web analytics
11:11 Dubbele getallen
GeschiedenisRH Negatief - Anunnaki - Elohim - Geloof

De verbijsterende, door rotsen uitgehouwen tempels van India

Iedereen probeert te begrijpen hoe de Ellora-grotten werden gebouwd, uit de rotsen gehakt, zonder het gebruik van ‘moderne’ technologie. Het is een constructie die we vandaag moeilijk zouden kunnen repliceren. Deze nieuwe, nog nooit eerder vertoonde documentaire zal deze ingewikkelde tempel aandachtig bekijken en suggereren – net als veel archeologen – dat duizenden jaren geleden oude culturen veel geavanceerder waren dan sommige geleerden aannemen. Wat experts verbijstert, is hun ongelooflijke precisie en ontwerp. Het lijkt heel aannemelijk dat degene die deze fascinerende grot heeft gebouwd, mogelijk een onbekende geavanceerde oude technologie heeft gebruikt. Cave 16, de prachtige Kailasa-tempel, en is opmerkelijk omdat het de grootste monolithische structuur ter wereld is die uit een enkel stuk rots is gehouwen! Bekijk geweldige documentaires door je te abonneren en druk natuurlijk twee keer op de belknop in de rechterbovenhoek om op de hoogte te blijven van onze nieuwste releases.

 

Vreemd het lijkt wel een 3D print in een rots…?

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥