web analytics
11:11 Dubbele getallen
BuitenaardsMysterie

In 1929 uitzending radio door buitenaardse wezens?

In 1929 vingen duizenden radioamateurs in West-Europa een ongebruikelijke uitzending op. Iemand genaamd Nikomo, die zichzelf voorstelde als boodschapper van een buitenaardse beschaving, las een tekst voor in vier talen (Engels, Spaans, Russisch en Chinees, twee uur in elke taal), die de geschiedenis van de ufologie inging als de Derde boodschap van de KON (Coalition Observer Unit) aan de mensheid. Ooit veroorzaakte deze uitzending veel ophef, en de inhoud van de boodschap wordt nog steeds gegeven in veel boeken over UFO’s.

Het mysterie is nog niet onthuld.

Zelfs onder ufologen lopen de meningen over de CON-boodschap uit 1929 uiteen. Sommigen beschouwen de radio-uitzending als iemands slimme grap, en de inhoud ervan als banaal en in overeenstemming met de geest van de sciencefiction van die jaren. Velen hebben echter de neiging om in dit alles iets meer te zien. De radio-uitzending zelf was volgens hen destijds een uiterst moeilijk project om uit te voeren. Bovendien was de onbekende Nicomo duidelijk op de hoogte van kwesties waarover de meeste wetenschappers destijds het vaagste idee hadden.

 Hij was bijvoorbeeld op de hoogte van de theorie van het uitdijende heelal,
die zojuist in 29 naar voren was gebracht (in de boodschap werd het onjuist genoemd), en voorspelde dat er over 10 jaar een wereldoorlog op aarde zou uitbreken. Sommige deskundigen gaan nog verder en zijn van mening dat de kleine tekst van het bericht een hoeveelheid informatie bevat die alleen een groot onderzoeksinstituut zou kunnen bieden. Om deze informatie te analyseren zijn de inspanningen van hetzelfde instituut nodig.

Het bericht geeft aan dat het de derde op rij is. De eerste werd in 576 voor Christus naar de aardbewoners gestuurd en werd ontvangen door de inwoners van de toenmalige grootste stad, Apuradhapura. Tweede brief in 711 na Christus. toegekend aan de inwoners van de stad Tkaattzetkoatl op het Amerikaanse continent, die de KON destijds als de meest “geavanceerde” beschouwde. Al in 1929 waren experts hierover verbijsterd: het was moeilijk om een ​​meer ongepast tijdstip en ontvangers te kiezen.

Het blijkt dat de buitenaardse wezens, ondanks al hun inzicht, niet begrepen dat de boodschappen aan de oude Hindoes en oude Amerikanen de moderne mensheid niet zouden bereiken, zelfs niet in de vorm van legendes. KON had zich net zo goed kunnen wenden tot bijvoorbeeld de oude Aleoeten of de oude Australische Aboriginals. Trouwens, wat in de eerste twee berichten werd besproken, wordt niet gezegd in de derde.

Lees ook eens:  Hoeveel mensen stierven er tijdens de ramp met de Titanic? Mandela effect

Een zwaartekrachtcycloon nadert de aarde.De

belangrijkste aandacht in de Derde Boodschap wordt besteed aan de kosmologie, discussies over de misvatting van veel ideeën van de aardse wetenschap, de tekortkomingen van het menselijk denken en de aard van de aardse beschaving. “De mensheid heeft in feite verschillende experimenten uitgevoerd om verschillende soorten beschavingen te creëren”, lezen we in de tekst van het bericht.

 – Sommigen van hen zijn goedgekeurd door de CON. Helaas konden verschillende beschavingen niet vreedzaam naast elkaar bestaan ​​toen er tijdens het proces van ontwikkeling en verspreiding mogelijkheden voor directe contacten tussen hen ontstonden. In de regel vernietigde een meer onbeschofte en primitievere beschaving, en daarom wreder, een meer ontwikkelde en humane beschaving. Momenteel domineert de meest primitieve van allemaal – de machinale beschaving – de aarde.

 Het heeft de hele mensheid omarmd, houdt het onder zijn controle en zal niet toestaan ​​dat er in de toekomst een nieuwe beschaving ontstaat, tenzij het zichzelf vernietigt of tenzij de mensheid de ontwikkeling van de wereldmachine-beschaving in eigen handen neemt en deze geleidelijk transformeert in een andere beschaving. soort beschaving, noodzakelijker voor een intelligent ras…”

Het doel van de boodschap was om de mensheid aan te sporen te onderhandelen met de Coalition Detachment of Observers met het oog op toetreding tot de Galactische Coalitie, die al ongeveer 220.000 intelligente rassen telt. Dit is van levensbelang voor aardbewoners: volgens Nikomo nadert een zwaartekrachtcycloon het zonnestelsel, die de aarde kan vernietigen. Daarom moeten aardbewoners zich zo snel mogelijk bij de Coalitie aansluiten, uiterlijk 65.000 jaar na het versturen van deze oproep, zodat de Coalitie hen kan helpen zich voor te bereiden op de cycloon.

Zelfs de meest goedgelovige lezer zal hier waarschijnlijk twijfels hebben: de buitenaardse wezens hadden met hun verbazingwekkende kennis van aardse zaken moeten begrijpen dat hun boodschap op aarde alleen maar op spot en verbijstering zou stuiten. Of geloofden ze werkelijk dat aardse regeringen zich zorgen zouden maken over de zwaartekrachtcycloon die over 65.000 jaar zou komen? In 1929 had de mensheid geen tijd voor ruimtecoalities, laat staan ​​voor zwaartekrachtcyclonen. De collectivisatie ontvouwde zich in de Sovjet-Unie, er was een bloedige burgeroorlog aan het ontstaan ​​in China, de Grote Depressie woedde in de VS…
Zelfs de weinige wetenschappers die in de buitenaardse bron van de boodschap geloofden, staken verbijsterd hun handen in de lucht.

Lees ook eens:  Dieren die in cirkels lopen. Wat is er aan de hand? Tekenen van ziekte, einde der tijden, UFO?

In het middelpunt van buitenaardse intriges

Maar in 1996 volgde de zogenaamde Vierde Boodschap van CON aan aardbewoners, die iets opgehelderd lijkt te hebben. Of het gaf me in ieder geval iets om over na te denken.
De aardse regeringen negeerden de boodschap uiteraard, en de pers haastte zich om deze als iemands radiograp te presenteren. Daar waren aanzienlijke redenen voor, aangezien de tekst over absoluut fantastische zaken ging. Er werd bijna niets gezegd over de kosmologie of de mensheid, en er werd geen woord gezegd over de beruchte zwaartekrachtcycloon.

Over het algemeen krijgt men bij het lezen van de Vierde Boodschap de indruk dat CON zich niet zozeer bezighoudt met het lot van de aarde en haar bevolking, maar met de acties van verschillende kosmische rassen die met elkaar concurreren om invloed op aardse zaken. In de boodschap overtuigt KON de mensheid om zijn kant te kiezen in deze strijd.

In het bijzonder worden mensen geïnformeerd dat het ras van de ‘grijzen’ (‘genade’) van plan is de aarde op te nemen in het Orion-rijk en er zijn eigen orde op te vestigen. De Galactische Coalitie, bestaande uit vele kosmische werelden en namens wie CON uitzendt, hoopt echter dat aardbewoners de aanspraken van het Rijk zullen afwijzen en zich bij de Coalitie zullen aansluiten.

In de oudheid plaatsten de ‘grijzen’ een superkrachtige computer diep in de aarde, en nu willen ze deze opnieuw opstarten om de planeet uiteindelijk tot slaaf te maken. Wanneer de computer is ingeschakeld, zendt hij bepaalde trillingen uit die een barrière kunnen vormen tussen aardbewoners en de spirituele kennis van het universum. Ook kan de computer gebruikt worden om stress, angst, ruzies, geweld, paranoia, conflicten en oorlogen te stimuleren.

Slaven van het rijk?

De huidige situatie is echter zodanig dat, naast de ‘grijze mensen’, verschillende ruimterassen aanspraak maken op de aarde en haar ondergrondse computer. Ze hebben allemaal objecten en bases op de planeet die verborgen zijn voor aardbewoners, die op verschillende tijdstippen verschenen. De Reptoïden, die al tienduizend jaar op aarde aanwezig zijn, beschouwen zichzelf als de enige rechtmatige eigenaren. De Siriaanse beschaving beweert dat de reptoïden ooit een overeenkomst met hen hebben gesloten, volgens welke zij hun rechten op de aarde aan haar hebben afgestaan.

Lees ook eens:  Vijf miljoen jaar oude lens gevonden?

 Vertegenwoordigers van de Pleiaden staan ​​erop dat zij de aarde zouden moeten bezitten, omdat zij zogenaamd een ‘spirituele verbinding’ hebben met de mensheid. De gezanten van Vega claimen hun rechten niet, maar staan ​​​​op elk moment klaar om tussenbeide te komen in de ruzie. De boodschap stelt ook dat de ‘grijzen’ het rijk niet domineren, en dat het over het algemeen slechts huurlingen zijn. Het rijk wordt geregeerd door een bepaalde Orion-beschaving.

“De mensheid laat zich manipuleren door de “grijzen”, zegt de Vierde Boodschap. – De meeste mensen realiseren zich niet dat ze in feite al tot slaaf zijn gemaakt door het rijk. Onder de mensen begrijpen slechts enkelen de echte doelen en doelstellingen van de aanwezigheid van de Orions en hun ‘grijze’ huurlingen op aarde. De Galactische Coalitie is goed gepositioneerd om imperiale expansie te voorkomen, maar wacht tot het volk de dreiging zelf ziet en om hulp vraagt.”

Het bericht bevat niets concreets dat deze informatie zou kunnen bevestigen. Dus je kunt hem vertrouwen, of niet. Dat. dat de buitenaardse wezens duizenden en duizenden aardbewoners in directe afhankelijkheid van zichzelf houden, is niet ver bezijden de waarheid. Maar het is ook waar dat informatie afkomstig van buitenaardse wezens (en veel daarvan is onlangs aangekomen) bijna altijd tegenstrijdig en ongefundeerd is. Door ons wat informatie te vertellen, lijken de buitenaardse wezens te proberen ons op een dwaalspoor te brengen, ons in verwarring te brengen en ons op het verkeerde spoor te sturen. Het is mogelijk dat de CON-berichten ook hetzelfde doel nastreven.

Geheimen van de twintigste eeuw

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥