web analytics
11:11 Dubbele getallen
Edgar-CayceGezondheid & Uiterlijk

Vermijd of overwin virale infecties op de Cayce-manier

ef0d56f96bf3981199dd07f6bf7f23fc AnGel-WinGs.nlOnze virologie-instructeur zei dat als je honderd mensen in een afgesloten ruimte zou stoppen en deze met virussen zou besproeien, slechts een bepaald percentage zou oplopen en een infectie zou ontwikkelen. Naast dat ze immuun zijn vanwege eerdere blootstelling aan de ziekteverwekker of eerdere vaccinatie, zei hij dat er een ‘onbekende factor’ was die verhinderde dat velen de ziekte ontwikkelden. De algehele gezondheid en vitaliteit waren zeker factoren die het vermogen weerspiegelden om een ​​infectie snel te stoppen, maar afgezien van deze overwegingen was er weinig bekend over de vraag waarom sommigen aan een infectie ontsnapten. 

De meeste studenten van de Cayce-gezondheidslezingen gaan de basisaanbevelingen begrijpen over hoe je kunt genieten van gezondheid en welzijn – en hoe je een sterk immuunsysteem/verdedigingssysteem kunt behouden: een dieet dat zeer rijk is aan vers fruit en groenten (80%), licht vlees zoals zoals vis, gevogelte en lamsvlees, volle granen en noten en zaden, elke dag veel vers, zuiver water, en eventueel wat aanvulling met vitamines en mineralen . Bepaalde combinaties van voedsel en ‘vastzittend’ voedsel moesten worden vermeden. Daarnaast raadde Cayce je aan om te proberen een gezond spiritueel en mentaal leven te behouden door regelmatig, zo niet dagelijks, te bidden en te mediteren – tijd doorgebracht in directe gemeenschap met je Bron. Regelmatig geestelijk lezen om ons eraan te helpen herinneren dat we eeuwige kinderen van de Ene Heilige Geest zijn, werd ook aanbevolen. Ook werd het belang van lichaamsbeweging, indien mogelijk buiten in Gods groene aarde, aanbevolen als een manier om met de stressoren van het leven om te gaan, en om de lymfe- en bloedcirculatie in het lichaam te bevorderen om de processen van ‘eliminatie’ van metabolische afvalstoffen te ondersteunen. Er werd aangenomen dat niet-bewegen (stilstand) in het lichaam ‘slakken’ veroorzaakte die schadelijk waren voor het immuunsysteem. In dezelfde lijn suggereren de metingen dat constipatie een factor was in de kwetsbaarheid voor verkoudheid en griep en werd indien nodig een laxeermiddel van het senna-type aanbevolen. Ook fundamenteel voor welzijn was het vermogen om verwondingen uit het verleden te vergeven en te vergeten. Zodoende zou men hopelijk een gelijkmoedigheid kunnen ontwikkelen – een kalme kalmte en gelijkmatigheid van humeur – sereniteit – zelfs in de meest moeilijke omstandigheden. 

Lees ook eens:  'Avocado helpt tegen borstkanker'

Wat betreft andere manieren om allerlei soorten infecties te helpen voorkomen, benadrukten de metingen herhaaldelijk het belang van het handhaven van een alkalische interne atmosfeer . De interne pH van het menselijk lichaam is een strak gecontroleerd fysiologisch proces dat varieert van licht zuur tot licht alkalisch. Wat de verkoudheid (een coronavirus) betreft, stellen de metingen specifiek dat een interne staat van alkaliteit de groei en reproductie van dit soort organismen niet mogelijk maakt. In feite staat in 1947-44: “Houd het lichaam alkalisch! Koudekiemen leven niet in een alkalisch systeem!” Het testen van het speeksel en de urine met blauw lakmoespapier werd aanbevolen voor degenen die hun interne pH willen bepalen. Het dieet werd gezien als de belangrijkste bepalende factor voor de interne pH, en de metingen bevalen in wezen aan wat nu een ‘mediterraan’ dieet wordt genoemd. De metingen suggereerden ook dat je tijdens het koude en griepseizoen een of twee keer per week een theelepel zuiveringszout opgelost in een glas water moest nemen om de pH verder naar de alkalische kant te helpen stijgen. U kunt ook gorgelen met glycothymoline en af ​​en toe een beetje slikken voor een antiseptisch effect in de darmen. In Reading 413-4 staat: “…er is (geen betere) manier om de eliminaties door het hele lichaam te laten verlopen, waarbij de neiging bestaat tot alkaliteit in het spijsverteringskanaal – waar de meeste aandoeningen ontstaan.” De moderne wetenschap erkent nu pas de waarheid van deze laatste bewering met uitgebreid onderzoek naar het ‘ buikbrein ’ en de biljoenen gezonde (en noodzakelijke) microben die in de darmen leven. 

Gebruik CamphorCare tijdens het rusten en slapen om de lymfestroom tijdens een infectie te stimuleren.

Eenmaal besmet, adviseerden de metingen in de eerste plaats rust, waarvan het belang niet genoeg kan worden benadrukt. Zoals de meesten beseffen, heeft het lichaam rust nodig om zichzelf te genezen. Daarnaast kreeg de heer (257) het advies om eerst een laxeermiddel op basis van senna te nemen en de inname van water en vruchtensap te verhogen. In de acute fase moet men weinig, vooral verse citrusvruchten eten, om het systeem niet te belasten met de spijsvertering. Zwaar vlees moest worden vermeden. Tijdens het rusten en slapen kan men een mengsel van kamfer en terpentijn gesuspendeerd in schapenvet (Baar, ‘ Camfer Care ‘) gebruiken, over de nek, borstwand, onderbenen en voeten, voorkant, zijkant en achterkant wrijven, en een nachthemd aantrekken. en lange sokken – om de lymfestroom te stimuleren terwijl u ligt, waardoor ‘eigen’ antilichamen sneller worden verspreid die de infectie bestrijden. Een mentholwrijfmiddel zou ook effectief zijn. Voor mijn patiënten raad ik aan om dagelijks 20 minuten in een bubbelbad te weken terwijl u de volgende oefeningen doet: liggend op uw rug, trek de knieën naar de borst en knijp het lichaam ongeveer 15 seconden in, ga dan rechtop zitten en doe ongeveer een tiental langzame, achterwaartse, volledige cirkelmolens van de armen en schouders. Herhaal deze oefening ongeveer een tiental keer. Hierdoor wordt het lymfevocht onder lage druk met een veel hogere snelheid gepompt, waardoor de immuunrespons van het lichaam verder wordt gemobiliseerd. Deze oefening kan ook op bed worden gedaan. 

Lees ook eens:  China Corona virus...deel 4

Vroege osteopaten maakten tijdens de Spaanse grieppandemie van 1918 gebruik van een ‘osteopathische lymfatische pompmanoeuvre’ om het herstel van hun patiënten te bevorderen en behaalden uitstekende resultaten met deze procedure. Er zijn talloze lymfmobilisatietechnieken online beschikbaar om te bekijken.

Om de productie van kiemspecifieke antilichamen om een ​​infectie te bestrijden te helpen versnellen, werd in de metingen aanbevolen ‘rundsap’ aan te schaffen (zie: Cayce-rundersap ). Dit werd verkregen door kleine blokjes magere biefstuk ongeveer een uur voor te koken, de verkregen sappen te oogsten en vervolgens heel langzaam een ​​kleine hoeveelheid van een lepel te nippen, waarbij het sap ongeveer 15 seconden in de mond werd gelaten. Hierdoor kunnen de biologisch krachtige eiwitten met lange keten direct onder de tong in de bloedbaan worden afgeleverd, waardoor essentiële bouwstenen worden geleverd voor een snelle productie van antilichamen in de lymfeklieren. Men kan het genie van deze aanbeveling – om het inherente verdedigingssysteem van het lichaam snel te versterken – zien als een absolute must bij het bestrijden van een virale infectie. Als het voorkoken van steakblokjes een te grote opgave is, zou het vervangen van in de winkel gekochte runderbouillon een tweede keuze zijn. 

Inspirol wordt aanbevolen bij een ‘natte long’ die tijdens een infectie congestie vertoont.

In de kliniek voor verstopte sinussen en verstopte neus verdunnen we Glycothymoline half om half met gedestilleerd water en doen dit in een druppelflesje om aan patiënten te geven. Dit mengsel van oliën werd oorspronkelijk op de markt gebracht als een “behandeling voor slijmvlies” en werkt goed om slijm door te snijden, de sinussen uit te drogen en de epitheliale bekleding van de nasopharynx te helpen genezen. Bij een ‘natte long’ die congestie vertoont, of bronchitis met hoesten, adviseer ik regelmatig een dampinhalator van Baar: Inspirol . Bij het inademen van deze bronchusverwijdende dampen is het noodzakelijk om eerst slechts een kleine hoeveelheid in te nemen, en daarna geleidelijk het geïnhaleerde volume op te bouwen naarmate de bronchiën ongevoeliger worden.  

Lees ook eens:  En weer een vaccin dode...

Ten slotte kunnen biomechanische laesies van de wervelkolom die verstoringen veroorzaken in het autonome zenuwstelsel, dat alle aspecten van de menselijke fysiologie controleert, een factor zijn in de vatbaarheid voor infecties en het vermogen om te herstellen van infecties. Deze biomechanische laesies hebben gewoonlijk hun oorsprong in oude verwondingen, posturale syndromen, slechte zit- en slaaphoudingen, veroudering, zwakke spiertonus, enz.. Er werd erkend dat deze functionele beperkingen van de wervelkolom een ​​intern ‘onevenwicht’ veroorzaakten. Daarom werd in de metingen vaak aanbevolen om een ​​competente chiropractische of osteopathische arts voor manuele therapie te vinden. 

De virulentie (sterkte) van een microbe en de kwetsbaarheid van de gastheer zijn de twee factoren die het aantal geïnfecteerden bij een pandemie en de uitkomst van de infecties bepalen. We kunnen niet veel doen aan de virulentie van een virus, maar we kunnen zeker veel doen om onze kwetsbaarheid voor infecties te verminderen, of, als we toch geïnfecteerd raken, om de invasie sneller te overwinnen.

Bron

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥