web analytics
11:11 Dubbele getallen

Fauci’s dochter werkte tijdens de pandemie voor Twitter, zo blijkt uit verklaringen

“Nou, een persoon die vroeger als software-engineer voor Twitter werkte, was mijn dochter”, zei Fauci.

Maandag heeft de procureur-generaal van Missouri, Eric Schmitt, op Twitter de volledige transcriptie vrijgegeven van Dr. Anthony Fauci’s volledige verklaring in de lopende zaak met betrekking tot censuur op sociale media, waarin werd onthuld dat Fauci’s dochter voor Twitter werkte. 

Advocaat D. John Sauer vroeg Fauci of hij iemand kende die destijds voor socialemediabedrijven werkte, waarop Fauci zei: “Nou, ik heb in het verleden contact gehad met Mark Zuckerberg die – ik heb gedaan, geloof ik , drie FaceTime-discussies naar buiten toe om mensen aan te moedigen zich te laten vaccineren.”

Tijdens de ondervraging onthulde Fauci dat zijn dochter vroeger voor Twitter werkte als software-engineer, maar in antwoord op een andere vraag zei dat ze nooit inhoud bespraken die op sociale media was geplaatst.

“Heb je kennissen, mensen die je kent, die werken op sociale mediaplatforms?” vroeg Sauer zich af.
“Nou, een persoon die vroeger als software-engineer voor Twitter werkte, was mijn dochter”, zei Fauci.
“Heb je ooit – toen ze bij Twitter werkte, ooit met haar gesproken over de inhoud van dingen die op sociale-mediaplatforms zijn gepost?” vroeg Sauer, waarop Fauci nee zei.

Bron

Lees ook:   ADRENOCHROME - Degenen die weten kunnen niet slapen
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button