web analytics

De vraag naar ongevaccineerd bloed explodeert

Bloedtransfusies worden uitgevoerd door het gebruik van opgeslagen bloed, die na de bloeddonatie door een complex proces gaan, waarin het bloed grotendeels wordt ontdaan van lichaamsvreemde stoffen. Het bloed dat op deze manier wordt verkregen kan (tot nu toe) zonder meer wordt gebruikt voor transfusie.

3033f460 5bd6 4508 b78e 479acea9802f via Angel-Wings

Met de komst van de compleet nieuwe RNA vaccinaties (bijvoorbeeld de huidige Covid vaccinaties) staan we voor een compleet nieuwe uitdaging, omdat de zogeheten spike eiwitten maar tot een bepaald gedeelte kunnen worden geneutraliseerd. Met de huidige stand van zaken in de wetenschap is geconstateerd dat via de bekende zuiveringstechnieken voor het bloed maar een deel van de niet organische toevoegingen in deze vaccinaties kunnen worden geëlimineerd.

Donkerveld microscopie toont de aanwezigheid van deze deeltjes in het bloed zelfs na zes maanden nog aan, waarbij sommige deeltjes zelfs helemaal niet zijn afgebroken.

Een groot aantal mensen heeft bewust (om diverse redenen) besloten zich helemaal niet tegen Sars-Covid-2 te laten vaccineren en weigeren ook alle nieuwe op mRNA gebaseerde vaccinaties. Zij twijfelen ook of ze een bloed donatie van gevaccineerde mensen willen ontvangen. Transfusie kan nodig zijn in geval van nood, een geplande operatie, of omdat er regelmatige bloedtransfusie nodig is om andere medische redenen.

Dit is waar SAFE BLOOD Donatie als tussenpersoon een rol kan spelen. Wij zetten ons ervoor in dat onze leden ongevaccineerd bloed kunnen ontvangen wanneer zij dit nodig hebben, zowel vers (rechtstreeks) als opgeslagen bloed. Als tegenprestatie zijn deze mensen zelf beschikbaar als bloeddonor. Iedereen kan lid worden, zowel gevaccineerd als ongevaccineerd, maar alleen ongevaccineerden kunnen bloeddonor worden.

Lees ook:   Alle dieren verdienen respect en willen leven

Het opzetten van de noodzakelijke infrastructuur hiervoor is erg tijdrovend, en we werken zo hard we kunnen. We zijn reeds vertegenwoordigd in 18 West-Europese landen, alsmede in Australië, Canada, VS, Azië en verschillende Afrikaanse landen.
We hebben nu leden in meer dan 80 landen wereldwijd, waarvan alleen al 41 in de VS. De contactpersonen, waaronder ook die in Nederland kunnen via deze link gevonden worden: over ons.

Zodra wij voldoende medische partners hebben (voor gebruik, verzamelen en verwerking van het bloed), starten we met de bemiddeling. U kunt via de website in onze database naar een geschikte bloeddonor zoeken (deze krijgt per e-mail bericht als de bloedgegevens overeen komen) – als lid kunt u ook op regio zoeken. Binnenkort komt er ook een zoek mogelijkheid naar een medische partner of een aangesloten ziekenhuis. Er is ook een zoekoptie voor een medische partner met een lijst van alle klinieken waarmee we contact hebben opgenomen, ongeacht of ze ons hebben geantwoord of niet.

Ons hoofddoel is niet om een eigen bloedbank op te zetten (dit is momenteel om juridische redenen nog niet mogelijk, maar we werken er aan), maar om bloeddonoren en -ontvangers bij elkaar te brengen. Wanneer er klinieken (medische partners) beschikbaar zijn, die de keuze van bloeddonor mogelijk maken, kunnen jullie kunt u op de website een keuze maken uit de lijst.

Samengevat; er is nog geen bloedbank met mRNA-vrij bloed, zelfs niet bij ons. En hoewel wij reeds honderden klinieken hebben aangeschreven om partner te worden, weigeren zij momenteel  allemaal – althans in Europa – nog steeds het mensenrecht op vrije bloedkeuze te  accepteren – of willen zij daar tenminste niet over praten, omdat zij voor represailles vrezen. Wij beloven u echter dat wij niet zullen ophouden totdat wij een landelijk dekkend netwerk van dergelijke klinieken kunnen aanbieden. Het goede nieuws is dat het in grote delen van Afrika en in de meeste staten van de VS nog steeds mogelijk is een bloeddonor te kiezen.

Lees ook:   Comfort food: eet jezelf blij

Voor meer informatie, kunt u zich inschrijven op onze nieuwsbrief of stuur ons een e-mail, maar kijk ook regelmatig op deze pagina. Voor u ons een vraag stelt, verzoeken wij u eerst om de pagina met veel gestelde vragen te bezoeken; mogelijk is uw vraag daar reeds beantwoord.

Georg Della Pietra

Oprichter

 

https://safeblood.ch/nl/

Ik kan niet tegen bloed helaas…maar als het moet met blinddoek voor… )- wie wil?… Kost wel wat natuurlijk 😛

https://www.ninefornews.nl/internationale-bloedbank-voor-ongevaccineerden-opgezet-vraag-naar-puur-bloed-explodeert/

Gerelateerde artikelen

Back to top button