web analytics
11:11 Dubbele getallen
Buitenaards

“Buitenaardse skeletten” in Peru bleken poppen te zijn

383847ed44ccf390d794c98ccf23cd76 AnGel-WinGs.nl

De ‘buitenaardse’ lichamen en een hand met drie vingers zijn feitelijk samengesteld uit menselijke botten, papier, lijm en de overblijfselen van dieren en vogels, hebben experts in Peru ontdekt. Afgelopen herfst toonden ufologen ‘buitenaardse wezens’ aan het Mexicaanse Congres.

De voorwerpen die als buitenaardse mummies werden aangemerkt, waren gemaakt van papier, moderne lijm, metaal en de botten van mensen, vogels, honden en andere dieren, zeiden forensische experts van het Peruaanse parket. Associated Press-rapporten.

We hebben het over twee objecten in de vorm van lichamen en één in de vorm van een hand met drie vingers. Ze werden vorig jaar door de Peruaanse douane in beslag genomen toen ze probeerden ze naar Mexico te brengen.

De resultaten van het onderzoek weerleggen de beweringen van sommige mensen dat deze objecten uit een centrum voor buitenaardse wezens zijn gehaald of vanaf een andere planeet naar de aarde zijn gekomen, “die allemaal volkomen onjuist zijn”, legt forensisch archeoloog Flavio Estrada uit, die de analyse leidde.

In september liet een groep enthousiastelingen in Mexico het Mexicaanse Congres twee voorwerpen zien die zij ‘buitenaardse lijken’ noemden. Eerder verspreidde de leider van de groep, journalist Jaime Maussan, ‘informatie’ over UFO’s, die vervolgens werd weerlegd. Deze keer toonde hij voorwerpen in houten kisten onder glas: de gemummificeerde ‘aliens’ hadden geen tanden, maar drie vingers. Volgens Maussan heeft de Nationale Autonome Universiteit van Mexico (UNAM) via radiokoolstofdatering ontdekt dat de ‘lichamen’ meer dan duizend jaar oud zijn. “We weten niet of het buitenaardse wezens zijn of niet, maar ze waren intelligent en woonden bij ons”, benadrukte Mossan en verduidelijkte dat de lichamen in Peru waren gevonden.

Lees ook eens:  Above majestic film

UNAM ontkende de beweringen van de ufoloog over de bevindingen van de universiteit. Veel details over de gemummificeerde lichamen van ‘buitenaardse wezens’ die in Peru zijn gevonden en eerder aan het Mexicaanse Congres zijn gepresenteerd, zijn nergens op gebaseerd, zegt Julieta Fierro, een onderzoeker aan het Instituut voor Astronomie.

In 2017 presenteerde Mossan al verschillende mummies die waren ontdekt in de Peruaanse Nazca-woestijn en noemde ze buitenaardse wezens. Later bleek dat de overblijfselen van menselijke oorsprong waren – dit waren mummies van kinderen. Ze hadden langwerpige schedels, maar wetenschappers legden uit dat dit het resultaat was van kunstmatige vervorming, waarbij de hoofden van de kinderen werden vastgebonden met planken, stof of touw. Aangenomen wordt dat dit gebeurde voor een religieus ritueel.

Bron – rbc.ru

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥