web analytics
11:11 Dubbele getallen

Waarom worden mensen met Rh-negatief bloed zo nauwlettend gevolgd?

Waarom worden mensen met Rh-negatief bloed zo nauwlettend gevolgd?

Antwoord: Omdat mensen met een Rh-negatieve bloedgroep écht anders zijn.

In feite zelfs zo anders, dat sommige wetenschappelijke onderzoekers echt geloven, dat alleen door  buitenaards leven ooit op planeet de Aarde, de Rh-negatieve bloedgroep kan worden verklaard.

 

De belangrijkste vraag naar dit mysterie is: Waarom volgt de Amerikaanse overheid mensen met Rh-negatieve bloedgroepen, vooral die met het O-bloedtype, met zulke buitengewone monitoringtechnieken – wereldwijd?

 

* 2016 X-FILES Aflevering: Er zijn geen buitenaardse ontvoeringen, alleen ontvoeringen door regeringen

Deze zeer populaire ‘science fiction’-televisieserie was feitelijk opzettelijk  gecodeerd om talloze verborgen waarheden over de geheime werking van verschillende organen van de nationale veiligheidsstaat zowel binnen als buiten de federale regering van de Verenigde Staten te verspreiden . Het was met name bedoeld om kritieke details te onthullen over de geheime operaties van de  geheime diensten en speciale geheime diensten die te maken hebben met UFO’s, buitenaardse visitaties en buitenaardse beschavingen, zowel echte als nep.

In feite werd The X-Files routinematig gebruikt om het kijkende publiek te informeren over vele schrijnende, en soms zeer radioactieve waarheden. Het meeste van deze geheime informatie werd zorgvuldig afgewisseld met veel voor de hand liggende fictie in bijna elke aflevering. Op deze manier was de Amerikaanse psyche onuitwisbaar ingeprent met veel esoterische kennis over de clandestiene schaduwregering, waaraan hij normaal nooit zou zijn blootgesteld.

De laatste serie van The X-Files onthulde een ZEER BELANGRIJKE waarheid over de beruchte buitenaardse ontvoeringen, die nu algemeen bekend wordt geacht bij UFO- en ET-fans. Dat er geen buitenaardse ontvoeringen waren en zijn; er zijn alleen ontvoeringen door de overheid. En dat het buitengewoon indrukwekkende Roswell UFO-incident , net als de andere veel gepubliceerde UFO-gebeurtenissen, feitelijk door het Amerikaanse leger en Hollywood werd uitgevoerd om het valse verhaal dat buitenaardse wezens ons bezoeken , te verspreiden en zelfs hun ruimteschepen in de aarde te laten crashen (blijkbaar hadden ze geen benzine meer).

BELANGRIJKSTE PUNT: Alle vermeende ontvoeringen van buitenaardse wezens waren eigenlijk uitgebreide hoaxes gepleegd tegen nietsvermoedende mensen die werden getransporteerd naar speciaal uitgeruste laboratoria diep in de grond. De illusie van ruimteschepen die door EBE’s en kwaadaardige grijze aliens rond de operatietafels werden opgeëist, werd gefabriceerd als een dekmantel om duizenden ontvoeringen van mensen van belang door de overheid mogelijk te maken. Een onevenredig percentage van die criminele ontvoeringen werd door slachtoffers met O- bloed ervaren .

Dit is het decor waartegen de zogenaamde ‘buitenaardse ontvoeringen’ vermoedelijk veel vaker hebben plaatsgevonden sinds het einde van de Tweede Wereldoorlog. Dit aan de gang zijnde fenomeen is perfect parallel aan een andere belangrijke ontwikkeling: de oprichting van de nationale veiligheidsstaat , die in werkelijkheid een “wereldwijde beveiligings- en surveillancematrix” is .

Dus, wie is de regering die op reguliere basis ontvoerd wordt om ze naar een ondergrondse laboratoria in Nevada, Utah of Colorado te sturen voor heel bewust menselijke experimenten?

Waarom hebben mensen met een  Rh-negatieve bloedgroep meer kans om slachtoffer te worden van ‘buitenaardse ontvoeringen’?

De overheid heeft naar alle waarschijnlijkheid een onverzadigbare honger naar zieners op afstand, telepathie, helderzienden, helderhorenden, paranormaal begaafden en andere hoogbegaafde mensen wier buitenzintuiglijke waarneming (ESP) op een zeer hoog niveau werkt. In feite hebben de Amerikaanse strijdkrachten en verschillende inlichtingendiensten op agressieve wijze speciale personen aangeworven die bewezen hebben  waardevolte zijn voor de  militaire en / of inlichtingendienst. Waarom niet – wat is een betere manier om een ​​strategisch voordeel te behalen ten opzichte van een tegenstander in tijden van oorlog of economische conflicten? Behalve dat in veel gevallen deze getalenteerde zielen worden omgekocht of gechanteerd, gedwongen om hun dubieuze opdrachten aan te nemen.

Lees ook:   Gemeente Amsterdam verdiende aan jodenvervolging

O – Bloed

Het is een feit dat veel mensen die het O- bloedtype hebben, een veel grotere kans hebben om begiftigd te zijn met supergevoelige vermogens. Dit zijn de mensen die vaker dingen zien en dingen horen dat anderen vaak niet kunnen. Dat komt omdat ze echt achter de sluier kunnen waarnemen, die de meeste andere mensen van de andere kant scheidt. Niet alleen de andere kant als in “na de dood”; eerder, de andere bestaansgebieden, andere dimensies en parallelle universums die letterlijk ons ​​Aardse rijk doordringen. De Aarde is een 3D Dichtheidsplaneet die op weg is om een ​​5D Dichtheidsrijk te worden, dus de O-typen kunnen de hogere dichtheden waarnemen, voordat de meeste anderen dat kunnen. Vooral omdat het huidige ruimte-tijd continuüm verandert door de 4D Dichtheid, zijn de Rh-negatieve mensen meer afgestemd op extra-ruimtelijke gebeurtenissen en niet-temporele veranderingen.

Deze  profeten zijn net als de zieners en wijzen van vroeger, die zga letterlijk in de toekomst konden kijken. Het waren de orakels en waarzeggers van weleer, want zij zijn de futuristen en voorspellers van vandaag. De overgrote meerderheid van hen is volledig onbekend voor zowel zichzelf als voor hun gemeenschap. Alleen de overheid weet echt wie ze de werkzaamheid geven van het spionage- en surveillancenetwerk van de NSA, dat feitelijk het World Wide Web bezit en beheert . Alleen zij die niet telefonisch of digitaal verbonden zijn, zijn relatief vrij van dergelijke microscopisch onderzoek van hun leven en communicatie.

Het zou dus vanzelfsprekend moeten zijn, waarom de overheid deze personen sinds de Tweede Wereldoorlog zo nauwlettend heeft gevolgd. De militairen van de westerse bondgenoten werden enorm geholpen tijdens dat apocalyptische conflict door zieners op afstand en anderen die over gaven van  voorkennis beschikten. Deze helderziende personen werden regelmatig in dienst gesteld van militaire inlichtingen en werden in sommige gevallen onmisbaar geacht voor de succesvolle oorlogsinspanning.

Dan vooruit naar de WW2-wereld en de opkomende Deep State, die nog meer verliefd zijn geworden op de buitenzintuiglijke vermogens van deze begaafde mensen met Rh-negatief bloed, vooral de uiterst bedreven O- types. Al was het maar om voor altijd voordeel te behalen ten opzichte van waargenomen vijanden, gebruikten de leiders van de schaduwregering deze vooruitziende waarnemers. Natuurlijk, in een poging om hun suprematie over de hele beschaving te handhaven, zouden deze zelfde ESP-typen door de vijand niet mogen worden gebruikt; vandaar dat het volgsysteem serieus begon. Net als de beruchte moordteams van de CIA die al decennialang over de hele planeet zijn uitgewaaierd en zo gepercipieerde bedreigingen voor het rijk hebben weggenomen als dat nodig werd geacht.

De database

Dezelfde wereldwijde database-tracking-blood heeft ook de exacte geboortegegevens (bijv. Locatie, datum, tijd, vaccinatieschema, etc.) voor elk persoon op aarde. Hierdoor kan een nauwkeurige astrologische geboortehoroscoop snel worden gegenereerd voor elk mens. Door de compilatie en interpretatie van zoveel persoonsgebonden gegevens kan de getrainde intelligentie-analist een samenstelling opstellen van elke potentiële paranormale en mystieke, rebelse en revolutionaire uitvinder en vernieuwer, iconoclast en non-conformist, ketter en dissident, crimineel en gangster op de planeet.

Welnu, waarom zou dat buitengewoon nuttige informatie zijn voor de leiders van het militair-industriële complex . Of het Government-Corporate Complex ? Of de World Shadow Government ?

Het voor de hand liggende antwoord is “hen de pas af te snijden”. Allemaal. Voordat een van deze GROTE denkers en vredestichters (zoals de beatniks en hippies die de Vietnamoorlog letterlijk hebben afgesloten) iets doen dat plannen echt verstoort. Als er iets is dat Deep State niet wil, is het een 21e eeuwse “Nikola Tesla” die rondloopt om gratis energieapparaten weg te geven aan elke Tom, Dick en Harry die op de gratis kortingsbon klikt.

Lees ook:   'Wetenschapper' wil een asteroïde vangen en er een paraplu op zetten om de zon buiten te houden

Nikola Tesla had O-bloed.
Denk maar aan de talrijke en verstrekkende vertakkingen van vrije energie. Wat, vertel eens, zouden de grote oliebaronnen dan doen met zoveel olie en gas in hun putten? Wat doen de eigenaren van kolenmijnen en de nutsbedrijven van de kerncentrales? En, hoe zit het met de parvenu zonne-energiebedrijven die snel rendement willen halen uit hun enorme investeringen? Slechts één eenvoudig apparaat met vrije energie kan een echte rush veroorzaken over de hele wereld.

Hierin ligt de echte reden voor zo’n enorme database dat elk menselijk, humanoïde en buitenaards-menselijke hybride volgt die momenteel over de planeet loopt.

CONTROLE!

Wanneer slechts 2 van deze bijzondere mensen bij elkaar komen, kunnen ze niet alleen een revolutionaire revolutie beginnen, ze kunnen ook een revolutie van bewustzijn teweegbrengen. Nu het internet op volle sterkte draait, zijn de echte kansen voor een ongeëvenaarde samenwerking vrijwel eindeloos in de psychische intelligentsia. Dat geldt ook voor de kansen dat veel van deze schitterende wezens van licht zullen gaan samenwerken om de wereld ten goede te veranderen. Wanneer de echt geavanceerde O- typen samenspannen met gelijkgestemde mensen die in alle wetenschappelijke disciplines opereren, is zowel in theorie als praktisch, zelfs de lucht niet de limiet.

Onontkoombare tegenslagen

Nu weet de lezer waarom veel O-negatieven letterlijk worden gevolgd en vaak worden achtervolgd, gedurende hun hele leven (denk aan Tesla). Natuurlijk geldt hetzelfde voor elke andere persoon die superieur intellect, hersencapaciteit, extra-zintuiglijke krachten, profetische capaciteiten of andere unieke bekwaamheden laat zien die niet O- is . Er zijn genoeg mensen die ook de grote TPTB-hoofdpijn geven. De Indigo en Crystal kinderen zijn vooral lastig, wat de reden is voor zoveel door vaccin geïnduceerde autisme, het Asperger-syndroom en Attention Attention Hyperactivity Disorder.

Al deze uitzonderlijke karakters worden uiteindelijk opgesplitst in twee categorieën: de activa en passiva. Ze worden beschouwd als een vriend of een vijand van Deep State . Ze vormen een zeer ernstig onderdeel van het probleem, of vormen een integraal onderdeel van de oplossing, wat de National Security State betreft.

Veel van deze hoogbegaafden hebben gedurende hun leven onverklaarbare ervaringen gehad. Afhankelijk van wie ze zijn (dwz hun positie in het leven en de positie in de samenleving) en hoe groot de dreiging is die ze in de toekomst voor TPTB zouden kunnen vormen, moeten sommige van die ervaringen serieus opnieuw worden geëvalueerd. Wanneer er door de lens van het begrip “Rh-negatief bloed” wordt gekeken, zullen veel dingen gaan geleiden. Bijvoorbeeld:

-Waarom ze werden gearresteerd voor roekeloosheid als ze rond de  18 zijn, wanneer iedereen het doet.

-Waarom ze van de middelbare school werden verdreven omdat ze bijna niets deden of als ‘onverbeterlijk’ werden bestempeld.

-Waarom ze in de Generation Gap- jaren plotseling het huis uit zijn getrapt .

-Waarom verschillende ‘vrienden’ hen eigenlijk recreatieve drugs (alle soorten) gratis gaven.

-Waarom ze altijd extreem ziek werden of vreselijk gedesoriënteerd tijdens of onmiddellijk na vliegtuigtrips.

-Waarom ze door een opleiding werden afgewezen, om door een ander te worden geaccepteerd, wat niet logisch was.

-Waarom de huisgenoten van hun opleiding of zeer confronterend of ongewoon vriendelijk waren.

-Waarom ze werden gesegmenteerd volgens de Mental Health Act voor het hebben van een ‘overreactie’ of simpelweg omdat ze anders waren.

-Waarom ze invloed kregen bij een rechtszaak die niet eens met henzelf te maken had. Of ze werden gedaagde in een gefingeerd en frauduleus proces.

Lees ook:   Bergen-Belsen for example (dutch subtitles)

-Waarom ze werden beschuldigd en veroordeeld voor een misdrijf of een aantal misdaden die ze niet hadden begaan.

-Waarom ze oneervol werden ontslagen uit de militaire dienst.

Al deze mensen moeten vooral goed naar hun universiteitsjaren kijken. Dit is de allereerste keer dat velen de eerste keer het huis van de ouders hebben verlaten. Niet alleen waren sommige van deze zeer gevoelige zielen erg kwetsbaar, ze waren ook vrij beïnvloedbaar. De CIA staat bijvoorbeeld bekend om het agressief werven op universitaire campussen in de Verenigde Staten en daarbuiten. Ze zullen elk apparaat en elke machinatie gebruiken die ooit is bedacht om hun prooi in te sluiten … totdat ze effectief zijn geneutraliseerd of overtuigd om lid te worden van The Company (ook bekend als de CIA).

Het is ook tijdens de universiteitsjaren, waarin veel andere opzettelijk geplaatste personages hun ongenode leven kunnen betreden. Hoe vaak gebeurde dit ook niet,  wanneer ze weg waren van huis, op reis waren in het buitenland of op een exotische vakantie?

Velen hebben een vreemd of levens-veranderend leven ervaren,  dat gebeurde bij veel van deze gevoelige  zielen nadat ze een bar, een feest of een sociale functie hadden verlaten, vooral waar de alcohol stroomde en drugs de overhand hadden. Het is duidelijk dat hoe groter de blootstelling aan bepaalde soorten sociale groepen en publieke functies die zij in de loop van hun leven hebben gehad, des te groter de kans is dat er gebeurtenissen kunnen plaatsvinden die ondubbelzinnig aangaven, dat ze als een verplichting werden beschouwd. Het is de ongebruikelijke sociale affaire of spraakmakende sociale gebeurtenis waarin velen hebben geklaagd over bizarre gebeurtenissen die zeer gevaarlijk en soms dodelijk bleken te zijn.

Baskische separatisten
______________________________________________________________

Basken “zijn een inheemse etnische groep die wordt gekenmerkt door de Baskische taal, een gemeenschappelijke Baskische cultuur en gedeelde voorouders met de oude Vascones” . [1] Ze leven in wat bekend staat als het Baskenland, een regio die gelegen ligt rond het westelijke uiteinde van de Pyreneeën aan de kust van de Golf van Biskaje en grenst aan delen van noord-centraal Spanje en het zuidwesten van Frankrijk. ” Als  speciale groep mensen bezit Baskenland de grootste concentratie O- bloed in de hele wereld. De Baskische taal is buitengewoon uniek omdat het “geen verband houdt met de andere talen van Europa en inderdaad, als een taal-isolaat is van elke andere bekende taal. ” Het cruciale punt is dat het Baskische volk echte rebellen zijn die eeuwenlang voor hun rechtmatige onafhankelijkheid hebben gevochten. In de moderne tijd heeft de Baskische separatistische beweging zich onderscheiden vanwege zijn buitengewone doorzettingsvermogen en wreedheid. Hoewel het aantal relatief klein is, kan het Baskisch behoorlijk heftig zijn (passioneel)en hebben bewezen een formidabele tegenstander te zijn. Binnen inlichtingenkringen, staan de  Basken bekend als enkele van de meest sluwe en vasthoudend revolutionairen ter wereld. Daarom worden ze als geen andere demografie op aarde gecontroleerd. Binnen de relevante gebieden van wetenschappelijk onderzoek, is het goed te beseffen dat deze speciale Europese bloedlijn de sleutel is waar het Rh-negatieve bloedtype oorspronkelijk vandaan kwam, evenals waarom O-Bloed  zulke speciale vermogens aan deze individuen geeft.
______________________________________________________________

 

 

Vertaald uit het engels.

 

Notitie van de auteur

Dit verhaal impliceert op geen enkele manier dat er geen mensen zijn met een andere bloedgroep die ook hoog ontwikkelde psychische vermogens hebben. Het is alleen zo dat Rh-negatieve mensen, vooral O-types, een buitensporig hoog percentage helderzienden en telepathics, visionairs en profeten onder hen hebben.

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button