web analytics

Is dit een UFO gefotografeerd door Perseverance Mars Rover

NASA’s Mars Perseverance-rover heeft deze afbeelding (lage resolutie) vastgelegd met behulp van de ingebouwde linkernavigatiecamera (Navcam) op 1/3/2021 (Sol 9). De afbeelding toont iets in de lucht van Mars dat er niet natuurlijk uitziet. Het object is geen stofdeeltje op de cameralens, aangezien 4 tegelijkertijd gemaakte foto’s laten zien dat het object alleen in de derde afbeelding verschijnt. Het lijkt erop dat er iets in de lucht vliegt.

NASA

Er staat veel op het spel bij deze missie, de Perseverance rover is de grootste astrobiologische expeditie ooit gelanceerd door NASA. Het belangrijkste deel van de missie, het zal de allereerste rondreis vanaf een andere planeet opzetten.

Verrassende afwijkingen die op Mars en op de maan zijn gefotografeerd, zijn niet nieuw. Verschillende hiervan zijn teruggestuurd naar de aarde, die NASA onderzoekt en identificeert wat er daadwerkelijk in de afbeelding is vastgelegd.

 

 

Lees ook:   Voormalige Amerikaanse vrouw zegt dat buitenaardsen In 1980 haar ontvoerden en

Gerelateerde artikelen

Back to top button