web analytics
11:11 Dubbele getallen
BuitenaardsPolitiek-EliteRH Negatief - Anunnaki - Elohim - GeloofU.F.O

De donkere kant van Antarctica – Operatie Highjump

De donkere kant van Antarctica  is hoogstwaarschijnlijk de witste regio op aarde, met een belachelijke hoeveelheid ijs die te hard is voor mensen. Toch zou deze witte massa enkele van de donkerste mysteries over de wereld kunnen begraven. Elke dag wordt er meer onderzoek gedaan naar deze plek en welke geheimen het bevat. Antarctica is al heel lang de thuisbasis van veel mysteries. Ten eerste hebben we het incident van Operatie Highjump.

Sommigen geloven dat ongeveer 250.000 hoge officieren van de N. Party tegen het einde van de Tweede Wereldoorlog in U-boten uit Duitsland wisten te ontsnappen. Sommigen geloofden zelfs dat Hitler een van de ontsnappingen was. Als die vele mensen waren weggelopen tijdens een oorlog die de hele wereld in de gaten had, waar zouden ze dan naartoe zijn gevlucht? Sommigen zeggen dat het Argentinië moet zijn, maar is dit echt haalbaar? 250, 000 mannen kunnen niet in het volle zicht worden verborgen… Tenzij we het hebben over de vlakte die zelden door mensen wordt bezocht.

Diep in Antartica. Volgens sommige theorieën hadden de Duitsers hier op hun geheime basis op Antarctica krachtige wapens gebouwd. Deze wapens zijn hun tijd ver vooruit, met mogelijke hulp van buitenaardse interventie.

Dit lijkt vergezocht totdat je bedenkt wat er gebeurde net voordat de Tweede WO eindigde.

De Verenigde Staten besloten tot een enorme expeditie naar Antarctica terwijl de oorlog nog aan de gang was.

Deze expeditie staat bekend als Operation Highjump.

Expedities zijn niet nieuw, maar waarom dan…

 

Heeft de Amerikaanse marine in 1947 gevochten tegen UFO’s die het Antarctische reservaat van de nazi’s beschermden?

Een buitengewone Russische documentaire uit 2006 werd onlangs in het Engels vertaald en onthulde nieuwe informatie over een expeditie van de Amerikaanse marine naar Antarctica in 1946/47. Oorspronkelijk gepland voor een periode van zes maanden, de wetenschappelijke?? expeditie heette officieel The United States Navy Antarctic Development Program, en kreeg de operationele naam Highjump . De marinecomponent van Operatie Highjump stond bekend als Task Force 68 en bestond uit 4700 militairen, één vliegdekschip (de USS Philippine Sea een van de grootste van alle dragers van die tijd), en een aantal marine-ondersteuningsschepen en vliegtuigen. De marine-expeditie stond onder leiding van de beroemde poolreiziger admiraal Richard Byrd, die de opdracht had gekregen om de Amerikaanse soevereiniteit te consolideren en uit te breiden over het grootste praktische gebied van het Antarctische continent. De expeditie van Byrd eindigde na slechts 8 weken met veel dodelijke slachtoffers?? volgens de eerste nieuwsberichten op basis van interviews met bemanningsleden die met de pers spraken terwijl ze door Chileense havens reden. In plaats van de berichten over zware verliezen te ontkennen, onthulde admiraal Byrd in een persinterview dat Task Force 68 een nieuwe vijand was tegengekomen die met ongelooflijke snelheden van pool naar pool kon vliegen.

Lees ook eens:   In Amerika hing een vlag aan de brug... Putin

De verklaringen van admiraal Byrd werden gepubliceerd in de Chileense pers, maar werden nooit publiekelijk bevestigd door de Amerikaanse autoriteiten. Byrd sprak inderdaad niet meer met de pers over Operatie Highjump, waardoor het aan onderzoekers werd overgelaten om tientallen jaren te speculeren over wat er werkelijk gebeurde en waarom Byrd het zwijgen werd opgelegd. Na de ineenstorting van de Sovjet-Unie in 1991 heeft de KGB eerder geclassificeerde bestanden vrijgegeven die licht werpen op de mysterieuze door Byrd geleide marine-expeditie naar Antarctica. Een Russische documentaire uit 2006, onlangs vertaald, maakte voor het eerst een geheim rapport van de Sovjet-inlichtingendienst uit 1947 openbaar in opdracht van Joseph Stalinvan de missie van Task 68 naar Antarctica. Het inlichtingenrapport, verzameld van Sovjet-spionnen die in de VS waren ingebed, onthulde dat de Amerikaanse marine de militaire expeditie had gestuurd om een ​​verborgen nazi-basis te vinden en te vernietigen . Onderweg kwamen ze een mysterieuze UFO- kracht tegen die de militaire expeditie aanviel en verschillende schepen en een aanzienlijk aantal vliegtuigen vernietigde. Operatie Highjump had inderdaad veel slachtoffers geleden, zoals vermeld in de eerste persberichten uit Chili. Hoewel er een mogelijkheid is dat het rapport het gevolg is van Amerikaanse desinformatie die is gegeven aan een bekende Sovjet-mol, is de meest waarschijnlijke verklaring dat het rapport het eerste bekende historische incident blootlegt met een gevecht tussen Amerikaanse zeestrijdkrachten en een onbekende UFO-troepenmacht die in de buurt van Antarctica is gestationeerd.

Het is een historisch feit dat nazi-Duitsland aanzienlijke middelen besteedde aan de verkenning van Antarctica en daar een vooroorlogse aanwezigheid vestigde met zijn eerste missie in de Antarctische zomer van 1938/1939. Volgens een verklaring van grootadmiraal Donitz in 1943 is de Duitse onderzeeërvloot er trots op dat ze voor de Führer, in een ander deel van de wereld, een Shangri-La- land, een onneembaar fort heeft gebouwd.” Als het fort op Antarctica stond, werd het dan gebouwd door de nazi’s of daar ontdekt? Na de nederlaag van nazi-Duitsland zijn, volgens verschillende bronnen, elite-nazi-wetenschappers en -leiders met Uboten naar dit onneembare fort ontsnapt , waarvan er twee moeilijkheden ondervonden en zich overgaven in Argentinië .

In het Sovjet-inlichtingenrapport werden nooit eerder bekende getuigenissen onthuld van twee Amerikaanse marine-militairen met Operation Highjump. Een recent artikel in New Dawn door Frank Joseph geeft een gedetailleerde analyse van de twee ooggetuigenverslagen, waarvan alleen de laatste werd genoemd in de Russische documentaire van 2006. John P. Szehwach , een radioman gestationeerd op de USS Brownson , gaf getuigenis van hoe UFO’s dramatisch uit de diepten van de oceaan verschenen. Op 17 januari 1947 om 07.00 uur zei Szehwach:

Ik en mijn scheepsmaten in de stuurhut aan bakboordzijde observeerden gedurende enkele minuten de felle lichten die zeer snel ongeveer 45 graden de lucht in gingen. We konden de lichten niet identificeren, omdat onze radar beperkt was tot 250 mijl in een rechte lijn [Onze echte Oorlog van de Werelden”]

Lees ook eens:   Media begint weer over vluchtelingen

Volgens het Sovjetrapport vlogen de UFO’s in de loop van de volgende weken dicht over de Amerikaanse marinevloot die op de UFO’s vuurde die met dodelijke gevolgen vergeldden. Volgens luitenant John Sayerson , een piloot van een vliegboot:

Het ding schoot met enorme snelheid verticaal uit het water, alsof het werd achtervolgd door de duivel, en vloog met zo’n hoge snelheid tussen de masten [van het schip] dat de radioantenne heen en weer oscilleerde in zijn turbulentie. Een vliegtuig [[[Martin vliegboot]]] van de Currituck dat enkele ogenblikken later opsteeg, werd geraakt door een onbekend type straal van het object en stortte vrijwel onmiddellijk in de zee in de buurt van ons schip neer. Ongeveer tien mijl verderop vloog de torpedoboot Maddox in brand en begon te zinken. Nadat ik persoonlijk getuige was geweest van deze aanval door het object dat uit de zee vloog, kan ik alleen maar zeggen dat het angstaanjagend was.

Er is een groot probleem met het citaat van Sayerson. Er is geen torpedoboot genaamd Maddox in de Amerikaanse marine geweest. In de Russische documentaire verwijst het incident beschreven door Sayerson (verkeerd gespelde Sireson) in plaats daarvan naar de torpedobootjager Murdoch .?? Er was echter geen torpedobootjager genaamd Murdoch?? actief in de Amerikaanse vloot in 1947. In plaats daarvan was er een torpedobootjager genaamd Maddox?? ( DD-731 ), maar het diende niet in Operation Highjump. In feite was de USS Maddox de torpedojager die werd beschoten tijdens het incident in de Golf van Tonkin van 1964.

Volgens Frank Joseph was de USS Maddox ofwel een torpedoboot of een torpedo-dragende torpedobootjager. Hij legt verder uit wat er kan zijn gebeurd met de Maddox die in het Sovjetrapport wordt genoemd:

Een USS Maddox werd inderdaad tot zinken gebracht door vijandelijke actie, maar vijf jaar eerder door een Duitse duikbommenwerper tijdens de geallieerde invasie van Sicilië . Eigenlijk waren er minstens drie Amerikaanse torpedobootjagers bekend onder die naam (DD-168, DD-622 en DD-731), allemaal gelijktijdig. De Amerikaanse marine is al lang berucht voor het vervalsen van de identiteit van haar schepen en het herschrijven van hun geschiedenis als ze het officiële beleid in verlegenheid brengen. Zo ook, de Maddox?? geciteerd door Sovjet-spionage werd op dezelfde manier naar een officieel geheugengat gestuurd.

Als Joseph gelijk heeft, dan is het heel goed mogelijk dat een USS Maddoxwerd vernietigd tijdens Operatie Highjump, en de Amerikaanse marine veranderde officiële gegevens om dit te verbergen. Een alternatieve verklaring is dat het Sovjetrapport uit 1947 door de VS georkestreerde desinformatie bevatte die aan de Sovjetautoriteiten werd doorgegeven door een Sovjetmol die bekend was bij de Amerikaanse inlichtingendiensten. Hoewel aannemelijk, is dit hoogst onwaarschijnlijk aangezien de VS en de USSR nog steeds bondgenoten waren ten tijde van Operatie Highjump, en een gemeenschappelijk belang hadden bij het vinden en vernietigen van verborgen nazi-basis(en) in de Zuid-Atlantische Oceaan. De destructieve technologie die door de UFO’s in het Sovjet-inlichtingenrapport werd gebruikt, was niet ontwikkeld door de verslagen nazi’s die pas kort daarvoor gedwongen waren zich terug te trekken naar de Zuid-Atlantische Oceaan. Het lijkt erop dat de UFO’s niet van plan waren om Task Force 68 te vernietigen, maar deze te dwingen terug te keren.

Lees ook eens:   Schatrijk van uw pensioenpremie - a must see

Beschermden de UFO’s de terugtrekkende nazi’s en/of hun eigen aanwezigheid op Antarctica? Werd het rapport uit het Stalin-tijdperk opzettelijk desinformatie aan de Sovjetautoriteiten gegeven door de Amerikaanse inlichtingendienst? Wat het meest waarschijnlijke antwoord is, is dat het rapport over het Sovjettijdperk dat in de Russische documentaire van 2006 werd uitgebracht grotendeels correct was. Dit suggereert dat het eerste persbericht van admiraal Byrd nauwkeurig was. Een nieuwe vijand die met ongelooflijke snelheden van pool naar pool kon vliegen?? was ontstaan. Het belangrijkste was dat de UFO-macht zware verliezen had toegebracht aan de Amerikaanse marine die niet bij machte was zich ertegen te verzetten.

‘S Werelds eerste bekende strijd tussen het Amerikaanse leger en een onbekende UFO-vloot die in de buurt van Antarctica is gestationeerd, vond zeer waarschijnlijk plaats in 1947, en het grote publiek heeft er tot nu toe nooit van gehoord. s eerste persbericht was accuraat“ een nieuwe vijand die met ongelooflijke snelheden van pool naar pool kon vliegen?? was ontstaan. Het belangrijkste was dat de UFO-macht zware verliezen had toegebracht aan de Amerikaanse marine die niet bij machte was zich ertegen te verzetten. ‘S Werelds eerste bekende strijd tussen het Amerikaanse leger en een onbekende UFO-vloot die in de buurt van Antarctica is gestationeerd, vond zeer waarschijnlijk plaats in 1947, en het grote publiek heeft er tot nu toe nooit van gehoord. s eerste persbericht was accuraat“ een nieuwe vijand die met ongelooflijke snelheden van pool naar pool kon vliegen?? was ontstaan. Het belangrijkste was dat de UFO-macht zware verliezen had toegebracht aan de Amerikaanse marine die niet bij machte was zich ertegen te verzetten. ‘S Werelds eerste bekende strijd tussen het Amerikaanse leger en een onbekende UFO-vloot die in de buurt van Antarctica is gestationeerd, vond zeer waarschijnlijk plaats in 1947, en het grote publiek heeft er tot nu toe nooit van gehoord.

Bron

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥