web analytics
...
RH Negatief - Anunnaki - GeloofBuitenaardsGeschiedenis

De Anunnaki maken ijsfoto’s in de ruimte en graancirkels op aarde, om ons klaar te maken voor hun terugkeer

De Anunnaki maken ijsfoto’s in de ruimte en graancirkels op aarde, om ons klaar te maken voor hun terugkeer.

De graancirkel die je onderaan dit bericht ziet, betekend Enki en daarmee verkondigt hij zijn leeftijd, het Aquariustijdperk, in het gewas. 

Leakers zeggen echter dat het clandestiene leger zijn eigen graancirkels zal genereren met HAARP-technologie. HAARP-gewassen zijn onzincirkels.

Graancirkels “ontstaan ​​waar specifieke mineralen en ijzer aanwezig zijn in de grond en in het water. Informatie wordt overgedragen via golven die we Reiki noemen, blauw licht en vril. Deze golven worden door de ruimte gestuurd. Water drukt de halm en het gewas in het gewenste patroon. De golven informeren het ferrowater en hierdoor verandert de temperatuur op korte tijd op bepaalde punten. Tekenen in de gewassen wijzen ons de weg en bereiden ons voor op de terugkeer van onze peetouders. ”  [Penre, 2009: 173]

CROP CIRCLES EXPRESS ENKI & CYMATICS
Michael Lee Hill schrijft dat

Zowel 432, 444 (Arcturian Frequency) als 528 hz zijn allemaal super gerelateerd en zijn allemaal met elkaar verbonden en zijn perfecte boventonen van elkaar en kunnen graancirkelboodschappen van onze Maker verklaren.  

“Enki Ea” Een Sumerische Anunnaki ET / God verschijnt in de recente graancirkel van 2011! 

“De Graancirkel Poirino 2011 bevat wat gecodeerde informatie. Op de buitenrand staan ​​onder meer de namen “Enki Ea”, gecodeerd in ASCII. Dit zijn namen van een Soemerische god: Heer van de aarde, god van water, schepper van de mensheid.  Een nieuwe ASCII-code werd getrokken in gewassen in Poirino, Italië op 20 juni 2011, en lijkt de graancirkel te identificeren als “Ea” of “Enki”, een lange, blonde, buitenaardse god in het oude Sumeria. Bij Poirino specificeerde het precieze aantal “sterren” in een graancirkelformatie E = mc2 in decimale ASCII-code in een graancirkel. In het midden van de cirkel staat een 7-puntige ster, zoals de graancirkel bijsnijdfoto van Lane End Down. Dat beeld uit 2005 voorspelde de uitbarsting van komeet 17P Holmes twee jaar later in oktober 2007.

Lees ook:   Locatie Heilige Graal verborgen in resonantiepatronen?

 

“Zeven stralen langs de buitenkant van dat nieuwe gewasbeeld in Poirino zijn geschreven in acht-bits ASCII-code en lijken de graancirkel te identificeren als” Ea “of” Enki “, die een lange blonde buitenaardse god was in het oude Sumeria .

HOW CROP CIRCLES ARE FORMED | ENKI SPEAKS

 

‘Volgens oude legendes hebben hij en NINGARHSAG moderne mensen geschapen door het zaad van de mannelijke goden te hybridiseren met eicellen van lokale aboriginals, die al tienduizenden jaren geleden op aarde leefden. 

“De precieze ASCII-code die in Poirino is getekend, gaat als volgt, met de klok mee rond de grote zevenpuntige ster:
01000101 E
01100001 a
01000101 E
01101110 n
01101011 k
01101001 i
00100000 space

“In 2010 in Poirino specificeerde het precieze aantal” sterren “in een vergelijkbaar gewasbeeld de beroemde vergelijking E = mc2 in decimale ASCII-code.”

We stuurden ons 2-strengs genoom en onze planetaire locatie digitaal de ruimte in, een graancirkelreactie toonde het 3-strengs genoom en de planetaire locatie van het bewustzijn dat de cirkel creëerde.

http://enkispeaks.com/how-crop-circles-are-formed/

Gerelateerde artikelen

Back to top button