web analytics
11:11 Dubbele getallen
RH Negatief - Anunnaki - Elohim - Geloof

7 eigenschappen van Rh-negatieven die u misschien nog niet kent

Rh-negatief zijn is op zich best bijzonder, maar heb jij ook deze magische krachten?

1, Empathie – Je loopt een kamer binnen en je voelt meteen de vibes. Je weet wanneer iemand heeft gelachen, gehuild, ruzie gemaakt of verdrietig is. Het maakt niet uit of iemand ontkent dat ze ergens verdrietig of boos over zijn, je zult de waarheid kennen. Je kunt zo goed op hun gevoelens afstemmen dat je, als je niet oppast, ook de emoties van de ander overneemt. We moeten leren om ons een beetje in te houden, anders zijn we nutteloos voor degenen die ons het meest nodig hebben.

2, paranormaal begaafd – Ja, je wist toch dat dat ging gebeuren, nietwaar? Hoe vaak merk je dat je ‘gewoon weet’ dat iets gaat gebeuren voordat het gebeurt? Waarschijnlijk vaak toch? Het kan een beetje irritant worden, niet? Altijd weten wat er gaat gebeuren. Niemand kan een verrassingsfeestje voor je houden, of toch een verrassingscadeau voor je kopen? Je wist er al alles van voordat ze zelfs maar besloten hebben om het te plannen.

3, Mysterieus – Hoe vaak krijg je te horen dat iemand je gewoon niet kan achterhalen? Als u Rh-negatief bent, waarschijnlijk vrij vaak. Hierdoor kunnen anderen je vaak wantrouwen, of soms denken ze zelfs dat je ’te aardig’ bent en daarom moet je iets verbergen. Je trekt echter minnaars, ongewenste aandacht en stalkers aan als niemand anders die je ooit hebt gekend! Er is gewoon iets met jou.. je bent mysterieus en je leeftijdsgenoten houden ervan of haten het.

Lees ook eens:  De vorige levens van Jezus

4, Dromen – Je hebt de meest verbazingwekkende pre-cognitieve dromen, of gewoon dromen waar je zoveel van kunt leren. Je innerlijke wereld leert je zoveel lessen en je houdt van dromen. Het betreden van de droomwereld is fascinerend voor je en je laat je dromen je dingen leren die anderen gewoon niet lijken op te merken. Eigenlijk ben jij degene waar anderen naar toe komen en vragen wat hun dromen betekenen, je kunt de dingen meestal vrij goed bedenken.

5, Deep Thinker – Je weet hoe frustrerend het is om te zitten denken over het universum, de planeten, de sterren, insecten, atomen, of wat dan ook, maar op een zeer diepe contemplatieve manier. En als je deze gedachten met je leeftijdsgenoten probeert te bespreken, kijken ze je aan alsof je gek bent? Ja, ze zijn geen diepe denker zoals jij en het kan eenzaam voelen op momenten dat je puur omringd bent door anderen die niet zoals jij zijn.

6, Fountain of Youth – OK, niet bepaald eeuwig jong, maar als je de twintig bent gepasseerd, zul je merken dat veel mensen denken dat je jonger bent dan je jaren. Rh-negatieven lijken jeugd uit te stralen, hoe oud ze ook worden.

7, Creativiteit – Ons negatieven zijn creatief, en het betekent niet alleen maar kunst. Schrijven, poëzie, knutselen, bakken, dingen maken, dingen ontwerpen, een bedrijf opbouwen, optreden, muziek maken, rituelen, wat het ook is, je zult genoeg creatieve ideeën en concepten hebben die klaar staan ​​om naar de wereld uit te drukken. Waarom snappen anderen het niet? Je zou bij jezelf kunnen denken, terwijl ze doorgaan met hun alledaagse leven zonder ooit de behoefte te hebben om te creëren of op welke manier dan ook creatief te zijn. Vrijheid om deze creativiteit te uiten is erg belangrijk voor negs.

Lees ook eens:  Het was enorm lang geleden in Betlehem

http://rhnegativebloodsecrets.blogspot.com/

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥