web analytics
11:11 Dubbele getallen
Politiek-Elite

Caroline vraagt of Rutte excuses gaat maken aan ongevaccineerden. Rutte benoemt zelf WEF en Schwab

Het beleid van de regering Rutte was enorm polariserend. Het zorgde voor een ongekende tweedeling. Moet Rutte excuses aanbieden aan de wappies en ongevaxineerden? Rutte beweert zelf als antwoord dat in zijn tasje van het Worl Economic Forum niet de instructies van Klaus Schwab zitten. Uit: Debat over het eerste deelrapport van de Onderzoeksraad voor Veiligheid inzake de coronacrisis van 1 februari 2023.

Lees ook:   Krachtiger dan kernwapens
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥