web analytics
11:11 Dubbele getallen
GeschiedenisBuitenaardsMysterieRH Negatief - Anunnaki - Elohim - Geloof

Oude tempel van tijdreizen gevonden in India?

Hé jongens, vandaag gaan we kijken naar deze tempel genaamd Panchavarnaswamy-tempel en van buitenaf ziet het eruit als een gewone tempel die in de vorige eeuw is gebouwd, maar het is eigenlijk minstens 2000 jaar oud. Wat mij echt fascineert, is het ontwerp van deze tempel. Het is zo ontworpen dat normale bezoekers normaal houtsnijwerk zien en als je een serieuze onderzoeker bent, zijn er houtsnijwerk dat verbijsterend is, en ze zijn allemaal uitgehouwen in de donkere hoeken van de tempel.

Tegenwoordig, hoewel de tempel elektrische lichten heeft, liggen de vreemdste gravures nog steeds op de loer in diepe, donkere gebieden en deze gravures hebben tot nu toe geen verklaring. Laten we dit snijwerk eens bekijken. Het heeft een figuur waarbij de kop van een olifant rechtop staat. Je denkt misschien dat dit de populaire hindoegod Ganesha is, maar dat is het niet, omdat dit een vrouwelijke figuur is en Ganesha een mannelijke god is. En wat nog interessanter is, is dat het vleugels heeft als een adelaar, je kunt zelfs de veren zien.

Kijk nu naar de benen, dit zijn lange, slanke cilindrische voeten die elke verklaring tarten. Wat zou dit kunnen zijn? Zelfs vandaag de dag zijn wetenschappers niet in staat geweest om zo’n soort te creëren door middel van genetische manipulatie, we hebben niet genoeg technologie om dit te doen vanaf vandaag.

Maar over 100 jaar zouden we gemakkelijk een soort kunnen creëren als een olifant met vleugels. Geloof het of niet, er wordt gezegd dat wetenschappers in het geheim werken om zelfs mensen met vleugels te creëren. Naar schatting zal dit over minder dan 200 jaar worden bereikt. En dit is precies wat we hier in dit snijwerk zien. Op het eerste gezicht dacht ik dat het gewoon een gewone moeder was die met een baby speelde, maar toen ik goed keek. Ik realiseerde me dat ze vleugels heeft, klaar om te vliegen.

Hoewel deze gravures ontwikkelingen in de toekomst lijken te tonen, is hier een gravure die iets uit een ver verleden laat zien. Dit dier dat je hier ziet, is een soort sabeltandtijger, soms zelfs bekend als sabeltandtijger. Deze specifieke soort wordt Thylacosmilus genoemd. De Thylacosmilus ziet eruit als een moderne leeuw of tijger, maar het belangrijkste verschil zijn de uitzonderlijk lange hoektanden. Dit snijwerk toont ongetwijfeld deze specifieke soort met uitstekende hoektandachtige tanden en een lange staart.

Als je dit snijwerk vergelijkt met de moderne recreatie van dit dier met behulp van fossiel bewijs, kunnen we zien dat ze bijna identiek zijn. Hier is echter het probleem: alle experts zijn het erover eens dat deze soort 2,5 miljoen jaar geleden is uitgestorven. En historici en archeologen vertellen ons dat zijn tempel ongeveer 2000 jaar geleden werd gebouwd. Om zo’n dier te kunnen snijden, moeten beeldhouwers de Thylacosmilus hebben gezien. Dus hoe hebben beeldhouwers dit dier 2000 jaar geleden nauwkeurig gesneden, ook al is de soort 2,5 miljoen jaar geleden uitgestorven?

Denk hier eens over na: hoe kan een tempel zowel futuristisch houtsnijwerk als houtsnijwerk uit een ver verleden bevatten? De enige manier waarop iemand iets uit zowel de toekomst als het verleden nauwkeurig kan vastleggen, is door tijdreizen te maken. Waren oude bouwers in India in staat tot tijdreizen? Is er meer bewijs van tijdreizen in het hindoeïsme? Wat opmerkelijk is, is dat de oude tekst genaamd Bhagavata Purana niet alleen tijdreizen beschrijft, maar ook het concept van Time Dilation nauwkeurig, ook al denken we dat Albert Einstein de eerste was die dit duidelijk begreep.

Volgens de tekst maken een koning en zijn dochter een interstellaire reis om Heer Brahma te zien die op een andere planeet woont. Ze moesten even wachten voordat ze Heer Brahma ontmoetten, en wanneer de Koning vertelt over de problemen waarmee hij momenteel op aarde wordt geconfronteerd, begint Heer Brahma luid te lachen en legt hij uit dat die tijd op verschillende niveaus van het bestaan ​​anders verloopt. Heer Brahma legde uit dat gedurende de schijnbaar korte tijd die de koning en zijn dochter tijdens het interstellaire bezoek doormaakten, er meer dan honderdzestien miljoen jaar op aarde waren verstreken. Dus, zo vertelt hij ze wanneer je teruggaat, al je vrienden op aarde, vijanden en hun zonen en al hun nakomelingen zouden lang geleden zijn gestorven, niemand weet zelfs meer van hun namen. een koning en zijn dochter maken een interstellaire reis om Heer Brahma te zien die op een andere planeet woont.

Ze moesten even wachten voordat ze Heer Brahma ontmoetten, en wanneer de Koning vertelt over de problemen waarmee hij momenteel op aarde wordt geconfronteerd, begint Heer Brahma luid te lachen en legt hij uit dat die tijd op verschillende niveaus van het bestaan ​​anders verloopt. Heer Brahma legde uit dat gedurende de schijnbaar korte tijd die de koning en zijn dochter tijdens het interstellaire bezoek doormaakten, er meer dan honderdzestien miljoen jaar op aarde waren verstreken.

Dus, zo vertelt hij ze wanneer je teruggaat, al je vrienden op aarde, vijanden en hun zonen en al hun nakomelingen zouden lang geleden zijn gestorven, niemand weet zelfs meer van hun namen. een koning en zijn dochter maken een interstellaire reis om Heer Brahma te zien die op een andere planeet woont. Ze moesten even wachten voordat ze Heer Brahma ontmoetten, en wanneer de Koning vertelt over de problemen waarmee hij momenteel op aarde wordt geconfronteerd, begint Heer Brahma luid te lachen en legt hij uit dat die tijd op verschillende niveaus van het bestaan ​​anders verloopt. Heer Brahma legde uit dat gedurende de schijnbaar korte tijd die de koning en zijn dochter tijdens het interstellaire bezoek doormaakten, er meer dan honderdzestien miljoen jaar op aarde waren verstreken. Dus, zo vertelt hij ze wanneer je teruggaat, al je vrienden op aarde, vijanden en hun zonen en al hun nakomelingen zouden lang geleden zijn gestorven, niemand weet zelfs meer van hun namen. en wanneer de koning praat over de problemen waarmee hij momenteel op aarde wordt geconfronteerd, begint Heer Brahma luid te lachen en legt hij uit dat die tijd op verschillende bestaansgebieden anders loopt.

Heer Brahma legde uit dat gedurende de schijnbaar korte tijd die de koning en zijn dochter tijdens het interstellaire bezoek doormaakten, er meer dan honderdzestien miljoen jaar op aarde waren verstreken. Dus, zo vertelt hij ze wanneer je teruggaat, al je vrienden op aarde, vijanden en hun zonen en al hun nakomelingen zouden lang geleden zijn gestorven, niemand weet zelfs meer van hun namen. en wanneer de koning praat over de problemen waarmee hij momenteel op aarde wordt geconfronteerd, begint Heer Brahma luid te lachen en legt hij uit dat die tijd op verschillende bestaansgebieden anders loopt. Heer Brahma legde uit dat gedurende de schijnbaar korte tijd die de koning en zijn dochter tijdens het interstellaire bezoek doormaakten, er meer dan honderdzestien miljoen jaar op aarde waren verstreken.

Dus, zo vertelt hij ze wanneer je teruggaat, al je vrienden op aarde, vijanden en hun zonen en al hun nakomelingen zouden lang geleden zijn gestorven, niemand weet zelfs meer van hun namen. Heer Brahma legde uit dat gedurende de schijnbaar korte tijd die de koning en zijn dochter tijdens het interstellaire bezoek doormaakten, er meer dan honderdzestien miljoen jaar op aarde waren verstreken. Dus, zo vertelt hij ze wanneer je teruggaat, al je vrienden op aarde, vijanden en hun zonen en al hun nakomelingen zouden lang geleden zijn gestorven, niemand weet zelfs meer van hun namen. Heer Brahma legde uit dat gedurende de schijnbaar korte tijd die de koning en zijn dochter tijdens het interstellaire bezoek doormaakten, er meer dan honderdzestien miljoen jaar op aarde waren verstreken. Dus, zo vertelt hij ze wanneer je teruggaat, al je vrienden op aarde, vijanden en hun zonen en al hun nakomelingen zouden lang geleden zijn gestorven, niemand weet zelfs meer van hun namen.

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥