web analytics

Oude teksten die de reguliere menselijke geschiedenis uitdagen

Verschillende oude teksten die de oorsprong van de mens en de oude beschaving beschrijven , zijn in de loop van de tijd ontdekt en vormen een uitdaging voor de reguliere menselijke geschiedenis. Deze teksten zijn net zo controversieel als deze teksten theorieën voorstellen die verbijsterend zijn.

Oude teksten die de reguliere menselijke geschiedenis uitdagen
Vertegenwoordiging van mensachtige wezens vóór het bestaan ​​van Adam en Eva
Deze oude teksten vertellen het bestaan ​​van oude mensen die op aarde leefden voordat Adam en Eva bestonden. Als gevolg daarvan daagt het de reguliere menselijke geschiedenis uit die tot dusver aan de basis van het onderzoek heeft gelegen. Een paar fragmenten van deze boeken vernietigen de bestaande theorieën volledig en dwingen de onderzoekers om de basis van de moderne samenleving te heroverwegen. In dit artikel hebben we een paar oude teksten bedacht die de reguliere menselijke geschiedenis uitdagen.

De Kolbrin-bijbel
Een seculiere wijsheidstekst die werd gelezen in de tijd van Jezus en die door generaties Keltische mystici in het Verenigd Koninkrijk eerbiedig is bewaard. Dit manuscript wordt beschouwd als het eerste Joodse document dat de oorsprong van de mens, zijn evolutie en intellectuele ontwikkeling voorstelt.

Er wordt gezegd dat de Kolbrin-bijbel een compilatie is van oude Egyptische en Keltische geschriften. Het wordt vaak gezien als een hoax en wordt verondersteld ongeveer 3.600 jaar oud te zijn en is gebruikt om 2012-apocalyps-ideeën te ondersteunen. De Kolbrinbijbel bestaat uit elf boeken.

De eerste zes boeken die het “Bronzeboek” worden genoemd, zouden onmiddellijk na de Exodus door Egyptische auteurs zijn geschreven. De laatste vijf delen worden over het algemeen “Coelbook” of “Kailedy” genoemd en zouden zijn gecomponeerd rond de tijd dat het Nieuwe Testament door Keltische priesters werd gemaakt.

Lees ook:   Noach was Enki's zoon

Het boek vertelt beschrijvend het bestaan ​​van oude mensen die de aarde bewoonden vóór Adam en Eva. Enkele gerenommeerde onderzoekers hebben de tekst zelfs geclassificeerd als de eerste antediluviaanse ‘Bijbel’ . Interessant is dat het manuscript ook spreekt over de gevallen engelen.

Kolbrin Bijbel
Het boek van Henoch
Het Boek van Henoch vertelt over de reizen van Henoch buiten de aarde, bovennatuurlijke en hemelse plaatsen die ontoegankelijk zijn voor andere mensen! Het indrukwekkende en fantastische Boek van Henoch is een van de belangrijkste oude teksten, helaas werd het uitgesloten van de Bijbel.

In dit schrijven maakte de patriarch en antediluviaanse profeet Henoch bovennatuurlijke reizen, waarbij hij erin slaagde over de aarde en de hemellichamen te vliegen en de dimensie van de hemel te bereiken. Het Boek van Henoch werd bijna in de Bijbel geïntroduceerd, maar werd verworpen als ‘apocrief’. Henoch is echter een gerespecteerde patriarch en wordt meerdere keren genoemd door andere bijbelse en christelijke auteurs.

Boek van Henoch
Het eerste deel van het boek vertelt de val van de Wachters, de engelen die met menselijke vrouwen consumeerden en de Nephilim verwekten. Dan wordt Henoch’s hemelvaart in de dimensie van de hemel beschreven, met als doel voorbede te doen bij God (voor de Wachters).

Opgemerkt moet worden dat er andere boeken zijn die aan Henoch worden toegeschreven. In het zogenaamde Boek 3 andere gedetailleerde surrealistische reis van Henoch naar de hemel en waar de profeet uitgroeit tot de aartsengel Metatron. Volgens de Hebreeuwse Bijbel zijn de hemelen, de dimensie van de god Jahweh, niet toegankelijk voor mensen. Henoch was een uitzondering (vóór Jezus) en dat maakt hem een ​​heel bijzondere profeet.

Lees ook:   GEWELDIGE UFO overdag boven parlementsgebouw in Den Haag, Nederland

Het boek der reuzen
Er wordt aangenomen dat dit boek ongeveer 2000 jaar oud is en tientallen jaren geleden werd ontdekt in de grotten van Qumran als onderdeel van de Dode Zeerollen . Het verhaal van de uitroeiing van de Nephilim is aanwezig in het Boek van de Reuzen, een zeldzame Joodse tekst gevonden in de Dode Zeerollen. De Nephilim , de reusachtige zonen van de gevallen engelen en menselijke vrouwen, brachten buitensporige chaos en perversie voor de mensheid.

Ze leerden ons over hekserij en oorlog en dronken ook mensenbloed. Een van de reuzen, Mahway, zoon van de engel Barakel, had een voorspellende droom waarin een kolossale tablet in water wordt ondergedompeld. Als het naar voren komt, zijn alle geschreven namen gewist, behalve drie.

Dit was duidelijk een voorbode van de Universele Vloed en de unieke redding van Noach en zijn zonen. Ohya, een andere reus , had ook deze voorspellende dromen en concludeerde dat ze voortekenen van zichzelf zijn en dat ze de vernietiging door de zondvloed aankondigen waarin ze zullen omkomen.

Veda’s: Oud Sanskriet, hindoeïstische geschriften
Deepak Shimkhada, hoogleraar hindoestudies, stelt dat de Veda’s, de oude hindoegeschriften, werelden van informatie van de goden bevatten. Architectuur, wetenschap, technologie en wapens waren allemaal gevorderd in het oude India toen God, die als buitenaards wordt beschouwd, informatie doorgaf. De aardbevingsbestendige Indiase tempels zijn een lust voor het oog en zijn getuige van het vermogen van de oude geavanceerde beschaving.

Een tempel, de Surang Tila-tempel, werd onderzocht door Dr. Deepak en hij stelde dat een lijmachtige substantie die als mortel wordt gebruikt 20 keer zo sterk is als beton en dat papier niet tussen de naden past. Met dit feit in gedachten, gaf hij aan dat buitenaardse wezens grote bouwkennis bijbrachten, geschreven in een oud Sanskrietgeschrift dat de Mayamatam wordt genoemd.

Lees ook:   Er verschijnen vreemde blauwe lichten in de lucht over de hele wereld

Geleverd door een godheid genaamd Mayasura, verschaft de Mayamatam onder andere kennis over deze super-gorilla-lijm. Natuurlijk had Tsoukalos heel weinig bewijs nodig over de impact van buitenaardse wezens. Integendeel, vergelijkbare constructies zoals de Sacsayhuaman in Peru zijn waarschijnlijk duurzamer en beter gebouwd.

De Sushrate Samhita is een oude Indiase medische literatuur die op het Indiase subcontinent werd afgeleverd door een buitenaards wezen genaamd Dhanvantari. Dhanvantari is een sterrenbeeld dat zijn oorsprong vindt in de Melkweg.

Met andere woorden, het is een encyclopedie van oude buitenaardse geneeskunde. Het behandelt een verscheidenheid aan aandoeningen en behandelingen die verband houden met de Ayurvedische geneeskunde (traditionele Indiase geneeskunde). Zo werd in 2011 een schedel met gaten ontdekt. ​​Volgens sommigen werd de Sushrate Samhita gebruikt voor hersenchirurgie.

Als alternatief kan het een oude vorm van marteling of medische experimenten zijn geweest. Het is alsof de astronautentheoretici van de oudheid nog nooit van The Tuskegee Experiments of Josef Mengele hadden gehoord.

Dit zijn een paar oude teksten die duidelijk stellen dat er in het verleden een geavanceerde beschaving bestond, of anders hoe kunnen we fenomenale gebouwen en constructies verklaren die niet eens worden aangetast door sterke natuurrampen.

Ancient Texts That Challenge The Mainstream Human History

Gerelateerde artikelen

Back to top button