...

16 oktober 2021

 

Het oude boek van de reuzen werd ontdekt in Qumran

Ongeveer 52 jaar geleden werd een boek ontdekt, meer bepaald “Book of the giants”, een boek met precies de titel, waarin het is geschreven over de verhalen over een persoon genaamd Mani en zijn avonturen in het land van de Giants.

In dit boek lezen we over de Giants, een machtig ras veroorzaakt door de daad van God en sterfelijke vrouwen, resulterend in deze machtige en genadeloze wezens die voor niets stoppen wanneer ze worden vernietigd.

Blijkbaar toen Henoch hoorde van het doen en laten van deze reuzen, besloot hij de zaak in eigen hand te nemen en met hem af te rekenen, op de lange termijn is het onduidelijk wat er precies met de reuzen is gebeurd.

 

Deel & let's open the minds!

Lees ook:   Op Antartica ligt iets dat zeer heet is

Gerelateerde berichten