web analytics
11:11 Dubbele getallen
Gezondheid & UiterlijkPolitiek-Elite

Verward over MRNA-vaccins in vlees? Dat is precies hoe ze het willen

VOEDSELFRAUDE: in de war over MRNA-vaccins in vlees? Dat is precies hoe ze het willen – Door Luther Daisy

08c807e832b12d53c209102d744e2a1e AnGel-WinGs.nl

  • “…Helaas, als je varkensvlees uit de supermarkt hebt gegeten, zelfs biologisch varkensvlees, is het waarschijnlijk behandeld met mRNA omdat varkensproducenten mRNA-producten gebruiken sinds 2018. Merck’s SEQUIVITY-platform wordt gebruikt met verschillende sequenties van verschillende varkensziekten, inclusief varkensgriep, om immuunresponsen bij varkens te krijgen“

Verward over MRNA-vaccins in vlees? Dat is precies hoe ze het willen.

  • Marie Hawthorne

Er doen geruchten de ronde over mRNA-vaccins bij vee. Factcheckers spotten, maar wat is er echt aan de hand? Zouden we dieren kunnen eten die met mRNA zijn behandeld? Hoe weten we wat er in het vlees in onze supermarkt zit?  

VARKENSVLEES: Ja, het is waarschijnlijk behandeld met mRNA.

Helaas, als je varkensvlees uit de supermarkt hebt gegeten, zelfs biologisch varkensvlees, is het waarschijnlijk behandeld met mRNA omdat  varkensvleesproducenten sinds 2018 mRNA-producten gebruiken   . Merck’s SEQUIVITY-platform wordt gebruikt met verschillende sequenties van verschillende varkensziekten, waaronder varkens griep, om immuunreacties bij varkens te krijgen.
Interessant genoeg is de zeugensterfte licht gestegen, van 11,1% in 2017 naar 12,6% in 2021. Het   grootbrengen van dieren in grote hoeveelheden is echter zeer complex; verhoogde sterfte kan worden gekoppeld aan talloze factoren, en veel producenten geven toe dat ze niet genoeg gekwalificeerde werknemers hebben om dieren optimaal te verzorgen. De enige zekerheid hier is dat nieuwe farmaceutische producten geen wondermiddel zijn geweest voor de problemen van de varkensvleesindustrie.
Ik denk dat we als samenleving niet genoeg geld hebben voor meer land- en veterinair personeel, zodat varkenshouders optimaal toezicht kunnen houden op de varkens die ons voedsel worden. En toch is het nog steeds op volle kracht vooruit met steeds ingewikkelder bio-engineeringoplossingen. Een paar maanden geleden ontving GenVax Technologies, een startup die zelfversterkende mRNA-technologieën (saRNA) wil introduceren in de diergezondheid, 6,5 miljoen dollar om te beginnen met de productie van vaccins die 100% specifiek zijn voor varianten van Afrikaanse varkenspest die mogelijk in varkenskuddes circuleren. Er lijkt altijd genoeg geld te zijn voor mRNA.

Klinkt bekend?

Als dit lijkt op een product dat de afgelopen jaren veel op mensen is gebruikt, is dat omdat het zo is. Net als bij menselijke mRNA-behandelingen beweert Merck dat het RNA zichzelf niet kan repliceren en slechts een korte tijd in het lichaam van de dieren aanwezig blijft. Ze zeggen ook dat dieren geen RNA-deeltjes uitscheiden. Gezien het brede scala aan bevindingen bij mensen na mRNA-behandelingen, denk ik echter dat het publiek reden heeft om sceptisch te zijn. 
Mijn eerste gedachte toen ik hiervan hoorde, was ongeloof. Ed Dowd’s  Cause Unknown  geeft zeer gedetailleerd bewijs van stijgende sterftecijfers van de afgelopen twee jaar; Ik kon me niet voorstellen dat iemand die verantwoordelijk is voor vee een product uitprobeert met zoveel potentieel om de winstmarges negatief te beïnvloeden.  
Maar de meeste mensen die sterven aan “onbekende oorzaken” zijn niet meteen dood neergevallen nadat ze medische behandelingen hebben ondergaan. Veel sterfgevallen vallen weken of maanden later. Leeftijdsdata voor het slachten van varkens variëren enigszins, afhankelijk van waarvoor de varkens worden gezocht, maar variëren meestal tussen 4 en 10 maanden. De natuurlijke levensduur van varkens ligt echter tussen de tien en vijftien jaar, wat betekent dat de varkens die voor vlees worden gebruikt vroeg in hun leven worden geslacht. Wie weet wat we zouden zien als de varkens zelfs maar 50% van hun natuurlijke levensduur bereikten?

Lees ook eens:   Politicus van het jaar Wilders

RUNDVLEES: Het is niet behandeld met mRNA. NOG.

Wat rundvlees betreft, heeft de National Cattlemen’s Beef Association poeh-poohed online gepraat over het potentieel voor mRNA-vaccins die in rundvlees worden gebruikt. Ze brachten op 5 april een verklaring uit waarin stond: “Er zijn momenteel geen mRNA-vaccins met een vergunning voor gebruik bij vleesvee in de Verenigde Staten. Veehouders en ranchers vaccineren vee om veel ziekten te behandelen en te voorkomen, maar momenteel bevat geen van deze vaccins mRNA-technologie.  
Oké, maar dat is vanaf april 2023. Zoals Dr. Robert Malone onlangs opmerkte, zijn er geen transparantiewetten rond dierproeven, wat betekent dat feiten en cijfers moeilijk te vinden zijn. Maar we weten wel dat de Duitse reuzen Bayer en BioNTech sinds 2016 samenwerken om mRNA-vaccins voor veterinair gebruik te ontwikkelen.  

Hoe zit het met kip?

We weten dat er internationale belangstelling is voor het gebruik van een mRNA-template om een ​​universeel griepvaccin voor mensen, varkens en kippen te ontwikkelen. 
We weten dat er een RNA-vaccin is goedgekeurd voor voorwaardelijk gebruik bij kippen om vogelgriep te voorkomen.
Verwarrend, toch?
Moeten we, nu er zoveel geld in mRNA-gerelateerd onderzoek wordt gepompt, echt denken dat het nergens toe leidt? De biotechbedrijven geven grif toe dat ze mRNA-technologie willen gebruiken om verschillende zoönotische ziekten te behandelen en veel mensen zijn daar niet blij mee; waarom zouden we niet allemaal klagen omdat er op dit moment niet veel vergunningen zijn?

De branche wil  geen  duidelijkheid.

Toen Holly Jones Missouri House Bill 1169 introduceerde, stuitte de industrie op verzet. HB 1169 is een piepklein biljet; het enige wat het doet, is rapportage verplicht stellen over het al dan niet behandelen van voedingsproducten met producten voor gentherapie. Niets is verboden. Het wetsvoorstel stelt consumenten simpelweg in staat om de beste keuzes voor zichzelf en hun gezin te maken.

Vrije markten kunnen niet functioneren als mensen geen weloverwogen keuzes kunnen maken. De afgelopen drie jaar hebben veel mensen een diep wantrouwen gewekt jegens de expertklasse; ze willen niet dat er met hun eten wordt geknoeid. Ze voelen zich sterk genoeg over het vermijden van met mRNA behandeld vlees om bereid te zijn om rond te kijken en zorgvuldig te winkelen. HB 1169 zou deze mensen de kennis geven om weloverwogen beslissingen te nemen, en dat is precies wat de farmaceutische giganten en lobbyisten in de industrie niet willen.
Industrie-lobbyisten willen dat dingen vaag zijn. Ze willen dat het grote publiek in de war raakt en bereid is te doen wat ‘de experts’ hen vertellen.
Tijdens de getuigenishoorzitting voor HB 1169 waren vertegenwoordigers van de industrie fel tegen het wetsvoorstel. Ze beschouwden de zorgen van het publiek niet als legitiem, maar drongen erop aan dat elke regulering van biotechnologie Missouri minder concurrerend zou maken voor de industrie. Ze concentreerden zich volledig op hoe slecht het eruit zou zien als inwoners van Missouri sceptisch zouden lijken over biotechnologie, en hoe dit een negatieve invloed zou hebben op het bedrijfsleven in hun staat.
Dit zou ons echt alles moeten vertellen wat we moeten weten over de drang om mRNA in ons voedsel te krijgen. Het draait allemaal om geld voor favoriete industrieën. Ze willen geen onafhankelijke producenten die voedsel van hoge kwaliteit leveren aan hun gemeenschappen; ze willen dat iedereen deel uitmaakt van hetzelfde gigantische systeem. 
Dit gaat niet over gezondheid, het gaat niet over het milieu, het gaat over het genereren van nieuwe bronnen van inkomsten voor biotechnologiebedrijven.
En ze willen geen aparte etiketten, want als er iets misgaat en mensen ziek worden, of de dieren ziek worden, zou een precieze etikettering het gemakkelijk maken om het probleem te lokaliseren.

Lees ook eens:   Wilders(PVV) v Premier Rutte; 'U maakt ruzie met iedereen!'

Dit is nog een andere reden waarom u nu uw voedselvoorziening moet veiligstellen.

We praten veel over het belang van het veiligstellen van voedselvoorraden op deze site, zowel om nieuwe producten zoals insecten te vermijden, als ook voor gemoedsrust. Deze meest recente onthulling over varkensvleesproducten die al met mRNA worden behandeld en de weigering van vertegenwoordigers van de industrie om iets anders aan te pakken dan hoe HB 1169 het bedrijfsleven zal beïnvloeden, zou als een zoveelste wake-up call moeten dienen. We kunnen er niet vanuit gaan dat alles wat we in de winkel kopen niet is behandeld met nieuwe farmaceutische producten.  
Ik weet dat sommige mensen het er niet mee eens zullen zijn om mRNA-vaccins ‘nieuwe producten’ te noemen.

“We doen al tientallen jaren onderzoek naar mRNA!” Ik zal het horen. We eten deze producten al tientallen jaren niet meer; we nemen ze al ongeveer vijf jaar in, zonder dat we het weten, en niemand heeft de resultaten gevolgd. Dit is niet genoeg voor mij om vertrouwen te hebben in hun veiligheid, en ik denk dat het ook niet genoeg zou moeten zijn voor iemand anders.
Ik heb al lang geen vlees meer in de supermarkt gekocht, vooral omdat ik zelf veel produceer. Natuurlijk is vleesproductie niet voor iedereen praktisch, maar als het een optie voor je is, moet je erover nadenken.
En zo niet, vraag uzelf dan eens af: zijn er boerderijen in uw omgeving die zich inzetten voor het fokken van schoon vlees? Er zou kunnen zijn. Dit soort plaatsen hebben vaak een soort abonnementsservice en zijn de moeite van het bekijken waard. Zelfs als er niets heel dichtbij is, zijn er enkele plaatsen die verzenden. Of het is misschien een roadtrip waard om een ​​jaar aan vlees te krijgen. Als je nog geen goede vleesbronnen hebt, is dit het beste moment om ernaar te zoeken.
Als u in Missouri woont, hoop ik dat u het publiek bewust kunt maken van deze wet. Voor degenen onder ons die dat niet doen, we moeten de verantwoordelijkheid nemen voor onze voedselkeuzes en op zoek gaan naar vleesbronnen buiten het normale systeem.

Lees ook eens:   Duitsland ontwaakt uit corona-nachtmerrie

Wat zijn uw gedachten?

Zou het u storen te weten dat het vlees dat u eet is behandeld met mRNA-technologie? Als u een duidelijke keuze zou krijgen, zou u dan vlees kopen met of zonder deze vaccins? Wat vind je van de geheimhouding over de introductie hiervan in onze voedselvoorziening? Hoe kunt u mRNA-geïnfundeerd vlees vermijden? Als je het zelf niet kunt opvoeden en de labels in de winkel zijn niet duidelijk, waar zou je het dan kunnen kopen?

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥