web analytics
11:11 Dubbele getallen
Gezondheid & UiterlijkMaatschappij & PsychePolitiek-Elite

Farma houdt zich niet bezig met gezondheid, genezing, kuren, wellness

Ex-farmaverkopers spreken zich uit – Farma houdt zich niet bezig met gezondheid, genezing, kuren, welzijn.

Gwen Olsen werkte vijftien jaar als farmaceutisch vertegenwoordiger voor zorgreuzen als Johnson & Johnson, Bristol-Myers Squibb en Abbott Laboratories.

Ze genoot van een succesvolle, snelle carrière totdat verschillende bewust veranderende ervaringen haar begonnen te wekken voor de gevaren die op de loer lagen in elk Amerikaans medicijnkastje. Haar meest aangrijpende lessen kwamen echter als zowel slachtoffer als overlevende van levensbedreigende bijwerkingen. Nadat ze in 2000 de farmaceutische verkoop had verlaten, werkte Gwen eerst in de natuurvoedingsindustrie als accountmanager voor Nature’s Way en vervolgens als regionale verkoopmanager voor Gaia Herbs.

Ze is momenteel een schrijver, spreker en natuurlijke gezondheidsadviseur. Het Amerikaanse gezondheidszorgsysteem doodt Amerikanen in een alarmerend tempo, ook al besteden we meer dan vijftien procent van het Bruto Nationaal Product (BNP) aan gezondheidszorg.

Volgens het Journal of the American Medical Association staan ​​onze resultaten op het gebied van gezondheidszorg slechts op de vijftiende plaats van de vijfentwintig geïndustrialiseerde landen wereldwijd. Bijwerkingen van geneesmiddelen op recept zijn de op twee na grootste moordenaar van Amerikanen geworden. Alleen hartziekten en kanker eisen meer levens.

We vertrouwen erop dat onze artsen ons en onze regering informeren om ons te beschermen tegen medische misdrijven die de winst boven de gezondheid en veiligheid van de consument stellen. Maar de dunne lijn die de FDA liep tussen de belangen van de farmaceutische fabrikanten en het Amerikaanse publiek werd voortdurend overschreden.

Het resultaat is de ontketening van een ongekend aantal dodelijke drugs op de VS markt! Gwen Olsen leerde uit de eerste hand het gevaar dat op de loer ligt in het medicijnkastje van elke Amerikaan die in de farmaceutische industrie werkt. Maar haar meest aangrijpende opleiding zou komen als een slachtoffer en uiteindelijk als een overlevende. Bezoek de website van Gwen op http://www.gwenolsen.com/

Lees ook:   Pfizer-wetenschapper geeft toe dat het Pfizer Covid-vaccin bij sommige mensen "gewoon niet werkt"
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties. Support ons door je ad blocker uit te schakelen. Dan kun je ook de plaatjes e.d weer zien