web analytics
...

Wetenschappers zeggen dat we zouden kunnen leven in een soort “galactische dierentuin”, bewaakt door buitenaardse wezens

Is er een kleine mogelijkheid dat geavanceerde buitenaardse beschavingen ons al hebben gevonden zonder dat we het zelf merken?

c0fa0d1ca3d725544129bbf15cd41ebb via Angel-Wings

Volgens experts waken intelligente buitenaardse wezens stilletjes over de mensheid in een soort ‘galactische dierentuin’.

Wetenschappers zeggen dat, hoewel we nog steeds geen bewijs vinden dat aliens bestaan, dit niet betekent dat aliens ons niet hebben gevonden.

Deskundigen verzamelden zich in Parijs op de METI (Messaging Extraterrestrial Intelligence) internationale bijeenkomst om te bespreken waarom we, ondanks decennia van zoeken en de grote waarschijnlijkheid dat er elders in de kosmos leven is, nog geen contact hebben.

En een mogelijkheid, laten we zeggen, experts, is dat buitenaardse wezens opzettelijk de kennis van hun bestaan ​​voor ons achterhouden, aangezien mensen als samenleving het moeilijk kunnen vinden om te ‘omgaan’ met de kennis dat ze niet de enige levensvormen in het universum zijn.

Tijdens de METI-bijeenkomst stelden astronomen voor dat de aarde een soort galactische dierentuin zou kunnen zijn waar geavanceerde buitenaardse wezens gewoon ‘over ons’ waken zonder zich aan ons te openbaren om een ​​culturele en / of religieuze verstoring te vermijden.

Zoals opgemerkt door Forbes, houdt METI International elk jaar een workshop van een dag in Parijs.

nde disciplines verzamelen zich in het wetenschapsmuseum Cité des Sciences et de l’Industriem om te proberen een vraag te beantwoorden die teruggaat tot rond 1950, nu bekend als de Fermi Paradox : ‘Waar is iedereen?’

Een mogelijk antwoord is dat buitenaardse waarnemers sinds onheuglijke tijden op aarde aanwezig zijn, maar heel hun best hebben gedaan om onopgemerkt te blijven.

“Het lijkt waarschijnlijk dat buitenaardsen een ‘galactische quarantaine’ opleggen omdat ze beseffen dat het voor ons cultureel ontwrichtend zou zijn om meer over hen te weten te komen”, zei covoorzitter Jean-Pierre Rospars , de ere-onderzoeksdirecteur van het Institut National de la Recherche Agronomique. .

Lees ook:   The Insane Video Game Graphics From The Future!

“Cognitieve evolutie op aarde vertoont willekeurige kenmerken terwijl het ook voorspelbare paden volgt.”

“We kunnen de herhaalde, onafhankelijke opkomst van intelligente soorten in het universum verwachten, en we mogen verwachten overal min of meer vergelijkbare vormen van intelligentie te zien, onder gunstige omstandigheden. Er is geen reden om te denken dat mensen het hoogst mogelijke cognitieve niveau hebben bereikt. Hogere niveaus kunnen in de toekomst op aarde evolueren en al elders worden bereikt. “

Bron

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button