web analytics
11:11 Dubbele getallen
BuitenaardsRH Negatief - Anunnaki - Elohim - GeloofU.F.O

Oxford Academic zegt dat buitenaardse wezens een hybride ras creëren om de mensheid te redden

Dr. Young-Hae Chi, een Koreaanse academicus aan de Universiteit van Oxford, verklaarde publiekelijk dat hij ervan overtuigd is dat we onze biosfeer delen met buitenaardse wezens die hier zijn in een poging de gevolgen van de klimaatverandering te boven te komen en hybride soorten tussen mens en buitenaards wezen te creëren.

Hier onderzoeken we de beweringen van Dr. Chi voordat we een beknopt en overtuigend historisch overzicht presenteren van het fenomeen UFO-ontvoering in relatie tot het idee van hybridisatie tussen buitenaardsen en mensen…

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥