...
Gezondheid & Uiterlijk

4000 Jaar geschiedenis van kokosolie in de natuurlijke geneeskunde – inclusief het vernietigen van virussen

Artsen in India herontdekken 4000 jaar geschiedenis van kokosolie in de natuurlijke geneeskunde – inclusief het vernietigen van virussen

Protect your hair with coconut oil before you bleach it

Het nummer van Journal of The Association of Physicians in India in juli 2020 heeft zojuist een artikel gepubliceerd met de titel:

Kokosolie en immuniteit: wat weten we er tot nu toe echt van?
De hoofdauteur van de studie is Dr. Shashank Joshi, Dean van het Indian College of Physicians; Endocrinoloog, Lilavati Hospital & Research Center en Bhatia Hospital, Mumbai, Maharashtra.

Het is verfrissend om te zien hoe Indiase artsen hun aandacht richten op de Ayurvedische natuurlijke geneeskunde en de 4000-jarige geschiedenis van het herkennen van kokosolie als een krachtig natuurlijk medicijn.

Ayurvedische gezondheid dateert van duizenden jaren ouder dan de moderne westerse geneeskunde en de farmaceutische industrie in India. De arme mensen van India zijn al veel te lang de menselijke laboratoriumratten voor westerse medicijnen en vaccins en is een belangrijk land waar Bill Gates nieuwe vaccins heeft gepromoot en ontwikkeld als onderdeel van zijn agenda voor populatiecontrole .

Uit de samenvatting van de studie :

Kokosolie als gezondheidsolie werd bijna 4000 jaar geleden erkend in de Ayurvedische geneeskunde. Dezelfde gezondheidseffecten werden in oude literatuur ook toegeschreven aan moedermelk. Modern onderzoek heeft nu een gemeenschappelijk verband gevonden tussen deze twee natuurlijke gezondheidsproducten – hun vetgehalte. De vetzuren en monoglyceriden met middellange ketens die voornamelijk in kokosolie worden aangetroffen, hebben een wonderbaarlijke genezende kracht die als natuurlijk antibioticum werkt en ook de immuniteit helpt moduleren.

De informatie die in dit overzicht wordt besproken, legt uit dat kokosolie, die lokaal wordt aangebracht of wordt ingenomen, wordt afgebroken om laurinezuur en monolaurine af te geven – bekende antimicrobiële middelen.

De in de literatuur gerapporteerde studies worden besproken om de antivirale, antibacteriële en schimmelwerende voordelen van kokosolie te evalueren.

Niet alleen hebben kokosolie-metabolieten een antimicrobiële werking, maar het is ook aangetoond dat deze opmerkelijke derivaten geen resistentie-organismen veroorzaken. De antimicrobiële mechanistische werking helpt ook de ontstekingsremmende aard van de immuunrespons in het menselijk lichaam te activeren. In vitro, dier- en mensstudies ondersteunen het potentieel van kokosolie als effectieve en veilige immuunvoedende actieve stof. Nieuw en opwindend gezondheids- en industrieel gebruik van kokosolie en zijn derivaten zijn mogelijk.

Nooit eerder in de afgelopen tijd was de erkenning van de positieve gezondheidseffecten van kokosolie sterker. En nooit eerder in de geschiedenis van de mens is het zo belangrijk om zowel de behoefte als de werkzaamheid te benadrukken van natuurlijke producten die bekend staan ​​om hun veiligheidsvoorstel. Immuniteit was een modewoord in het huidige scenario en de vraag naar het moduleren van immuniteit met natuurlijke middelen was zo ongekend en zo alomtegenwoordig. Kokosolie en vormen met toegevoegde waarde kunnen bijdragen aan een krachtigere en gezondere toekomst.

Lees ook:   "We zijn getraind om verkeerde informatie te geven" - spreekt Ex-Big Pharma-vertegenwoordiger zich uit

Kokosolie heeft een lange geschiedenis in het effectief bestrijden van virale infecties, en hoewel er nooit een vaccin voor hiv is ontwikkeld, bleek uit onderzoek naar kokosolie dat het meer dan 20 jaar geleden effectief was voor hiv / aids.

Uit de studie :

De eerste klinische proef met kokosolie (dagelijks 45 ml) en monolaurine (zuiverheid 95%, dagelijks 800 mg) tegen hiv-aids werd uitgevoerd in de Filippijnen.

Bij deze studie waren 15 hiv-patiënten van 22 tot 38 jaar, 5 mannen en 10 vrouwen gedurende 6 maanden betrokken. Er was slechts één sterfte en 11 van de patiënten vertoonden hogere CD4- en CD8-tellingen na 6 maanden.

In een ander onderzoek werden HIV-proefpersonen met CD4 + T-lymfocytenaantallen van minder dan 200 cellen / microliter verdeeld in een VCO-groep (45 ml per dag) en een controlegroep (geen VCO).

Na 6 weken vertoonde de VCO-groep een significant hoger gemiddeld aantal CD4 + T-lymfocyten versus controle.

Het is zeer positief om artsen in India terug te zien keren naar hun ayurvedische natuurlijke geneeskundige wortels. Als ze kunnen samenwerken en vechten tegen het wereldwijde farmaceutische kartel dat wordt beheerd door de Wereldgezondheidsorganisatie, zullen ze een betere kans hebben om weerstand te bieden aan de Nieuwe Wereldorde, die de wereldbevolking wil verminderen, vooral in India.

De voedingsrichtlijnen van USDA hebben, ondanks positief onderzoek en lange geschiedenis, al 50 jaar gedemonstreerde kokosolie
Hier in de VS was ik de eerste die in 2001 een eetbare olie van Virgin Coconut Oil vanuit de Filipijnen in de VS importeerde. Slechts twee nationale leveranciers verkochten destijds zelfs kokosolie als dieetolie, en ze waren allebei zeer geraffineerde, in massa geproduceerde kokosolie.

Je kon helemaal geen kokosolie in winkels vinden, tenzij je een etnische buurtwinkel uit India of de Filippijnen bezocht.

De reden is dat sinds de jaren zeventig het officiële voedingsadvies van USDA is dat kokosolie ongezond is, omdat het voornamelijk verzadigd vet is en ten onrechte wordt beweerd dat het een hoog cholesterolgehalte en hartaandoeningen veroorzaakt.

Lees ook:   Smartphones zijn SLIMME telefoons

Dit dogma is door de jaren heen grondig ontkracht in de wetenschappelijke literatuur, maar het blijft tot op de dag van vandaag een officieel USDA-beleid.

Onze peer-reviewed onderzoekssectie op CoconutOil.com is vandaag de dag nog steeds waarschijnlijk de beste verzameling wetenschappelijke studies over kokosolie.

In het begin van de jaren 2000, toen internetzoekopdrachten nog niet gecensureerd waren, waren we in staat Amerikanen te onderwijzen over de waarheid over kokosolie en al zijn geweldige gezondheidsvoordelen.

In 2005 stuurde de FDA een waarschuwingsbrief tegen ons waarin stond dat we “niet-goedgekeurde medicijnen” verkochten vanwege onze links naar peer-reviewed literatuur en getuigenissen van klanten over hoe Virgin Coconut Oil hun leven had veranderd.

Als gevolg hiervan moesten we al onze onderzoeken en getuigenissen van klanten van de website waar we kokosolie verkochten, verwijderen en op een aparte website plaatsen (wat tegenwoordig CoconutOil.com is), volledig gescheiden van ons bedrijf waar we kokosnoot verkochten olie.

Tegen die tijd hadden we in de loop van enkele jaren waarschijnlijk meer dan $ 1 miljoen dollar uitgegeven aan reclame voor Amerikaanse consumenten over de leugens over verzadigde vetten en de waarheid over kokosolie.

Tegenwoordig kan men bijna elke supermarkt binnenlopen en nu kokosolie vinden, hoewel het nog steeds wordt gedemoniseerd door de USDA, de American Heart Association en vele andere op Big Pharma afgestemde overheidsinstanties en -verenigingen.

De reden waarom de Amerikaanse regering en Big Pharma hun mening over kokosolie nooit zullen veranderen, is omdat ze toegeven dat de lipide-theorie van hartaandoeningen verkeerd is, toegeven dat ze in de loop van de jaren miljoenen Amerikanen hebben geschaad en gedood door hun cholesterol kunstmatig te verlagen met statinegeneesmiddelen, de grootste inkomstenproducent voor de farmaceutische industrie aller tijden.

Tegenwoordig zit natuurlijk al het geld in vaccins, aangezien de meeste blockbuster-medicijnen, waaronder cholesterolverlagende statinegeneesmiddelen, allang hun patenten hebben verloren en als goedkope generieke geneesmiddelen kunnen worden gekocht.

De industrie heeft verse nieuwe medicijnen en medische producten nodig om hun controle over de mensheid te behouden, en het meest recente voorbeeld is wat ze met Hydroxychloroquine hebben gedaan , wat heeft geleid tot een onnoemelijke dood van veel mensen, om Dr. Fauci’s nieuwe medicijn, Remdesivir, te beschermen. heeft een prijs van $ 3.120,00.

Reageer op dit artikel op CoconutOil.com

Gerelateerde artikelen

Back to top button