon, perfect, zei hij, voor haar zaden van Nibiru. Ze zouden “euforische elixer” maken van fruit, haar zaden zouden groeien.

Op zijn plaats, hield hij vast en “met hartstocht haar kuste, ” Oh mijn zuster, mijn geliefde, ‘ fluisterde Enlil. Door haar lendenen greep hij haar. “Maar” In zijn baarmoeder stroomde zijn sperma -niet ” [ Enki : 108] .

The True History of Ancient Civilizations/Sumerians/Akkadians/Egyptians: The Sumerian ABZU

Gedurende vele maanden, gekwetst en boos, waakte Enlil over zijn tuinen. Toen, op een dag, zag hij de prachtige assistent van, Ninmah, Sud. Hij verstopte zich en zag haar in zijn stroom water baden met andere Med-Corps-vrouwen. Prachtige Sud zou hem helpen om Ninmah te verslaan.

Hij vroeg Sud om high te worden op een elixer gemaakt van zaden die Ninmah bracht.

“Sud dronk, Enlil dronk ook; voor  Enlil over geslachtsgemeenschap sprak. Onwillig was het meisje.

‘Mijn vagina is te klein. Het kent geen copulatie , ‘zei Sud tegen Enlil.

‘ Mijn lippen zijn te klein, ze weten niet zoenen.’

Enlil lachte en omhelsde haar, kuste haar. ”

” Zijn sperma stortte hij in haar baarmoeder.

“Aan Ninmah, Sud’s commandant, werd de immorele daad gemeld.

‘Enlil, immorele, voor je daad zal het oordeel het tegen je opnemen .’ Dat zei ook Ninja tegen Enlil in woede. ‘

“In de aanwezigheid van vijftig Anunnaki verzamelde de ”Seven Who Judge”. Op Enlil wordt een straf verordend: laat Enlil van alle steden worden verbannen. Laat hem verbannen worden. In een luchtkamer [vliegtuig] deden ze Enlil de landplaats [ Libanon] verlaten naar een “land van geen terugkeer” Afrika. “Het tribunaal vertelde Abgal, de piloot van Enki, om de kant van Enlil te kiezen. [ Enki : 112 – 114]

Abgal had Enki geholpen de nucleaire raketten van Alalu te verbergen.

ABGAL Bedriegd ENKI.

In Afrika, op de plek die hij voor Enlil koos, bedriegt Abgal stiekem  Enki en bondgenoot met commandant Enlil. Abgal liet Enlil de raketten zien in de grot, waar hij en Enki hen verstopten nadat ze hen uit Alalu’s raket hadden genomen.

Enki dacht dat de raketten verborgen waren. Maar Abgal zei tegen Enlil: ” Grijp op het juiste moment de raketten en voer zege over alle rivalen. Met de wapens waarmee jij je vrijheid verkrijgt. “Abgal gaf ook Enlil de codes om de raketten te activeren.

Enlil kiest er voor om geheim te houden dat hij wist waar de kernwapens zich verborgen hielden en hoe ze te activeren. [ Enki : 114]

Terwijl Enlil de raketten in Afrika bekeek, groeide in Sud haar baarmoeder  een kind.  Enki en het tribunaal sympathiseerden met haar en vroeg of ze met Enlil zou trouwen. Als hij haar koninklijke vrouw zou maken, zou ze dat doen.

pagan priest as half fish | Yet nowhere in any extant text is this title referred to.

Enilil keerde terug naar Libanon, huwde haar en bezwoer seksueel conservatisme.

Hij verbergde zijn kennis van de geheime grot van de kernbommen.

Sud, nu genaamd Ninlil (Lady of Command), droeg Nannar, de eerste ”Nibiran Royal” geboren op aarde, daarna Adad. [ Handboek : 7; Reuzen : 15; Lost Realms : 116].

Ninmah versmaadde Enlil. Nu kon ze verkeren met haar voormalige verloofde Enki. Enki zei tegen haar: “Kom met me mee in de Abzu [Afrika] , en laat jouw aanbidding van Enlil in de steek.”

In Afrika, in zijn paleis in Groot-Zimbabwe, spraken “Enki tot Ninmah woorden van liefhebbende liefde, lieve woorden, ‘Je bent nog steeds mijn geliefde ‘ ’tegen haar zei hij liefkozend. Hij omhelsde haar, hij kuste haar, ze zorgde ervoor dat zijn fallus water gaf. Enki zijn sperma in de schoot van Ninmah schonk leven.

“Geef me een zoon, ” riep hij. “Als hij een zoon met Ninmah zou kunnen verwekken, zou de jongen” als een rivaal voor Enlil en de zonen van Enlil worden beschouwd. ”

ENKI & NINMAH

Maar Ninmah droeg Ninsun, een dochter. Enki copuleerde met Ninsun en verwekte een andere dochter en vroeg dit kind later, de dochter van zijn dochter, om een ​​zoon met hem te verwekken.
(Flink incest daar in die tijd brrr)

Een Anunnaki in een ruimtevaartpak uitgebeeld als vissenhuid, net als men hen vleugels gaf om aan te duiden dat ze konden vliegen.

Ninmah “was woedend, haar trots was gewond. “Ze zette een onweerstaanbaar lekker en bedwelmend elixer vol met dodelijke kruiden neer voor Enki. Terwijl Enki dronk “vervloekte ze hem. Hij viel op de grond, met zijn beker in de hand. Ze wilde dat hij leed. Hij begon te verschrompelen en snel ouder te worden, zijn huid werd verrot geel.

-Koning Anu smeekte Ninmah haar vervloeking te beëindigen en om Enki te genezen. Enki smeekte Ninmah hem te vergeven. “Om zich te distantiëren van de vulva van Ninmah, vloekte Enki door een opgeheven arm; Van haar vloek werd Enki toen bevrijd. Hoewel ze hem genas, liet ze zich nooit meer vertrouwen op mannen. “Tot de Edin Ninmah teruggekomen.” [Ferguson, 1995; 32 – 33; Enki : 115-116]

Enki troostte zichzelf; hij vloog Ereshkigal (de dochter van Enlil’s zoon Nannar) naar Cape Agulhas op het puntje van Zuid-Afrika. Enlil had Enki gestuurd om kleindochter Erishkigal mee te nemen naar het astronomische, klimaat- en aardingscontrolestation van de Kaap.

Onderweg verleidde Enki Ereshkigal. (Zucht, lol)

Toen stuurde men Enki naar Nibiru voor zijn vrouw, Damkina, en hun zoon, Marduk. Anu blokkeerde Marduk van Nibiran-opvolging en verhoogde in plaats daarvan Enlil en Enlil’s zoon Ninurta in de rij om over de thuisplaneet te regeren.

(Het viel niet mee om dit te vertalen net als het vorige stuk over de Anunnaki.
Moeilijk vreemd Engels, maar zeer interessant! 🙂 )

Enki was dus Lucifer….

Not a coincidence. What is the real meaning of these very, very ancient (and probably extraterrestrial) symbols, and why are they still so prominently used?

Dat zegt genoeg toch, wie aanbidden wij eigenlijk?
Als ENKI God is… zoals al die anderen…Enlil etc… en het Vaticaan en de elite weet van dit alles,….? Think…

Ze weten het…

UFOLOGIA - OVNIS ONTEM: NASA - Esconde ¨CIDADES¨ Inteiras em Marte!!

Mars en de maan etc zijn ooit verwoest door heftige wapens die ze gebruikten…daarom nemen mensen genoeg waar op die planeten…ja het is zo…het was er ooit!

If there was ever a doubt that there was any historical merit in us getting our own Segway then I think this picture validates our decision!

Oh, interesting similarity !

Vliegmachine!

Eenhoorn?

Eenhoorn?

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button