web analytics
11:11 Dubbele getallen
Politiek-Elite

Geplande hongersnood: Duitsland beveelt boerderijen om ’te stoppen met werken’ terwijl WEF ‘EINDE van de landbouw’ eist

Afbeelding

Het World Economic Forum (WEF) wil de wereldbevolking drastisch verminderen via georkestreerde voedseltekorten over de hele wereld, die ze de schuld zullen geven van ‘global warming’.

Deze gecoördineerde aanval op de wereldvoedselvoorziening werd deze week opgevoerd toen de regering van Duitsland boeren opdroeg hun gebruik van kunstmest drastisch te verminderen in een poging om te voldoen aan de agenda van WEF.

Vorige week sloot de Nederlandse regering, eveneens in opdracht van het WEF, 3.000 boerderijen om te voldoen aan de klimaatopwarmingsdoelstellingen van Klaus Schwab.

Thegatewaypundit.com meldt: Ondertussen zijn de kosten van voedsel in de Europese Unie in oktober 2022 met 17,26 procent gestegen ten opzichte van dezelfde maand van het voorgaande jaar.
via  Handelseconomie .

Hun leiders zijn zo slim als Joe Biden.

Het afgelopen jaar is de groene tirannie-bureaucratie van de EU erin geslaagd de energierelatie van West-Europa met Rusland bijna te vernietigen, waardoor het continent wanhopig op zoek is naar energie-inputs om zijn elektriciteitsnet te laten functioneren. Nu wordt de voedselvoorziening van Europa rechtstreeks aangevallen via meerdere regelingen die lijken te zijn bedoeld om een ​​einde te maken aan betaalbaar voedsel, terwijl elektriciteit onbetaalbaar wordt voor zowel bedrijven als huishoudens.

“Duitsland verbiedt boeren om land goed te bemesten om de groene agenda van de EU te dienen”,  verklaart Breitbart.com . “Vanaf donderdag is het gebruik van nitraatmeststoffen sterk beperkt voor grote delen landbouwgrond in Noordrijn-Westfalen”, meldt de site, verwijzend naar een van de meest overvloedige voedselproductiegebieden in Duitsland.

Lees ook eens:   Aanslag Utrecht

Het verbod komt voort uit EU-bureaucraten die oorlog voeren tegen stikstof, het essentiële element dat bijna 80% van de atmosfeer van de aarde uitmaakt en van cruciaal belang is voor de productie van gewassen. Na de oorlog te hebben verklaard aan koolstof – de bouwsteen van het biologische leven – richten globalisten zich nu op stikstof als middel om opzettelijk wijdverspreide hongersnood en massale sterfte (ontvolking) te bewerkstelligen.

Bron

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥